Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 549
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Поръчах си това - Не съм поръчвала досега от Гет.бг, така че не знам какво ще дойде. Grinning

# 121
Здравейте!
Включвам се относно crystal noir edp. Имам един който е закупен от преди 3-4 години и един от скоро. Определно са променили състава. Сегашният ми е малко по остър и ароматът му не се задържа толкова време, колкото съм свикнала. Ако не го бях взела от парфимо, щях да кажа че е имитация. Всъщност дори си го помислих, но реших че моята партидата е малко по-различна. 'Стария' ми е от ензо, сегашното нотино. Предишния за мен е по-мек и лек, някак си. Но пак си ми остава любимец. Не съм много по нотките и не мога да кажа кое наделява повече и кое не.

# 122
Поръчах си това - Не съм поръчвала досега от Гет.бг, така че не знам какво ще дойде. Grinning

Жестока цена, жесток парфюм!

# 123
  • Sofia

Благодаря, tuali. Като търсих мнения тук, пак твоите прочетох. Bowtie Kissing Heart
Явно се събуждам от апатичната дрямка и плахо започвам да поръчвам. Grinning

# 124
  • София
Страхотен парфюм е, Сънче. Heart Eyes

# 125
  • Чукарландия

Благодаря, tuali. Като търсих мнения тук, пак твоите прочетох. Bowtie Kissing Heart
Явно се събуждам от апатичната дрямка и плахо започвам да поръчвам. Grinning

Хич не е плахо - право в десетката! Браво! Парфюмът е много хубав! 🌹
Купувала съм парфюми от гет.бг. Нямало е проблеми.

# 126
Тестер на Chloe Love Story - 67.61лв

https://makeup.bg/product/245907/

# 127
  • Sofia
Благодаря, момичета. Blue Heart Ще дам отзив като получа червеното съкровище. Blush

# 128
Брасти с безплатна доставка, която при тях не е никак малка.

# 129
  • София
Тъкмо влизах да споделя.
Нещо интересно намирате ли?

# 130
  • Sofia
Отново безупречна доставка от Парфимо на CHLOÉ 2015 EdT и едно великолепно несесерче:laughing:

# 131
Благодаря за темата. Flowers Rose
Нищо не чакам в момента. Последно взех от Парфимо малкото Клое номад едп , но скоропостижно отиде при друга дама. Бях го пробвала и харесала отдавна, но на кожата ми хич не се разви добре сега. Надявам се да удържа до празниците без поръчка и предвид , че наличните неща си ми харесват се надявам да успея.

# 132
Преди час добавих  Chloe, сега реших да финализирам поръката, а несесера свършил...и аз с моя късмет

# 133
  • Чукарландия
Преди час добавих  Chloe, сега реших да финализирам поръката, а несесера свършил...и аз с моя късмет

Пак ще ги заредят 😂
Аз отказах получаването на поръчката с несесера и Love Story, защото е рол-он, така че ще има несесери. Друг е въпроса, дали ще искаш този парфюм ЕДП - рол-он.

# 134
BBeLLa, благодаря ти, мислех, че е нормален парфюм. Имам предвид този
 https://www.parfimo.bg/chloe-chloe-2015-eau-de-toilette-za-jeni- … id=null&pid=1😊

Общи условия

Активация на акаунт