КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 614
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Добър вечер дами, Simple Smile
днес се раминах с мъж, с който преди много години имахме отно-я,
бях с маска и очила, но малко преди да се разминем ги махнах и го погледнах, той говореше по тел и беше напрегнат или умислен, нз точноДаже казах, Здравей , но той или не ме чу или се направи
Въпросът ми е : Направил ли се, че не ме вижда/ позна ?
Крал Чаши Асо Меч и Рицар Пентакли...

Какво мислите?Animal Bear
И аз много ще се радвам,ако се включи някой по твоята комбинация,защото има комбинация от дворцови карти и асо между тях.Според мен заради последната карта,която е рицаря пентакли,а той е бавен и няма бързи реакции,по скоро човека не те е видял/познал,а не го е направил нарочно. Но пък другите карти незнам какво показват,така че по-добре да тълкува някой с повече опит Yum

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 01:15 от Jaienvie

# 316
Скрит текст:
Добър вечер дами, Simple Smile
днес се раминах с мъж, с който преди много години имахме отно-я,
бях с маска и очила, но малко преди да се разминем ги махнах и го погледнах, той говореше по тел и беше напрегнат или умислен, нз точноДаже казах, Здравей , но той или не ме чу или се направи
Въпросът ми е : Направил ли се, че не ме вижда/ позна ?
Крал Чаши Асо Меч и Рицар Пентакли...

Какво мислите?Animal Bear

Хм, интересни карти...но те  отговарят индиректно на въпроса ти, тоест не буквално.
Аз виждам с тези карти ситуацията такава:
Той не те е забелязал, наистина. Той има някакви проблеми/най-вероятно финансови/  и  емоционално е напрегнат от  това, което му се съобщава по телефона/. Асо Меч го виждам в това съчетание като- прекъсване на сделка,  или някакви юридиочески проблеми. Така че,  не се е направил, че не те вижда. Той просто в момента умствено   "не е бил там" , а  погледа му се е реял наоколо, затова не те е видял, познал или забелязал.

Скрит текст:
момичета помогнете за разчитане.На въпрос какво изпитва той? тройка чаши,света и луната

Да, тук се вижда веднага , че сте повече от двама, но нещата са илюзорни. Ти имаш надежда, да се случат нещата , тоест за по серизони  отношения с този човек, но за съжаление , всичко е , страст, флирт/поне на този етап/. Мда,  макар че  има обещания, но...те са празни обещания.  Съжалявам...
Просто внимавай и се пази.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 04:34 от Roza17

# 317
На въпрос "На какво се дължат проблемите във взаимоотношенията ни? ", тегля тези карти. Тълкувам, че имаме чести спречквания, може би мъжът е доста строг и избухлив, но като цяло добронамерен и проблемите да по - скоро измислени от мен, т. е несериозни. Така ли е, как мислите вие?

Проблемите във взаимоотношенията ви идват от твоето объркване, прекалено привързване към другия и страхове. Загубила си собственото си Аз, в старанието си да изпълняваш и удовлетворяваш чужди желания. Това е довело и до големи очаквания, които не получаваш и затова има " драми".

# 318
Момичета, някой може ли да отговори за моите карти, които си изтеглих  вчера?
Благодаря предварително!

Скрит текст:
Момичета, днес имах 1 въпрос към моите Таро :

1.Ще почна ли работа в следващите 3 месеца?

Изтеглих: Глупакът, Рицар Мечове, 9 Чаши ...Цепих на 10 Монети/Обърната/
А при разбървкането изпадна 6 Монети. Знам, че ако по време на бъркане изпадне карта , то тя е много важна.
...............

Роза,според мен не,няма да започнеш . Има ли някаква конкретна професия ?
Има някакво надценяване,ако е за конкретна професия,така мисля. Много те е яд ,не премисляш сякаш нещата и накрая всичките ти желания се давят в една 9 чаши.
Има някаква несериозност от твоя страна,съжалявам,че ти го пиша,но картите ти само на това ме навяват.
Чакаш помощ от някого по изпадналата 6 пентакли . Картата,на която си цепила,въобще няма смисъл да я гледаш.
Ако питаш за конкретна професия или позиция - не си подготвена за нея.
Желанията ти не се базират на реалността.

# 319
menarini, много ти благодаря за отговора!
Иначе не става въпрос за конкретна професия, защото  кандидаствам на няколко места, но все на камък. Иначе, имам чувството , че картите са показали минал въпрос/ситуация, защото много точно си описала нещата. Кандидатсвах преди време/около месец/ за една работа, и то чрез друг човек, жена, които искаше да ми помогне/тя работи в бюрото по труда/. На нея разчитах, да ...но не се получи. И за тази работа нямах нужната квалификация, но съм работила в същия бранш , така че имах  някакъв малък опит, но не точна в тази ниша и ако е трябвало да ме наемат, ще е трябвало да мина първо  през обучение, поне 3 седмици, затова са взели човек , които вече има  опит и е работил тази работа преди и е подготвен.

Може ли пак да задам въпрос за работа след месец...или е безмислено, тъй като съм питала вече за срок от 3 месеца?

# 320
  • Варна
На въпрос "На какво се дължат проблемите във взаимоотношенията ни? ", тегля тези карти. Тълкувам, че имаме чести спречквания, може би мъжът е доста строг и избухлив, но като цяло добронамерен и проблемите да по - скоро измислени от мен, т. е несериозни. Така ли е, как мислите вие?

Проблемите във взаимоотношенията ви идват от твоето объркване, прекалено привързване към другия и страхове. Загубила си собственото си Аз, в старанието си да изпълняваш и удовлетворяваш чужди желания. Това е довело и до големи очаквания, които не получаваш и затова има " драми".
a. nik, благодаря:hugs:, възможно е, понякога не успяваме да видим себе си добре отстрани.

# 321
Здравейте момичета!
Аз да върна ОВ, не мога да си намеря поста съжалявам, последните няколко са, и са отдавна и преди близо 200 поста Simple Smile
Та уви засега нищо срамно не съм разбрала за К но миналата седмица за пръв път директно му казах че не съм щастлива в тия отношения и че искам да ги напусна. Написах му го, защото не знаех дали ще имам смелост да му го кажа в очите и да удържа. Не мога да кажа че въпреки всичко не изпитвам привързаност, но той е вреден за мен.
Не съм го виждала, чувала и писала от седмица. Осъзнавам че не ме обича но се беше вкопчил в мен а може би и аз в него.
Откакто ми помогнахте миналия път не съм си гледала за него. Сега изтеглих карти, за да знам какво да правя, как да реагирам ако пак се появи.
Попитах какво е отношението му към мен сега. Паднаха ми се обесен - 7 чаши - 3 меча. Все не знам моето от отношение ли показват картите ми или реално ми казват нещо. Та аз тълкувам картите така, че някой от нас се чувства като жертва на ситуацията и страда. Не знам дали не съм аз, тъй като се чувствам празна вече, до болка ми е писнало. Вие как тълкувате тези карти?

# 322
Аз ще се опитам.Това е упражнение за мен,нека и по-опитните тук се включат.Обесен и 3 меча за мен са си раздяла.Незнам за какви отношения става дума,но картите показват много трудна връзка,която е стигнала до задънена улица.Някой твърде много време се е заблуждавал и си е носил розовите очила- по обесения и 7 чаши.Това не е станало за един ден,а е от преди.Според мен отношенията вече не са приятни и за двамата,освен това единият от вас вече не влага нищо в тази връзка и е готов да я пожертва с лека ръка,защото се чувства заседнал в нея.До това положение се е стигнало заради бездействие.По мое мнение картите отразяват теб,защото по Обесения,ти си човекът,който вече е осъзнал,че не може да търпи това положение и е време да действаш.Чувстваш се прецакана,жертва,изгубила си си времето.(Но тъй като и аз не съм много наясно за кого са картите,е по добре и друг да коментира това)Моето усещане е,че ти хем искаш да излезеш от това,хем ще е голяма борба между разум и сърце.Няма да има смисъл да се продължават тези взаимоотношения,защото няма да имат никакво развитие.3 меча са си разбитото сърце и в този случай са си точно това. Но мечовете освен това са и разум,мислите на човека-отрезвяване.Победа на разума над сърцето.В тази ситуация е по- добре да се изстрада раздялата,отколкото да се продължи с такава нездравословна връзка. Това виждам аз по картите ти Simple Smile

# 323
Аз ще се опитам.Това е упражнение за мен,нека и по-опитните тук се включат.Обесен и 3 меча за мен са си раздяла.Незнам за какви отношения става дума,но картите показват много трудна връзка,която е стигнала до задънена улица.Някой твърде много време се е заблуждавал и си е носил розовите очила- по обесения и 7 чаши.Това не е станало за един ден,а е от преди.Според мен отношенията вече не са приятни и за двамата,освен това единият от вас вече не влага нищо в тази връзка и е готов да я пожертва с лека ръка,защото се чувства заседнал в нея.До това положение се е стигнало заради бездействие.По мое мнение картите отразяват теб,защото по Обесения,ти си човекът,който вече е осъзнал,че не може да търпи това положение и е време да действаш.Чувстваш се прецакана,жертва,изгубила си си времето.(Но тъй като и аз не съм много наясно за кого са картите,е по добре и друг да коментира това)Моето усещане е,че ти хем искаш да излезеш от това,хем ще е голяма борба между разум и сърце.Няма да има смисъл да се продължават тези взаимоотношения,защото няма да имат никакво развитие.3 меча са си разбитото сърце и в този случай са си точно това. Но мечовете освен това са и разум,мислите на човека-отрезвяване.Победа на разума над сърцето.В тази ситуация е по- добре да се изстрада раздялата,отколкото да се продължи с такава нездравословна връзка. Това виждам аз по картите ти Simple Smile
Мен явно си отразяват картите, описа ме 1:1. И ако щеш вярвай малко след като постнах поста си си казах "момиче, веднъж ще те заболи, изтърпи болката, трябва да те заболи, за да продължиш напред". Що се отнася до това кой колко е влагал, според мен той не ме е обичал, просто му бях удобна.
Ако не е нахално от моя страна може ли ти с твоята ръка да изтеглиш карти, дали К ще се съобрази с решението ми да изляза от отношенията ни (не смея да ги нарека връзка, за мен това не е връзка). Ще ги тълкувам аз или ще тълкуваме картите заедно, ако искаш. Просто моля, за да не са повлияни от мен.

# 324
Аз ти изтеглих.Незнам защо пак обесения е тук.

# 325
Аз ти изтеглих.Незнам защо пак обесения е тук.
Edit: Не знам как да тълкувам тия карти. Магьосникът според мен е той, той е много манипулативен, ще продължи да си крои схемите. Тук обърках магьосника с крал чаши, тая карта постоянно ми се падаше за него. И да контролираш е или се стреми да си възвърне контрола, но върху какво, не знам (по магьосника). 10 пентакли нямам идея какво може да означава тук. Обесеният е тук, може би, а и се надявам, че и на него му е писнало и ще се спре. Като цяло тук тълкувам обесения като спиране, оттегляне.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 01:19 от Sleepy B

# 326
Аз ще погледна утре,защото имах записано нещо за тази комбинация.Дано и някой друг да се включи:)

# 327
По принцип не разбирам много от карти таро, но имам едни с книга на Кристин Димитрова - Магията на картите таро на издаделство ентусиаст от 2010г попринцип баба и мама помня че като бях по-малка доста си гледаха на тях и казваха, че е вярно. Сега и аз ги използавам от време на време с приятелки и наистна всичко излиза вярно и точно! Много е интересно, но никога не се доверявам напълно на такива неща. Все пак това са просто шепа хартийки както ги нарича един приятел и не могат да решат съдбата ти. Аз също не вярвам във врачки и гадателки с карти и тн защото тази “професия„ е много популярна и съм чувала доста истории от познати как само са им взели парите, така че съветвам да внимавате на кого и как се доверявате, но иначе просто ей така за хоби съм редила и пасианси от обикновенни карти и бих казала е същото. Всичко си е мое мнение де не карам никой да ми вярва!

# 328
Опитай, може да е семейна дарба. Или не. Сама ще прецениш.

# 329
Момичета имам нужда от помощ за тълкуване на карти на въпрос за чувства и бъдеще.Според мен няма да има продължение на връзката вие какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт