Спам тема(Винце и пържолка Спам!) - от 01.11. до 30.11.20г.

• 19 845
  • 1 638
  •   1
Отговори
# 1 530
не яли мина тая корона уе

# 1 531
Благодаря ви, милички, за съпричастността. Hug

Оле, днес едвам се добрахме до Варна. Вали сняг, нищо се не види рано сутрин преди да съмне. Закъсали тирове, две катастрофи по пътя, слава Богу едната беше лека, другата по тежка, но нямало пострадали. Мая от своя страна орева орталъка, не и понасят пътуванията и това е, неспокойна, мяучи, ужасТ някакъв, побърка ни. Чак по едно време лошо ми стана, викам на Джастев обръщай колата да се връщаме, той се притесни, но бързо ми поотмина и се прибрахме по живо, по здраво. Наближихме Варна и стана друга България. Да, мрачно, дъжделиво, но спокойно и не много студено време. Та, така, този уикенд беше наситен откъм емоции.

# 1 532
  • Далече, далече
Вчера се опитах да загледам нов английски сериал - Gold digger. Качеството на картината и звука не е добро, а сериалът изглежда блудкав, но ми стана интересно как ще стигнат до сватба. Днес ще се мъча с втори епизод.

Днес при нас беше приятно навън и се поразходих. Иска ми се да има още подходящи дни за разходка.

# 1 533
Тук голям студ цял ден и силен вятър, и дъжд Sad Отделно следващите три седмици съм "ясла" и няма как да излезем във ветрилника Laughing Направо ме хващат лудите вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 534
# 1 535
ДД! Почвам ви отзад-напред. Grinning
Люлинското мохито много ще се хареса на дитето. Омахва 1 буркан кис. краставички без проблем. Е, не е дорасъл и водата да изпива, де. Joy
Осем, племеника ли ще гледаш? Ее, ще се оправи времето, ше видиш. Макар сигурно не днес.
Джасте, гуш!
Скрит текст:
Такива бързоразвиващи се наистина са неспасяеми. За съжаление. Не знам какво друго да кажа. Ужасно е, мъчително е, и за него и за близките. Пак гуш!
При нас валя/вали дъжд, но слабо общо взето и от обяд духа, ама не много. Намерих си едната котка, котаракът обаче не можах. Явно, зарад кофти времето. Не ходим на кафета/нали са затворени/, ама териториите на котаците са им наоколо и само ходя да ги издирвам. Че и дюнера им затвори ... душици са и те, какво да прайш.

# 1 536
  • Euskal Herria
Мрачно е при нас, ама от утре ще е дъждът. Само един тиквеник набързо ще направя и шапка на тояга Wink.

# 1 537
  • Далече, далече
Изгледах и втория епизод. Взе да става интересно.
Разказва се за един левент, който сваля богати лелки на възрастта на майка му. Нещо като съвременен вариант на Жорж Дюбоа, но по-извратен.

# 1 538
  • На Марс
Разказва се за един левент, който сваля богати лелки на възрастта на майка му.

Бабоеб Simple Smile

# 1 539
Добър вечер и от тук!

Джасте, 🤗. Живота е това - изненади! Ама го живеем докато можем!

Чудя се утре кЪ шЪ идЪ на рабУтЪ! С летни гумички съм.

# 1 540
  • Euskal Herria
С шейна? Wink

# 1 541
  • На Марс
С настроение?

Simple Smile

# 1 542
  • Euskal Herria
Хм, на работа?!? С настроение?!? Grinning

# 1 543
  • На Марс
То без настроение е мъка ве ... бтв. Джас, джас, джас ... това е трамвая с който се прибирам ... да напомня на Джаста да пуща нова тема Simple Smile

# 1 544
  • Euskal Herria
Вярно, утре почва нов месец.
Джасте, може и без анкета, ако нямаш настроение. Или по-късно да я добавиш.

Общи условия

Активация на акаунт