Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 529
  • 779
  •   1
Отговори
# 615

Не познавам 2012, чела съм, че той бил най-хубав, но го няма никъде отдавна.
Във Венера го има.
[/quote]

Не е наличен Адикт-а във Венера.

# 616
  • София
Нескопосан ЧП ми се вижда такъв с намаление само за парфюми. Аз сложих очна линия и ББкрем и се чудех що няма минус.
Защото ЧП е на 27.11., хора! Имайте търпение!
Това са фейк ЧП оферти! Чак другата седмица след сряда, а ако са по находчиви от началото на следващата седмица ще пуснат офертите за истинският ЧП.

# 617
  • Варна
Може ли линк към Венера с Адикта от 2012, че не ми излиза налично?

На мен ми харесваше първия,  от 2002г. на Тиери Васер. После го позабравих, и сега взех 2014 (само него намерих) на Франсоа Демаши- еми те е същия.

# 618
Влизам за да похваля Парфимо. Имам две поръчки, обадиха ми се да ме питат дали съм съгласна да ми ги обединят, за да не плащам две доставки. Казаха ми общата стойност на поръчката е 98 лв, тогава ги попитах дали ще може да се възползвам от кода който намалява с 10 лв и след като се консултира момичето, пак ми върна обаждане. Каза, да, възможно е. И сега ще платя хем една доставка, хем и с отстъпка. Благодаря за отношението!

# 619
Нескопосан ЧП ми се вижда такъв с намаление само за парфюми. Аз сложих очна линия и ББкрем и се чудех що няма минус.
Другата седмица ще има и още нещо.

# 620
Не обичам такива изненади, те да кажат  какво ни готвят, пък ние ще си преценим офертите на коя седмица ни устройват! Joy

# 621
# 622
Искам да поръчам СAROLINA HERRERA GOOD GIRL, ако някой го мерне някъде на изгодна цена, моля да "свирне".
Въпреки че в момента в Парфимо 80 мл. е на цена 134.00 лв и с кода за отстъпка - 10 лв. май не е зле... Но се надявам покрай ЧП да го намеря и на по-ниска цена. Какво мислите вие?

# 623
Нотино върнаха пастата за зъби към БД! Wink
Взех един МК Wonderlust за подарък- с код, паста, подарък и НП за 58 лв 😂 24 К излиза дори по-евтино! Не познавам аромата, но знам че момичето, за което е подарък го харесва. Казвам го, за да неви подведа!

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 15:49 от Ellinor*

# 624
Get.bg пускат ли кодове или ЧП? До сега не съм поръчвала от тях, гледам, че при регистрация имат някакви бонус точки.

# 625
  • София
Цитат
A знаете ли някой сайт в Англия, който да е сигурен и да пуска намаления и черни петъци?

Аз пазарувам от Fragrance Direct, Perfume's Club и direct cosmetics. На сайтовете има съобщения за черен петък, но  не съм гледала подробно.

# 626
  • София
Kilian Yes I Was Madly in Love But That Was Yesterday EDP, все още в старкорп на 106 лв.

# 627
Jo Malone Myrrh & Tonka се появи на добра цена в мейкъп https://makeup.bg/product/397862/

# 628
Влизам за да похваля Парфимо.тогава ги попитах дали ще може да се възползвам от кода който намалява с 10 лв и след като се консултира момичето, пак ми върна обаждане.
Кой е кода?

# 629
Момичета, вие сигурно знаете, но във физическите магазини Douglas с карта има 20% (карта си изкарваш на място)на всичко до края на ноември, дават ти и 5 лв ваучер за следваща покупка, която не се комбинира с текущата промоция и 1 мостра. За рожден ден получаваш 10 %, но моят така или иначе е ноември. В картата трупаш точки, за които на края на годината ти дават подарък. Някой ако е наясно да какъв тип са подаръците - нека сподели. Бях тръгнала за Dior, Addict или някои от Ланкомите. Но пак в крайна сметка купих Pure Poison, Dior. Все купувам един и същ, но той ми се вижда най-траен - всеки път  си казвам да купя нещо ново, но уви. Вие какви Ланкоми купувате? Кой според Вас е най-добрият парфюм на Ланком?

Общи условия

Активация на акаунт