Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 835
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
  • Чукарландия
Скрит текст:
Дойде току-що и Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum (тестер с празен ход) -  много хубав ориенталец на уникална цена от -spam292-. Усещам страхотна ванилия,  ирис и кардамон.

Milen™ - страхотен избор! За мен е един от най-силните секси нови дизанерски предложения за есен-зима. Сега като погледнах, не го откривам на сайта - явно си късметлия - честито и с радост да го ползваш. Супер е!

И аз го търсих на сайта, но явно Милен ги е изкупил! 😂
Шегувам се!
Да ви попитам момчета, кой от двата е по-хубав Le Male Le Parfum JPG или Le Male Essence de Parfum JPG? Или и двата? 😂
За ММ, за подарък питам, аз няма да ги нося. 🤣

# 406
Скрит текст:
Дойде току-що и Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum (тестер с празен ход) -  много хубав ориенталец на уникална цена от -spam292-. Усещам страхотна ванилия,  ирис и кардамон.

Milen™ - страхотен избор! За мен е един от най-силните секси нови дизанерски предложения за есен-зима. Сега като погледнах, не го откривам на сайта - явно си късметлия - честито и с радост да го ползваш. Супер е!

Шегувам се!
Да ви попитам момчета, кой от двата е по-хубав Le Male Le Parfum JPG или Le Male Essence de Parfum JPG? Или и двата? 😂

Признавам си! Аз бях!  Simple Smile

Не са лоши и двата, но с две ръце съм за Le Male Le Parfum. За мен той е по-завършен, колкото и дизайнерски да е парфюма. Има чудесна трайност и шлейф. Много му се наслаждавам:)

Тук все още го има на малко по - висока цена, но е тестер : https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-le-male-le-parfum-inte … je-125-ml-tester/

При мен Le Male Essence de Parfum е много слаб, с трайност 2 - 3 часа и много слаб шлейф, но ако ще е той,  по - скоро бих препоръчал CH Men Prive на Carolina Herrera (в случай, че го нямате Simple Smile )

# 407
  • Чукарландия
Благодаря!
Ще се спра на  Le Male Le Parfum JPG. Искам да е траен, шлейфов.
А CH Men Prive не го познаваме.

# 408
Здравейте, момичета! Първо искам да Ви кажа огромно БЛАГОДАРЯ за винаги актуалната и полезна информация, която ние, само четящите ви получаваме благодарение на Вас! Страхотни сте! Умни, възпитани и раздаващи се жени! Браво!!!!
Причината, поради която Ви пиша е, че искам да направя поръчка от Дъглас, регистрирам се за бюлетин като искам 5%, но на е-мейла не получавам код! Направих си и други е- мейли, ползвах и на близки- никой не получава съобщение от Дъглас на мейла, камо ли код Sad
Моля ако някой знае как да ми помогне- поръчката ми е за 167 лв!
Благодаря, че прочетохте до края ❤

# 409
]Вижте в "Спам". Малко се забавят с изпращането на код, но до 30 мин поне трябва да го получите.
Добавете си и мострички  Simple Smile

# 410
Аз също чаках код, накрая им писах и ми казаха, че няма да получа, понеже сега като има намаление на всичко не позволяват комбиниране на още отстъпки за пазаруване.

# 411
Не е така. Хваща още 5% от намалената цена

# 412
Ами аз не получих код и им писах ето отговора : Здравейте, днес и утре всички продукти на сайта са с 20% намаление (с излючение на вече намалените с по-висок %). Поради тази причина купон кодовете не важат.

# 413
  • Пловдив
И аз не получих код и в спама няма нищо, а вчера се регистрирах. Еми не, мерси! Rage

# 414
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Дойде току-що и Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum (тестер с празен ход) -  много хубав ориенталец на уникална цена от -spam292-. Усещам страхотна ванилия,  ирис и кардамон.

Шегувам се!

BBeLLa - съвета на Милен е отличен. Бих взел първо Le Male Le Parfum  - накратко: уютна, гушлива секси гъзария Simple Smile А по-натам му вземи и Le Male Essence de Parfum  - той е напълно различен и бих го определил като ориент/арабска кожена тежкария Simple Smile При мен Le Male Essence de Parfum е  с отлична трайност и добър сияж.  Особено първите 2-3 часа е бомба.

# 415
И аз не получих код и в спама няма нищо, а вчера се регистрирах. Еми не, мерси! Rage

Нещо са се усетили, аз със сигурност получих вчера, кодът за 5% беше валиден и пратката вече е изпратена. Пусто, четат тук.  Мейлът е със заглавие: Успешно се регистрирахте за Newsletter и вътре в текста е посочен и кода.

# 416
Сигурно защото стандартът ни на живот е по-висок от на германците, затова не заслужаваме скъпоценните 5%.

# 417
Този Герлен метеорит дали е добра цена - 102лв.
https://makeup.bg/product/456912/

# 418
perfume-bg.eu пуснаха код за 10% NEW10 на нови парфюми и бестселъри. И нямат доставка ако някой се интересува, понеже парфюмът, който съм си запланувала не го хваща отстъпката, няма да се възползвам Sad

# 419
Като го намалят и си използваш бонус точките сигурно ще ти е по-изгоден. Сега с -10%  не може да си свалиш и бонуса. А доставката винаги е била безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт