Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 625
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Метеоритите на Герлен, продукт:
https://makeup.bg/product/456912/

# 451
  • ново
Взех си сета на Филорга от Нотино. Според мен е отварян, но се надявам продуктите да са наред. То всъщност е несесер с продукти, не е запечатан по никакъв начин, нито тубичките имат предпазно фолио.

# 452
Гнуслива съм откъм изложената козметика и като пазарувам винаги се старая да помоля за бройка от шкафа под щендерите или да взема задна забутана бройка. Дано всичко е наред с комплекта ти. Simple Smile
Вчера получих поръчка от Нотино с малко козметика и малки разфасовки парфюми, всичко е точно.
Минах през Дъглас да си взема и от сладките комплекти с миниатюри на Ланком (благодаря на дамата, която сподели), като изключим, че докато поръчам от отвратителния сайт на Дъглас, се изнервих жестоко, всичко останало си беше ок. Дори се възползвах и пробвах ЛВЕБ Интензмънт, който поръчах на сляпо и дори обмислях да откажа поръчката, но добре че се вразумих и се спрях. Това за мен е сладък малинов разкош с любимата ми пралина и без натрапчивото пачули от оригиналната версия. Чакам го с нетърпение. Simple Smile
Получих също и парфюм от Мейк ъп и честно казано се разочаровах. Беше отварян и имаше следи от пръсти по металните части икапачката, нямаше и празен ход, а не е тестер, а продукт с кутия и целофан.
П.П. Редактирам се, защото писах на Мейк ъп и веднага отреагираха адекватно, бяха супер отзивчиви, както обикновено, извиниха се за причиненото неудобство и ми предложиха отстъпка от следваща поръчка като компенсация. Така или иначе казах, че не искам да го връщам, защото е за мен и всъщност много си харесвам парфюма, но смятам, че е редно точно така да протича комуникацията между търговец и клиент- щом има някакъв проблем, се сигнализира и съответно ако е основателно, продавачът взима мерки.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 15:55 от ina-mina

# 453
  • Стара Загора
И аз , доволна , от моята поръчка ,в Douglas & Beauty Zone. Пристигна  за 2 дни . Всичко добре опаковано и с две мостри по избор.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 14:36 от meri 123

# 454
  • Бургас
Момичета, в Долче или Венера има ли кодове за отстъпка?

# 455
  • София
Не, няма кодове за отстъпка.

# 456
Тази сутрин поръчах Orion на Tiziana Terenzi  и вече е при мен. Тестер от https://elinor.bg/product/tiziana-terenzi-orion  - с код june - 15%, цената си става доста добра:)
С думи две, това си е мъжкият Aventus предназначен и за дамите, и мисля че Tiziana са се постарали много. Браво Tiziana Terenzi,  браво!

# 457
Препоръчвам с 2 ръце starcopr.bg !
Привечер във вторник поръчах тази невероятна хладна красотичка,заедно с още един парфюм за подарък. Heart
Много точни хора,комуникацията беше просто перфектна!
Отлично опаковани, напълно оригинални продукти с фактура, подпис и печат, и ме изненадаха наистина мнооого приятно с безплатна доставка над 100 лв. Heart Eyes
Аз доволен! Blush

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 18:03 от Анонимен

# 458
  • Стара Загора
THIERRY MUGLER ANGEL NOVA в parfimo, 30 мл., за 80,70 лв. Мисля, че е добра оферта, но ще се въздържа.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 19:40 от bubanka

# 459
  • Седмото небе
Здравейте,
Търся добра оферта за Коко мадмоазел интенс 30 или 50 мл. Моля ако някой е взимал скоро да сподели.
Иначе последната поръчка, която получих преди 5 дни беше от Парфимо. Няколко минита парфюми и два вида ароматни свещи Wood wick с пукащ дървен фитил за подаръци. Пуснах ги на три отделни поръчки и имам три несесера Помелато, с които ще зарадвам една девойка, мама и свекървата, като ги напълня вътре с разни красоти за празниците.

# 460
Еми, това е дами Grin цяла седмица се изприщих да поръчам ли или не заветния Mancera Gold Intensivite Aoud, чак сънища и кошмари имах, че не трябва да харча пари в момента. Е да ама не, поръчано, пито платено Tired Face
Видях една отстъпка от 30лв в Brasty, явно са чели нашите коментари Grinning
Може да съжалявам, но това е

# 461
  • Sofia
Еми, това е дами Grin цяла седмица се изприщих да поръчам ли или не заветния Mancera Gold Intensivite Aoud, чак сънища и кошмари имах, че не трябва да харча пари в момента. Е да ама не, поръчано, пито платено Tired Face
Видях една отстъпка от 30лв в Brasty, явно са чели нашите коментари Grinning
Може да съжалявам, но това е
Мале, аз при такава дилема не бих си поръчала нищо . После ще ми е повече гузно, отколкото кеф Grinning

# 462
Кофтито е голямата разфасовка, омръзват и трябва да се купи следващия.

# 463
Новата ми придобивка от Perfume-bg.eu

Благодарности за собственика на този сайт,който ми го поръча от чужбина тъй като преди месец когато го имаха наличен не можах да се вредя:smile:
Оставам техен верен клиент!

# 464
И аз ги чаках 30 дни за един парфюм, ама тц. Както и да е, не му търся сметка на собственика защо така се получи. Преставам да съм им верен клиент, защото не може да се ползват натрупани бонус точки при процент отстъпка за група продукти. Мерси

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 23:21 от Фръц!

Общи условия

Активация на акаунт