Авирон Кидс и промяна в цвета на урината

• 865
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Понеже нашата педиатърка не е особено сладкодумна и въобще не ми се разправя отново с нея/декември ще я сменя/ имам едно питане. Понеделник му изписа на сина ми/3 годишен е/ Авирон кидс , акото е ясно с какъв цвят е,но забелязвали ли сте промяна в цвета на урината и миризмата й? Малко се притесних,защото миналата зима се оказа ,че има Ешерихия коли,с която се борихме няколко месеца ,а миризмата на урината ми се струва подобна, може и просто да откачам/знае ли човек/,иначе е доста по-тъмна от по принцип..
Благодаря предварително!

# 1
Малко вероятно е да е от Авирона. Все пак можете да уведомите производителя за получената НЛР. С какви оплаквания е детето за да изпишете Авирона. Една от причина за потъмняване на  урината е малко вода. Но ако миризмата е леко сладникава, на амоняк, пуснете стерилна урина.

# 2
Беше с кашлица. Понеделник сутринта като започнах да го оправям за градина започна да кашля и го заведох на лекар. Да,по - малко течности пие определено. Не иска нито сок,нито вода,нито чай. Понеделник ще пусна стерилна урина сигурно.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 09:48 от netichka87

# 3
О, дори при възрастен човек урината мирише ужасно ако се пие под минимума за организма вода. И става много тъмна.

Общи условия

Активация на акаунт