Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 529
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
  • Чукарландия
Има вероятност да ти начислят ДДС , но после ти го възстановяват /отнема около седмица/ и мито могат да ти начислят, но то е незначително, няма защо да те притеснява това....

Ново пет? Никога не са ми възстановявали ДДС. За пръв път чувам. Macadamia, я разкажи по-подробно, моля. 🤗
След като си взех пратката от бълг. пощи трябваше да платя мито и ДДС..След това трябваше да снимам разходните документи и да ги върна на имейл, посочен в сайта.Не си спомням вече, но след около 10 дни, парите за ддс и мито бяха възстановени по картата, с която си бях платила продуктите/ставаше въпрос за нещо от порядъка на около 50 лева/.

Благодаря! 🌹

Но това е конкретно за Ягодката, нали? Не за всички сайтове извън ЕС. Може би е политика само на сайта. Защото пазарувам от сайтове от цял свят почти и никога не са ми възстановявали ДДС и мито.

# 646
Здравейте, дами Simple Smile
Невинаги успявам да следя всичко в темата, но знаете за днешната промоция в Дъглас, нали?
Боцнах аз един L'Interdit Intense с 20% намаление.
Тръпна 😁

# 647
Аз се надявам на -25% на Дъглас на Черен петък и да хваща код за още 5.

# 648
Невинаги успявам да следя всичко в темата, но знаете за днешната промоция в Дъглас, нали?
Тръпна 😁

Точно на тоя парфюм Дъглас ме скъсаха от смях с "намалението" си. Същия ми излезе в нотино с 40 лв по-малко днес, отколкото е в Дъглас след 20%-те им процента намаление. (за 50мл).
Точки, мостри и фишеци, ама прекаляват понякога. Това би трябвало да са най-големите намаления през годината. 🤔

# 649
Тръпна 😁

Точно на тоя парфюм Дъглас ме скъсаха от смях с "намалението" си. Същия ми излезе в нотино с 40 лв по-малко днес (за 50мл).
Точки, мостри и фишеци, ама прекаляват понякога. Това би трябвало да са най-големите намаления през годината. 🤔

В Нотино 80мл нямаше. Иначе и аз видях цената. Обикновено купувам най-голямата разфасовка. За него намалението беше и по-значително.

Не съжалявам с други думи Simple Smile

# 650
А виж, за 80мл не съм видяла. Но при 30 и 50мл...ами фрапираща разлика.

# 651
Пусто е много нов. Иначе ще ме видят те. През тестера 😁

# 652
  • София
В -spam292- e130 лв.
http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … arch=L%27interdit

# 653
  • София
Има ли код за parfium?
Май не съм срещала, но вие знаете всичко Wink

# 654
Момичета, не знам къде да питам...търся мъжки цитрусов лек аромат. Като Versace pour homme. Можете ли да ми препоръчате някой?
Davidoff cool water wave пробвали ли сте?

# 655
На мен ми се иска boucheron serpent boheme, нещо тестер или на по-добра цена. Ако някой види да свирне

# 656
  • София
Момичета, не знам къде да питам...търся мъжки цитрусов лек аромат. Като Versace pour homme. Можете ли да ми препоръчате някой?
Davidoff cool water wave пробвали ли сте?
Да, някои даже го и имаме. Simple Smile
За мен е отлична идея и дава много за цената си. WAVE e модерен секси прочит по темата дървесно-морски цитрус.
Няма смисъл от много още търсене, това е страхотен избор.

# 657
  • Стара Загора
На мен ми се иска boucheron serpent boheme, нещо тестер или на по-добра цена. Ако някой види да свирне
тук например добра ли е, 30 мл. за 75,96 лв.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 00:43 от galeta

# 658
  • София
Имам Wave на лосион за тяло. Едновременно ме разведрява и отпуска от стреса.

# 659
В -spam292- e130 лв.
http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … arch=L%27interdit
Него не го знаех като сайт...
Но благодаря, вече ще знам 😊

Общи условия

Активация на акаунт