Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 490
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
На мен за 2-ри път вече пратка от Нотино идва на следващия ден. Работят със скоростта на светлината. Grinning

# 691
Запазват си бързината нотино и моята поръчка пристигна за 3 дни. Пробичката на парфюма изглеждаше непълна и без капачка, но пък с празен ход, което предполага да е 2мл. Ароматът не е моя, така че си спестих едни грешни пари за пълна разфасовка.
20цата ВВ на Миша е много сладурска

# 692
Някой търсеше Libre Intense. В Parfimo се появи  тестер 80 ml на цена 149.60. Изчезна за отрицателно време Sad

# 693
И моят Линтердит интенс кацна, поръчах го късно в понеделник. Чета негативни коментари за Дъглас, досега не бях пазарувала от тях, но пуст мерак за този парфюм. Няма да са ми чести покупките там. Да отбележа, че бях маркирала безплатни мостри, такива не получих, но може и аз нещо да не съм натиснала. Но пък ухая прекрасно и тествам носовете на хората около мен. Безплатно един вид 😁

# 694
Натиснала си, просто не ги пращат. Аз също не получих с послената, а и с предишната поръчка.

# 695
  • Пловдив
Аз получих две мостри последния път. Поръчката беше два коледни календара.

# 696
И аз скоро поръчах за първи път от Дъглас. Доставката беше от сряда за петък и вътре ми бяха посочените мостри.
Единственото, което не ми хареса беше огромния кашон, реализира се много отпадък!

# 697
Момичета, бихте ли ми показали снимки на вашите Мансери? Моля
Скрит текст:

Това е още неразопакования Gold Intensivite Aoud който току-що получих от Brasty. Потърсих малко в интернет и опаковките там изглеждат малко по-различни.

# 698
  • До сърцето...
Скрит текст:

Това е още неразопакования Gold Intensivite Aoud който току-що получих от Brasty. Потърсих малко в интернет и опаковките там изглеждат малко по-различни.

Ако имаш съмнения, връщай. Или се обади на сайта, ако пък искаш да го задържиш и си готова на отстъпки.
Щом още не си го разопаковала, направи каквото ти подсказва интуицията.

На мен лично не ми харесва опаковката - от това което виждам на снимките.

# 699
Скрит текст:

Ако имаш съмнения, връщай. Или се обади на сайта, ако пък искаш да го задържиш и си готова на отстъпки.
Щом още не си го разопаковала, направи каквото ти подсказва интуицията.

На мен лично не ми харесва опаковката - от това което виждам на снимките.
Писах във фрагрантика и на Мансера Grinning за които се съмнявам, че ще ми отговорят. И написаното е различно и иконката с пламъка е друга.
Дано момичетата тук ми ударят едно рамо.

# 700
От Мейкъп.

# 701
Момичета, в крайна сметка в Дъглас 1 или 2 мостри дават при покупка от 150 лв - във физическите магазини? Има ли някой, който е наясно? Писах им имейл за изпръсканата мостра- казаха ми, че не е това по принцип грамажът, който трвбва да бъде. Казаха, че ще проверят нещо. Но днес ми дойде поръчката от Нотино- и съм супер доволна - Black Opium YSL-30 ml - поръчка 68 лв- безплатна доставка, 1 мостра  и 1 мостра фондьотен за 68 лв , а Дъглас за 150 лв само 1 мостра- пффф. Не знам дали правилото е да дават само 1 мостра в Дълглас без знамение сумата или продавачката ме метна. Моля, ако някой знае да ми каже!

# 702
По повод твоята кутия бях чела, че стрелата сочеща на дясно трябва да е черна а тук е обратното

https://www.google.com/amp/brightside.me/inspiration-tips-and-tr … 25060/amp/?espv=1

# 703
Lazuli, мерси, сега излиза, че моята е менте!
 За аромата нямам никакви съмнения, но ще прегледам още снимки, ще ми е интересно и други да споделят за тази стрелка. От Маkeup пазарувам редовно, досега не съм имала съмнения. Никога не проверявам кодове и такива неща, но ето че ме изненадахте.

# 704
Escentual пуснаха 25% off.

Общи условия

Активация на акаунт