Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 509
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
и това ми излиза при търсене на LANCÔME MIRACLE COLLECTION
https://www.nordstrom.com/s/lancome-miracle-collection-limited-e … 111-value/4331922
Скрит текст:
Set includes:

- Eau de Parfum Spray (3.4 oz.)

- Perfumed Body Lotion (1.7 oz.)

- Perfumed Shower Gel (1.7 oz.)

# 676
Момичета, какви са ви впечатленията от Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture? Търся парфюм с аромат на сладкиш и съм се спряла на този, но го намирам само във вариант 100мл, а няма къде да го тествам.

Rochas Byzance също е ванилено-сладкишест, а бутилката е истинско бижу!

# 677
  • Балчик
Всичко това и аз го видях в Гугъл, но благодаря.

# 678
Някой не търсеше ли наскоро Elie Saab Le Parfum Royal. Тестер в мейкъп на добра цена, даже малко са го вдигнали, сутринта беше 66,90, сега 67,02 хаха. Но този пише без капачка.
Скрит текст:

# 679
  • София
Някой ползвал ли е отстъпка за РД от Мейкъп ? Blush

Да каже как стават нещата Grinning

Пише , че се прилага автоматично , а сега се пробвах и не ми прави намаление. И всъщност отстъпката кога е валидна - само в деня на РД или има и някакви дни преди/след това ?

# 680
Някой не търсеше ли наскоро Elie Saab Le Parfum Royal. Тестер в мейкъп на добра цена, даже малко са го вдигнали, сутринта беше 66,90, сега 67,02 хаха. Но този пише без капачка.
Скрит текст:

Това с капачка или без, ви съветвам да се обадите и да питате, защото е химера.

Скоро си патих с мейкъп заради продукт, който уж беше един на снимката, уж нямаше аналог в магазина, а дойде нещо свъвсем различно, за опаковаката да не говорим.

За да няма напразни очаквания, ако имате съмнения, според мен първо обаждане и тогава поръчка.

# 681
  • Sofia
За рожден ден в мейкъп си въвеждате датата в профила,  абонирате се за бюлетина и идва поздравителен мейл. В кошницата се отразява -5 лв до 50 или -10 за над 50. Ако не стане им пишете, ще го направят ръчно.  От съпорта отговарят много бързо.

# 682
  • Чукарландия
Влезнах в Нотино, да видя какво от количката ми е налично и да се възползвам от 15%отстъпка + БД. И един парфюм си ми седи в кошницата 76 лв. А друг в момента е по-евтин от моя в кошницата. И вместо да изтрия по-скъпия, без да искам изтрих този, който беше 76 лв. (Cloud - Ariana Grande). И в момента е 102 лв. 😭🙄🤣
Ядосах се, толкова го кътах тоя парфюм, накрая сама се прецаках. Ядосах се и си поръчах... яке и маратонки! 😂😂😂

# 683
  • София
Бела в Парфимо 50 мл е 67.5 лв, а 100 е 79 лв. Има и код за 10 лв над 95 ако нещичко добавиш.

# 684
  • Чукарландия
Бела в Парфимо 50 мл е 67.5 лв, а 100 е 79 лв. Има и код за 10 лв над 95 ако нещичко добавиш.
Благодаря много! 🌹

# 685
Момичета, какви са ви впечатленията от Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture? Търся парфюм с аромат на сладкиш и съм се спряла на този, но го намирам само във вариант 100мл, а няма къде да го тествам.

Аромат на сладкиш мога да предложа този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Chocolate-Greedy-2186.html
Буквално веднъж ме попитаха дали не съм пекла сладкиш Grinning Намират се и 20мл опаковки.
А къде се намират 20мл.?

# 686
  • София
В dolce б. bg и parfium.bg имаше 20 мл. опаковки Монтал, но много ограничен избор.

# 687
За Douglas има ли някакъв промо код?

# 688
Дъглас са толкова тъжни на намаленията, че и да реша да купя нещо от тях няма да си ползвам картата. Една година ми пратиха 10 имейла през декември, че ще изпусна годишната си отстъпка. Отидох, купих си нещо, което не бих купила без отстъпка - на касата тесла. Обясниха ми, че при следваща покупка мога да ползвам отстъпката - и това на 28 декември. Подариха ми 1 мостра за утеха. Следващ път се опитах да ползвам отстъпка за рожден ден - пак не можах да се впиша. Няколко пъти се опитвам да си купя някакви гримчета - започват да се пазарят с мен да купя тяхната марка, а не каквото съм си избрала, докато накрая отида в някой друг магазин, за да си купя каквото искам. Въобще - отвратително отношение.

# 689
Само да се похваля. Дойде ми поръчката от Нотино. Пусната в понеделник. Всичко перфектно. Коректни и бързи са както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт