Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 524
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
Моят Адикт ЕДП е точно от Венера - най-добра цена беше тогава /преди 2 години/, а и при тях винаги всичко е точно. Simple Smile
cabochard, а каква е разликата между този от 2012 - той е по-евтин, също и някакъв кафяв има в сравнение с тъмносиния с долен надпис? Аз само тъмносиния с долен надпис знаех, но във Венета излизат три EDP.

# 601
Моят Адикт ЕДП е точно от Венера - най-добра цена беше тогава /преди 2 години/, а и при тях винаги всичко е точно. Simple Smile
cabochard, а каква е разликата между този от 2012 - той е по-евтин, също и някакъв кафяв има в сравнение с тъмносиния с долен надпис? Аз само тъмносиния с долен надпис знаех, но във Венета излизат три EDP.
Не познавам 2012, чела съм, че той бил най-хубав, но го няма никъде отдавна.

# 602
А Ако добавиш 1 сапун или паста за зъби за 1лв, които са с БД няма ли да махне доставката на цялата поръчка.
Редактирам се, махнали са им БД, а тази сутрин в 6 бяха така.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 10:36 от Ая

# 603
Здравейте, има ли в момента актуален код за намаление в Парфимо? Благодаря.

# 604
  • Стара Загора
Ами при мен беше с безплатна доставка. Да не са я премахнали после. Либрето все още ми излиза с безплатна доставка.

# 605

Не познавам 2012, чела съм, че той бил най-хубав, но го няма никъде отдавна.
[/quote]
 Във Венера го има.

# 606
Поръчах преди малко L'Inerdit intense Givenchy и Valentina Oud Assoluto и кодът приспадна 15%, както и се получи обещаната безплатна доставка и две мостри.
Мострите по избор май са само за определени аромати - на Libre Intense ми излязоха да си избирам, но него го имам вече, така че пас. Към моята поръчка се добавиха автоматично тези две:

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 11:23 от tuali

# 607
Код  black, разкарах всичко от кошницата и добавих само Либре интенз 30-ка.Свали ми 16,65 и крайно излиза 94.35лв.Дава ми само две мостри за избор на мен от четири, които са Бомбата едп, Бомбата Нектар, Мон Пари Интенсемент и  Mon paris couture.
И при мен тези мостри излизат.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 11:22 от 50 Shades of Purple

# 608
Сутринта беше безплатна ама докат отида на работа и изпия кафето - и вече има. Та който си е поръчал с безплатна доставка, няма как отпосле да му начислят.

# 609
При мен с Либре Интенз и на 30, и на 50мл си излиза безплатна доставка и кодът работи. Само, на 30мл няма избор на мостри, а се добавят някакви две. При 50мл, освен тези две, има и избора, за който говори Кристалчето

# 610
Сега погледнах пак, моя грешка, доставката е безплатна, но има 2 лв. за наложен платеж..

Само, на 30мл няма избор на мостри, а се добавят някакви две. При 50мл, освен тези две, има и избора, за който говори Кристалчето
При мен и при 30 мл има избор на две от 4 мостри, освен другите две, които автоматично се добавят..

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 11:40 от 50 Shades of Purple

# 611

Това е от имейл на Нотино.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 12:21 от TheReader

# 612
A знаете ли някой сайт в Англия, който да е сигурен и да пуска намаления и черни петъци?

# 613
  • Sofia
A знаете ли някой сайт в Англия, който да е сигурен и да пуска намаления и черни петъци?
Аз пазарувам от Debenhams Simple Smile

# 614
Нескопосан ЧП ми се вижда такъв с намаление само за парфюми. Аз сложих очна линия и ББкрем и се чудех що няма минус.

Общи условия

Активация на акаунт