В ЮНСКОТО Tумбаче Расте Близначе или Раче (Тема 2 - 2021)

• 37 327
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Иначе и аз съм параноя. И то яка след загубата. Много ме е страх и нямам търпение да дойде време за следващия преглед.
Май тяма да ми мине скоро. Или поне до юни.

# 556
  • варна
Андреева, само едно голямо гуш от мен!!! Думите са излишни.........
Момичета на мене до сега никога не са ми казвали в коя седмица съм........Вие от кой калкулатор изчислявате? Кога се записва на ЖК?

# 557
  • София
Андреева, само едно голямо гуш от мен!!! Думите са излишни.........
Момичета на мене до сега никога не са ми казвали в коя седмица съм........Вие от кой калкулатор изчислявате? Кога се записва на ЖК?
То лекаря трябва да ти каже, пише го и на ехографа на бебето. Иначе има много интернет калкулатори и програми за бременност, които следят и те подсещат. Изтегли си някоя.

А иначе е ясно, че няма да сме спокойно, докато не родим. Още повече, че тук сме доста мами със загуби, тромбофилия и други придружаващи заболявания и си ни тресе параноята постоянно.

# 558
Момичета, имам въпрос. Знам, че не сте специалисти, но все пак повечето от вас не ви е първа бременност. Излезнаха ми резултатите от БХС, а чак в събота ще ми ги разяснят. На вас как ви се струват. Процента на Даун доколкото мога да сметна аз е 0.006% ако правилно изчислявам. Много е кофти така като няма обяснение към изследването и трябва да чакаме с дни..
Скрит текст:

# 559
Момичета, имам въпрос. Знам, че не сте специалисти, но все пак повечето от вас не ви е първа бременност. Излезнаха ми резултатите от БХС, а чак в събота ще ми ги разяснят. На вас как ви се струват. Процента на Даун доколкото мога да сметна аз е 0.006% ако правилно изчислявам. Много е кофти така като няма обяснение към изследването и трябва да чакаме с дни..
Скрит текст:

Гледа се комбинирания риск, който е 1:15 000. Няма за какво да се тревожиш, нисък е Simple Smile

# 560
Момичета, имам един странен въпрос. Имам домашен фотоепилатор, смятате ли, че е безвредно да го използвам?

# 561
И аз имам фотоепилатор, пишеше някъде, че не е препоръчително по време на бременност и кърмене да се ползва... Disappointed

# 562
И аз имам фотоепилатор, но май ще се въздържа. 😐

# 563
Момичета, а боядисвате ли се? Аз по принцип ходя на фризьор и ме боядисва с професионална боя, но сега ме е страх и намерих една био боя в Ремедиум, та засега с нея. От много години ходя и на козметик за пълен интим, но сега и там ме е страх да отида да не би болката да се отрази по някакъв начин...

# 564
Момичета, а боядисвате ли се? Аз по принцип ходя на фризьор и ме боядисва с професионална боя, но сега ме е страх и намерих една био боя в Ремедиум, та засега с нея. От много години ходя и на козметик за пълен интим, но сега и там ме е страх да отида да не би болката да се отрази по някакъв начин...
Аз си взех безамонячна боя уж е по щадяща.

# 565
И аз карам на безамонячна сега.
За фотоепилатора не се препоръчва по време на бременност, по спомени имаше и опасност някаква пигментация да се получи, както не се препоръчва при прием на противозачатъчни.

# 566
  • Замък сред облаците
Скрит текст:

Можеш да погледнеш мнението номер 271 в майската тема тук: https://m.bg-mamma.com/?topic=1260045.270 може да ти е полезно.

# 567
Много благодаря! Ще седна да го прочета!
А за боядисването, аз бях с омбре докато моята фризьорка не замина да живее в чужбина и аз се доверих на друга, която ми опропасти косата. Сега съм някаква рижава лисица.. просто ужас. Но съм решила да не се боядисвам докато не родя живи и здрави.
А за обезкосмяването, аз действам с обикновен епилатор засега. На триъгълника така и никога не се осмелих да ходя на козметик. Ще видя като стигна до момента в който да не мога да се сгъна Grinning

# 568
Здравейте,момичета има ли мами от Плевен,ако има може да си обменяме информация?

# 569
AAndreeva,

Как мина всичко, ще изследвате ли ембриончето и ако е удобно да попитам кога е спряло да се развива?

Общи условия

Активация на акаунт