КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 588
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, айде да обсъдим заедно един  въпрос зададен ми от потребителка на ЛС/ с нейно разрешение да обсъдим картите и тук в темата/ .  "Как ще се развие настоящата връзка между Е. /жена/ и П./мъж/ се паднаха тези карти:
4 Жезли,  Рицар Жезли /обърната,   Кулата/обърната.

Моето предположение е, че тази връзка е изградена  върху  лъжи и измами. П. ми се вижда като мъж, който е страстен,  напорист, но аморален,   неверен партньор. Според тези карти, връзката за Е. е разрушаваща. Не бих вярвала на такъв човек. Картите не  отговарят директно на въпроса, а се опитват да и  покажат  истината за партньора, за да може тя да види  ситуацията и да чуе неща, които може би не иска или се страхува да чуе и види...
Интересното е, че и теглих и Ленорман и се паднаха карти, които потвътрдиха почти индентично  ситуацията с тези карти. И там и излезнаха карти, посочващи партньор, който я мами....Картите като че ли искат да и отворят очите, за нещо, което тя не вижда или не знае.  
То дори обърнатите карти да са изправени, пак нещата ги виждам   зле...
Много ще се радвам да чуя  вашите версии.Нали това е целта тук, да се учим, да си помагаме, да споделяме, коментираме и всеки да изказва своята гледна точка   Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 19:40 от Roza17

# 331
Момичета, айде да обсъдим заедно един  въпрос зададен ми от потребителка на ЛС/ с нейно разрешение да обсъдим картите и тук в темата/ .  "Как ще се развие настоящата връзка между Е. /жена/ и П./мъж/ се паднаха тези карти:
4 Жезли,  Рицар Жезли /обърната,   Кулата/обърната.

Моето предположение е, че тази връзка е изградена  върху  лъжи и измами. П. ми се вижда като мъж, който е страстен,  аморален,   неверен партньор. Според тези карти, връзката за Е. е разрушаваща. Не бих вярвала на такъв човек. Картите не  отговарят директно на въпроса, а се опитват да и  покажат  истината за партньора, за да може тя да види  ситуацията и да чуе неща, които може би не иска или се страхува да чуе и види...
Интересното е, че и теглих и Ленорман и се паднаха карти, които потвътрдиха почти индентично  ситуацията с тези карти. И там и излезнаха карти, посочващи партньор, който я мами....Картите като че ли искат да и отворят очите, за нещо, което тя не вижда или не знае.  
То дори обърнатите карти да са изправени, пак нещата ги виждам   зле...
Много ще се радвам да чуя  вашите версии.Нали това е целта тук, да се учим, да си помагаме, да споделяме, коментираме и всеки да изказва своята гледна точка   Simple Smile

Те живеят ли заедно?

# 332
The Star,
това не знам още....  Между другото и аз я питах същия въпрос. Чакам скоро на ми пише на ЛС, и ще ти отговоря тук в темата.
Но аз мисля, че не живеят заедно, връзката е като че ли в начален стадий..Но ще чакам да ми отговори на ЛС.
Кажи повече за картите, какво мислиш?

# 333
The Star,
това не знам още....  Между другото и аз я питах същия въпрос. Чакам скоро на ми пише на ЛС, и ще ти отговоря тук в темата.
Но аз мисля, че не живеят заедно, връзката е като че ли в начален стадий..Но ще чакам да ми отговори на ЛС.
Кажи повече за картите, какво мислиш?

Според мен, тук основната тема и акцент е " свободата" и нейните ограничения. От една страна имаш 4 жезли, от друга Обърната Кула. Обърната Кула може да означава, както Заплаха за индивидуалната свобода, ограничение на свободата, да мислиш за себе си и собствените си желания, така и да отложиш решението на проблема с лъжа,  влияеш се от чуждото мнение, а не решаваш сам. Не си готов за промяна сега и отлагаш с идеята да се размине. Обърнатия Рицар жезли, тук ми изглежда като " искам го сега и веднага", прекалено бързане, непремереност в думите, импулсивност.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 19:19 от The Star

# 334
The Star, благодаря , че се включи. Доста интересна гледна точка и ми резонира  с картите Simple Smile Според теб, мъжа не е готов за промяна и държи на свободата си, нали? И аз така мисля. Но пък не е приключил отношенията, тоест явно харесва жената и  се среща с  нея и и дава някакви надежди...Но дали те са оправдани, по тези карти....?!

Иначе давам ОВ , дамата ми писа, че не живеят заедно, както и прредполагах, връзката е скорошна/ на 6 месеца/.
Ще се радвам  още момичета да се включат с техни гледни точки  !

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 19:44 от Roza17

# 335
The Star, благодаря , че се включи. Доста интересна гледна точка и ми резонира  с картите Simple Smile Според теб, мъжа не е готов за промяна и държи на свободата си, нали? И аз така мисля.

Иначе давам ОВ , дамата ми писа, че не живетя заедно, както и прердполагах, връзката е скорошна/ на 6 месеца/.
Ще се радвам  още момичета да се включат с техни гледни точки  !

В случая съсвсем нормално е в един момент, да поставиш темата за преминаване на отношенията на по-сериозно ниво. Но другата страна може, да не е готова на такава крачка.

Той би ги приключил само, ако бъде притиснат твърде много. А дали са оправдани, това зависи от жената, на какви компромиси е готова.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 19:52 от The Star

# 336
О, Ник, ,
да, връзката е вървяла чудесно до сега, по думите и...но сега имат проблеми, наистина.
Че се залъгва  и се отлага...и аз така мисля.

Ще чакам да ми пише, за да даде ОВ за отговорите.

Благодаря ви, момичета! Flowers Hibiscus

# 337
Според мен скоро ще разбере и от друг човек/хора , че е била лъгана от този мъж с характеристиките на обърнат рицар жезли.Той е егоистичен,взискателен,избухлив и вечно недоволен.Заради обърнатата кула ще изглежда като гръм от ясно небе,но няма да е,защото самата тя е неглижирала ситуацията и е отлагала промените(4 жезли) Даже мисля че и е по удобно така.Смятам че рицаря трябва да се разглежда и като отношенията им в момента имат скандали,има и ревност.Но обърнатата кула като карта дава съвет,да се опитат да разрешат проблемите по мирен начин и да не се разрушават отношения.Аз смятам,че те няма да се разделят,но и двамата ще си платят за грешките.За мен кулата на трета позиция е по-малкото зло,отколкото този рицар,ако беше там.

# 338
О, Ник, ,
да, връзката е вървяла чудесно до сега, по думите и...но сега имат проблеми, наистина.
Че се залъгва  и се отлага...и аз така мисля.

Ще чакам да ми пише, за да даде ОВ за отговорите.

Благодаря ви, момичета! Flowers Hibiscus

Много е важно да я питаш, какво точно очаква от Таро? Какъв отговор си представя тя? Ако си отговори на тези два въпроса, мисля, че ще разбере всичко.

# 339
Jaienvie,О, Ник, The Star,  давам ОВ  от дамата, писахме си на лични до сега.  Тя е прочела всички отговори и каза, че много неща са верни и че отговорите всеки по свой начин резонират с нейното мнение. Благодари  от сърце!
И аз ви благодаря момичета! Purple Heart
Колко много полезна информация си споделихме , за значението на картите..забелязахте ли  Simple Smile

# 340
Особено за мен като начинаещ е много полезно.Аз имам картите одавна,но не им вярвах и не ги приемах насериозно,докато не ми показаха неща,които ми се случиха наистина. И ме накараха да ги погледна по- сериозно,като анализ,а не като някакви шарени картинки,които да си подреждам от скука. Още съм много начинаеща и не се наемам да хвърлям за други хора,защото не съм уверена в себе си,но винаги е приятно да коментирам и да се уча.

# 341
Момичета имам нужда от помощ за тълкуване на карти на въпрос за чувства и бъдеще.Според мен няма да има продължение на връзката вие какво ще кажете?

Коя е тази колода?

# 342
Момичета имам нужда от помощ за тълкуване на карти на въпрос за чувства и бъдеще.Според мен няма да има продължение на връзката вие какво ще кажете?

Ох, бих искала да се включа , но на мен ми е трудно да видя всичките карти, ...много шаренки, непозната колода и най-вече няма  фокус. При такива снимки, моля ви, поне изписвайте картите, че е голяма мъка да се разчитат така.

П.С. нямам нищо против колодите, но  имам против снимки без фокус...
Нека не се приема нищо лично. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 02:24 от Roza17

# 343
извинявам се.4 меча основа: изпитва:дявол о 4 чаши-о жрец. развитие:9 чаши: рм, кула

# 344
извинявам се.4 меча основа: изпитва:дявол о 4 чаши-о жрец. развитие:9 чаши: рм, кула

И защо толкова много карти, три са достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт