Добър травматолог по повод скъсан менискус

• 117
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте интересува ме мнение за добър травматолог по повод скъсан минискус.
Имам консултации направени с Др Георгиев,Др Тимушев,Др Стефанов и Др Костадинов
Кой лекар ми препоръчвате.
Може ли да споделите вашето мнение след артроскопия

# 1
Maxi5, само недей да се доверяваш на д-р Тимушев. Двама познати в последната година си оперираха минискус при Тимушев и на двамата е прекалил с интервенцията, т.е. пипа/оперира неща в коляното за да има нужда пациента след това от редовно лечение при ортопед. Така работи, че да създава работа на системата, а не да излекува пациента. Влизаш със скъсан минискус, но освен да ти премахне само наранения участък ти шлайфа и хрущяла за да излезеш от клиниката с хондропатия. В клиниката "проф. Шойлев" са трима ортопеда и си правят каквото си искат. Някои я наричат болница на ужаса и се крепи само на популярно минало, а всичко е порутено. Сестринския персонал е 65+. Тимушев май вече не му се работи и действа само за пари и не го интересува здравето на пациента, което е абсурдно за медик.

Д-р Стефанов, ако визираш Владимир Герогиев от ВМА към този момент е най-взискателен и коректен професионалист. Грижи се добре и за рейтинга си. Ако нямаш нужда от операция, няма да ти предложи такава и ще се опита пациента да получи правилното лечение за неговото здраве.

Общи условия

Активация на акаунт