Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 519
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, не знам къде да питам...търся мъжки цитрусов лек аромат. Като Versace pour homme. Можете ли да ми препоръчате някой?
Davidoff cool water wave пробвали ли сте?

Може също да пробвате от по - бюджетните:
Versace Man Eau Fraiche - но е много летен
Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme - е толкова траен, че може да се ползва и през зимата.
Issey Miyake L'eau D'issey - също много траен и харесван
Clinique Happy - различен но в същия жанр, малко по-нетраен

От малко по-високия клас:
Chanel Allure Homme Edition Blanche EDP
Hermes Un Jardin Sur Le Nil
Christian Dior Eau Sauvage EDT

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 08:55 от Milen™

# 661
Влизам за да похваля Парфимо.тогава ги попитах дали ще може да се възползвам от кода който намалява с 10 лв и след като се консултира момичето, пак ми върна обаждане.
Кой е кода?
Кодът ONLINEPROMO95 все още работи и го ползвах - за поръчка над 95 лв. маха 10 лв.

# 662
Благодаря ви, момичета!
Аз имам cool water wave, и е любим на мъжа ми и от там се сетих и за мъжкия. Проблемът е, че още не съм го пробвала. В Дъглас го нямаха в наличност, а няма къде да обикалям в това време..
Само ми направи впечатление , че в нотино му вдигнаха цената , явно заради предстоящата отстъпка. От там ли е най-сигурно да поръчам?

# 663
Благодаря ви, момичета!
Аз имам cool water wave, и е любим на мъжа ми и от там се сетих и за мъжкия. Проблемът е, че още не съм го пробвала. В Дъглас го нямаха в наличност, а няма къде да обикалям в това време..
Само ми направи впечатление , че в нотино му вдигнаха цената , явно заради предстоящата отстъпка. От там ли е най-сигурно да поръчам?
Може да поръчате спокойно от всички сайтове, които са на първа страница Simple Smile

# 664
  • София
Donatsv, има го на първа страница, както и много други проверени сайтове.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 10:13 от chanel19

# 665
  • София
В събота пуснах поръчка в Starcorp за Принцесата, след като писахте, че е спряна и ще се предлага до изчерпване на количествата. Очакванията ми и за там клоняха към нула, след случая с поръчките в Парфюми-шоп. Но вчера сутринта ми се обадиха, за да ми я потвърдят. Simple Smile Взех я преди малко. Поръчах тестер. Само бутилка с капачка е, без каквато и да било кутия, но беше много добре опакована.

# 666
Честита придобивка. Остава да уловиш някъде и Instant Crush и да биеш тъпан тук Simple Smile Изчезнаха от пазара Ristretto intense cafe, Sensual instinct, Instant Crush, още преди да станат и средно масови.

# 667
  • София
Благодаря, Фръц!! Да, само Instant Crush ми остана от желаните парфюми за придобиване, ама го няма, да. Все още имам надежда, че ще го заредят някъде. Grinning

# 668
И аз дебна, макар че разфасовката ми е твърде голяма, а не го познавам. Ще пиша, ако го видя - много сме, силни сме Hug

# 669
  • София
Аз го намирам само в чужди сайтове.

# 670
Момичета, какви са ви впечатленията от Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture? Търся парфюм с аромат на сладкиш и съм се спряла на този, но го намирам само във вариант 100мл, а няма къде да го тествам.

# 671
Поръчах това:
https://www.parfimo.bg/moschino-toy-boy-eau-de-parfum-za-maje-100-ml-tester/
Надявам се да дойде с главата...

# 672
  • Балчик
Някой има ли представа какво е това, защото картинка няма, а описанието на продукта е чудничко.
https://www.parfimo.bg/lancome-miracle-collection-podarachen-komplekt-za-jeni/

# 673
Момичета, какви са ви впечатленията от Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture? Търся парфюм с аромат на сладкиш и съм се спряла на този, но го намирам само във вариант 100мл, а няма къде да го тествам.

Аромат на сладкиш мога да предложа този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Chocolate-Greedy-2186.html
Буквално веднъж ме попитаха дали не съм пекла сладкиш Grinning Намират се и 20мл опаковки.

# 674
  • виртуално
Някой има ли представа какво е това, защото картинка няма, а описанието на продукта е чудничко.
https://www.parfimo.bg/lancome-miracle-collection-podarachen-komplekt-za-jeni/

според мен е това:

но най-добре се обади да ги питаш

Общи условия

Активация на акаунт