КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 27 292
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
На въпроса дали ще се случи една покупка се паднаха Отшелникът, Глупакът, Дяволът. Според мен няма да се случи или е неразумно да се действа. Вие как мислите?

Не,Лита ,няма да се осъществи .Овен всичко,няма и кой да действа,нито една активна карта,която да размърда тези ГА.
Освен това Дяволът с Глупакът наистина е доста нагативна като послание.

# 241
На въпроса дали ще се случи една покупка се паднаха Отшелникът, Глупакът, Дяволът. Според мен няма да се случи или е неразумно да се действа. Вие как мислите?

Не,Лита ,няма да се осъществи .Овен всичко,няма и кой да действа,нито една активна карта,която да размърда тези ГА.
Освен това Дяволът с Глупакът наистина е доста нагативна като послание.
Или е лизинг с неизгодни условия, или някой ще е зле финансово в следствие на тази покупка. Неразумна е, а и май излишна по този Дявол.

# 242
Информацията, която имаме, няма отношение към това, което питаме. Случилото се не му пречи да я потърси. Той е спрял всякакъв контакт изведнъж. Това, че жената е научила за дадено събитие не пречи да попита, какво се случва в отношенията им и защо той в тази ситуация я е изключил от живота си от раз и без обяснение. Тя не пита, какво се е случило с него, а какво е станало с техните отношения. Както ш написах в първото си изречение - въпросът е за отношения.

Според мен, въпроса е зададен некоректно и за това картите ти отговарят така. Ако искаше да знаеш какво се случва с отношенията им, трябваше това да попиташ. При зададения въпрос " защо едикой си не търси едикой си" Таро ти е отговорило правилно, "защото на едикой си му се е случило еди какво си". Много хора, когато нещо им се случи и излязат от зоната си на комфорт, не им е до обаждане и до отношения.

# 243
Едно от най-трудните неща ми е да формулирам правилно въпроса  ... Sad

# 244

Не пише имот ли ще се купува, дреха ли, торта ли, парфюм ли ...........също няма и срок, затова както Менарини е написала, в комбинацията няма кой да извърши действието и картите са такива, само големи аркани!

~Канела~ , колкото по конкретен въпрос, толкова по - точен отговор. Ето тук например, трябвало е да се пита: Иван, ще купи ли / еди какво си  / в срок от 1 месец? - това при положение, че Иван наистина има намерение да купува и има интерес към определеният обект или предмет.
За отношения, най добре Таро отговаря на въпроси - Каква е тенденцията за развитие на отношенията между ...........?
Как ще се развият отношенията между .............? Какви са взамиоотношенията между ..............в момента, на този етап?

# 245
a.nik би ли могла да погледнеш и моят въпрос? Твърде съм близо до него за да си тегля карти.

# 246
Момичета , Привет Simple Smile
Днес сутринта си подредих карти на в-с : Следи ли ме мъж в социалните мрежи?
Имам някакво вътрешно усещане, че е така, макар да нямам контакт с този човек и доказателства, нямам въпрос просто споделям... сигурна съм на 99 % в картите и моят вътрешен глас Simple Smile
Паднаха се 7 меча, Маг и Отшелник
Веднага ме грабнаха тези мечове, несискрени, потайни, измамни.Нямах време да чета сутринта и сега продължих да ги "нищя". В любимите ми руски сайтове, тези рускини са уникални, хиляди източници и автори цитират... Та за 7 меча: "Понякога 7 те меча сеизползват за проследяване на обект,влизане в мобилния му тел или мейл,тайно направени снимки или "подобни'' услуги.Едно от значенията на картата е '' нескромно надничане''
Мисля, че Магът тук засилва 7 меча, може и да е '' обсебен'' да ме дебне, а Отшелникът с този фенер е далечен, но търси информация....
Реших да споделя с Вас тези мой вечерни мисли...

# 247
Явно е модерно това наблюдение онлайн сега

Имам и аз една такава комбинация, но при доказано, че мъжа наблюдава жената и въпроса беше “Защо я наблюдава онлайн”, а не са заедно вече, нямат отношения.

Картите са 4 меча Влюбените Рицар на жезлите

Според мен просто се разтоварва , интересно му е, но не мисля, че нещо влага сериозно в това

# 248
a.nik би ли могла да погледнеш и моят въпрос? Твърде съм близо до него за да си тегля карти.

Елфичка, по - добре ще бъде да си изтеглиш с твоите карти и ако решиш, напиши ги тук.

Jaienvie  в първите теми има много полезна информация, много различни мнения и интересни обяснения за картите.

Peypy  картите показват теб и ситуацията между вас и тук за мен  информацията е в  Отшелника от една страна и от друга в 7 меча + Магът.  Твоята комбинация и отговора на Таро, показват как на  един съвсем несериозен въпрос, Таро може да отговори съвсем сериозно и да поднесе много информация. 
Руски сайтове аз не чета, сигурно има много добри Тароведи, но и без карти мога да кажа, че младите масово ровят в телефоните на другия, гледат профили, последователи, коментари и дори пароли разбиват за нищо.

# 249

Елфичка, по - добре ще бъде да си изтеглиш с твоите карти и ако решиш, напиши ги тук.

Паж чаши, рицар мечове, звездата,
на дъното кралица чаши.

# 250

на дъното кралица чаши.

Какъв въпрос зададе?

# 251
Да направя ли това, което го обмислям от месеци.

# 252
Да направя ли това, което го обмислям от месеци.

на дъното кралица чаши.

Отново не пишеш подробности. За работа ли става въпрос, за взаимоотношения ли, какво искаш да направиш?
За да ти отговоря, трябва поне да знам за какво е въпроса, защото може и да обмисляш нещо свързано със здраве, знам ли, много варианти има.

# 253
Става дума за действие, с което да защитя името си, статута си на майка и достойнството си от клевети по мой адрес.

# 254
Става дума за действие, с което да защитя името си, статута си на майка и достойнството си от клевети по мой адрес.

По тези карти - недей.
Първо, това, което обмислящ като действие е малко детинско. Може би трябва да измислиш друго действие , с което на изпълниш тези свои цели. Сред това ти няма да успееш да запазиш равновесие, а ще се подадеш на негативната емоция и гнева. Няма да има успех това начинание , по начина, по който си го измислила.
Просто погледни ситуацията от друг ъгъл и измисли нещо друго

Общи условия

Активация на акаунт