Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 583
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Принцесите са били само три броя, ми казаха току-що от Парфюми шоп. В началото на декември очакват зареждане на продукт с разлика в цената около 10 лв. по-скъпо. Очаквайте неприятни обаждания. Pensive
Кога направи твоята поръчка ?
kopche , мерси ! Търсим обаче точно BO edp  ,защото тя харесва моя и ако подаря фланкър ще е разочарована.

# 526
  • София
В 20.41 ч. mimoz.

# 527
Ясно ,изгорях и аз ..
Да не е чист спам , чакам свещи и др от Парфимо.Отменях ,връщах обединявах и променях поръчка и накрая направих нова..

# 528
  • София
И аз сега получих неприятното обаждане Confused Ще чакаме началото на декември да ни зарадват за празниците

# 529
Принцесите са били само три броя, ми казаха току-що от Парфюми шоп. В началото на декември очакват зареждане на продукт с разлика в цената около 10 лв. по-скъпо. Очаквайте неприятни обаждания. Pensive

И аз получих това обаждане. Но пък казаха, че новото зареждане ще е продукти с опаковка. Запазих си поръчката, дано и цената е каквато ми казаха днес.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:53 от tuali

# 530
  • Пловдив
Дааам, и аз получих обаждане. А бях от първите, които поръчаха.
Дано да си ги получим в началото на декември и да няма голяма разлика в цената.

# 531
Току виж цъфнали и из други сайтове Simple Smile

А нотино побутнали нагоре цената на М Харис. Знаех си, че рискувам като споделя интереса си тук.
 Добре че вече лекувам успешно парфюмната си зависимост и няма аромат, който да искам на всяка цена. Слагам си бариера над която не купувам.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 13:05 от Фръц!

# 532
Нотино вдигнаха цените с 15-20% . Явно се задава “намаление”!

# 533
Не се заблуждавайте момичета, няма как продукт да дойде на цената на тестера.На мен първо ми се обадиха, че са били само няколко бройки и са се изчерпали/аз за другия говоря, не за Принцесата/След 15 минути ми се обадиха отново, че ми го изпращат, защото някой преди мен си отказал поръчката.Продукта няма как да дойде на по-малко от 130 лв и то ако е 50 мл, защото аз само по 100 съм срещала, а там цената отива поне на 220....Разбрах, че ако не бях получила сега ще ми се обадят за продукт другия месец, по-скъп, но ще можело да ползвам отстъпката от 7 процента....
Да вметна за фенките на Филорга/и аз съм от тях/, в Ягодата има мега намаления-кремовете излизат по 50 лв-пълноразмерни/50 мл/

# 534
  • Бургас
Макадамия, преди време купихме Принцесата от парфимо 100мл продукт за 120 лв. Значи е съвсем възможно да пуснат 50 мл за 110 и дори не е чак такава далавера

# 535
  • Бургас
Макадамиа, благодаря, че сподели за Филорга, обожавам тяхната козметика.Нутри филъра е великолепен крем и е маалко над 50 лв., което си е оферта и аз мисля да се запася.

# 536
Oriza Legrand имат страхотна оферта, купуваш парфюм 100 мл, който не е рефил, за 130 евро и получаваш безплатно който и да е парфюм 50 мл с код ORIZA20. https://www.orizaparfums.com/en/ Естествено, като върл техен фен се възползвах, но малко се хвърлих в дълбокото, защото точноhttps://www.fragrantica.com/perfume/Oriza-L-Legrand/Chypre-Mousse-23716.html не го понавам. Доста поляризиращ мненията парфюм. При всички положения много землист, но .. ще видим. Тъпото е, че идват с колипост и после БГ пощи и ще се озоря докато го получа, с предишни пратки съм имала същия проблем, просто ще трябва да се следи тракинг номера по-често.

# 537
Относно парфюми шоп: 1. Декември ще имат по-висок % намаление и 2. Ще попаднем в безплатна доставка. С тези 2 условия сметката би излязла с +10лв. Ще поживеем, ще видим до кого ще достигнат заветните бройки.

# 538
  • София
Търся си noir pour femme- 30 или 50мл.
Ако някой попадне на добра цена, да свирка. Simple Smile

# 539
  • Пловдив
Да, ако вдигнат много цената на Принцесата, аз ще се откажа от поръчката. Съгласила съм се на тази цена, която беше снощи , +-5-10лв.За 130лв няма да я купя, ако ще да е на далавера спрямо официалните сайтове.
На мен също ми казаха, че ще направят цената такава, че да са доближава до сегашната.
Малко ме е яд, защото може изобщо да не ги видим тези Принцеси, а аз поръчах на третата минута, след като беше споделен поста тук.

Общи условия

Активация на акаунт