Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 590
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Oriza Legrand имат страхотна оферта, купуваш парфюм 100 мл, който не е рефил, за 130 евро и получаваш безплатно който и да е парфюм 50 мл с код ORIZA20. https://www.orizaparfums.com/en/ Естествено, като върл техен фен се възползвах, но малко се хвърлих в дълбокото, защото точноhttps://www.fragrantica.com/perfume/Oriza-L-Legrand/Chypre-Mousse-23716.html не го понавам. Доста поляризиращ мненията парфюм. При всички положения много землист, но .. ще видим. Тъпото е, че идват с колипост и после БГ пощи и ще се озоря докато го получа, с предишни пратки съм имала същия проблем, просто ще трябва да се следи тракинг номера по-често.

Ооо, благодаря, че сподели!
Бях си набелязала Louis XV, Marion's-Nous и Jardins d'Armide. Ще ми се да пробвам и други, че мострения сет беше само от 6, но да видим...
Аз нямах проблем с Бг пощи и Colissimo, ако ти имат тел номер в пощата, даже ти пращат смс, когато е дошла пратката. 10-14дни беше, не повече.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 14:18 от tuali

# 541
Аз видях парфюмите на Килиън в сайта още сутринта. За мен трите бройки на Принцесата са се свършили бързо / аз даже мислех, че е една или максимум две/ и се изненадвах на ентусиазма тук, но не исках да ви попарвам надеждите. Аз не съм поръчвала, защото си имам Принцеса, а другият никак не ми харесва и е мъжки за мен.
Абсолютно не вярвам, че ще се появят на същите цени, особено след този интерес вчера вчертя и ако са разбрали, че тази линия е вече спряна.

# 542
Няма как да са разбрали, ние тук си шушукаме на ушенце  Joy

# 543
Момичета в starcorp от вчера са заредени три варианти на Принцесата на Килиан. Blush
Единият е най изгоден 50 мл. БО за 106 лева.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 15:51 от пепеля6ка

# 544
Bright, в момента използвам Нутри филър и е просто wow, за вечер Sleep and Lift....и той е wow....имам и още два пълноразмерни Time Filler и Skin Structure , но си ги заредих за над 120, 130 бройката....без пари са просто.....
Дени, направо ме отчайваш, а така добре ми звучи кожа и малини..,..
Признавам от Ягодата поне от 2 години не съм поръчвала и идея нямам как стоят нещата с мита, ДДС-та и т.н.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 14:26 от macadamia

# 545
Има ли код за starcorp?

# 546
Ягодата ходи на митница, имайте го предвид. Вече почти никой от форума не пазарува от тях, защото разправиите са феноменални. Едно време само от там купувахме.

macadamia, може да ти хареса на теб. Ти Тусканската кожа не познаваш ли?

# 547
Тъй и аз малко да се напринцеся Simple SmileSimple Smile

Селд 20.11.2020 ще има - 8% на всички парфюми и комплекти в сайта на starcorp. Мисля, че за 30 дни ще е промоцията.

Любимите ви принцеси в момента има 4 бройки.

By Kilian Princess тестер - 50мл. 106.00 лв., ако останат след 20- ти ноември ще са по 97.52 лв.

Надявам се да съм ви бил полезен Simple Smile

# 548
Тук Принцесата за 106 без доставка-50 мл. тестер-излиза почти същото....10 лева отгоре
https://www.starcorp.bg/searchbg?search_string=Kilian&param= … amp;submit=Submit

# 549
Тъй и аз малко да се напринцеся Simple SmileSimple Smile

Селд 20.11.2020 ще има - 8% на всички парфюми и комплекти в сайта на starcorp. Мисля, че за 30 дни ще е промоцията.

Любимите ви принцеси в момента има 4 бройки.

By Kilian Princess тестер - 50мл. 106.00 лв., ако останат след 20- ти ноември ще са по 97.52 лв.

Надявам се да съм ви бил полезен Simple Smile
А ти откъде знаеш тези неща?

Получвам им таблицата с наличности и цените на мейл и ми писаха за намалението.

# 550
Милен е принцът ни Joy

# 551
Точно! Simple Smile
В момента Фръц! съм на тема Miller Harris Etui Noir  или Feuilles de Tabac ама да видим Simple Smile

# 552
Ох, сега си извадих Принцисата и се напръсках яко върху сутрешната ми Тубероуз Кастан Ланком, супер стана. Дали да си взема още един? Пуста лакомия. А не се запасявам никога.

# 553
Аз видях парфюмите на Килиън в сайта още сутринта. За мен трите бройки на Принцесата са се свършили бързо / аз даже мислех, че е една или максимум две/ и се изненадвах на ентусиазма тук, но не исках да ви попарвам надеждите. Аз не съм поръчвала, защото си имам Принцеса, а другият никак не ми харесва и е мъжки за мен.
Абсолютно не вярвам, че ще се появят на същите цени, особено след този интерес вчера вчертя и ако са разбрали, че тази линия е вече спряна.

Кога е спряна? На сайта на Килиън все още го има във всички разфасовки. За последно,  може би?

# 554
Консултантът в Съркъл ми каза, че е спряна линията, след като бях чела в нета и го попитах.

Общи условия

Активация на акаунт