Спам тема(Винце и пържолка Спам!) - от 01.11. до 30.11.20г.

• 21 228
  • 1 638
  •   1
Отговори
# 930
  • На Марс
Джаста ти да не пътуваш от Алфа Кентавър за София Simple Smile

# 931
Пънчи, зарад превенцията зарад тос скапан вирус гледам да избягвам едене и пиене по пътя. Инак имаме местенца дет спираме за хапване и не мъкна нищо, ама сега реших, че е по добре да огранича контактите доколкото мога.
Вчера разбрах, че оня ден съседа от първия етаж е починал от ковид, на 72г., диабетик, но жизнен и работещ.
А самата аз се оказах контактна на болната ми колежка. Изтече ми десетдневката от последния ми контакт с нея, Слава Богу, всичко е наред, но пострахувам се и гледам да се пазя колкото мога, де. Инак, не, че предните пъти не сме яли и пили по пътя, ама тоя път реших, че страх лозе пази.

# 932
  • На Марс
Добре, че измислиха ковид та човек с успокоена съвест да си носи патронче с 200мл алкохол ... не на мене тия Simple Smile

Бтв. двама френдове имат офецялно вироса ... двамата дет не излазат и винаги с маски ...

# 933
А, това последното е интересно. Аз много пътувам с обществен транспорт (градски и междуградски). Маската... на носа, под носа... Stuck Out Tongue Winking Eye засега нищо. А мои познати силно пазещи се ги откри короната.

# 934
Джасте, не разбрах щастлива ли си веке или друг път ще е? Лек път ти желая от сърце!

Ще се помъча да вечерям салата.....

# 935
  • Агент под прикритие
Относно маските:

# 936
Рейче, аз съм си щастлива по принцип. Wink Joy Hug Инак в момента съм боядисана и ще ставам красотна, то колко повече от това, ама все пак. Joy

Абе, кво да ви кажа, и аз щъкам со ГТ и тахи, и сред хора ходя, с хора работя, не съм спряла, знам гаранция няма за нищо, ама коет зависи от мене го правя, пък каквото такова. Grinning

# 937
Аз се дразня на тези, които са на принципа, не се пазя, но ми няма нищо, имаме близки, за които трябва да мислим, освен за себе си Simple Smile

# 938
И аз тъй, Кике.
В деня преди положителния тест на колежката, седнали тя и клиентите и в офиса на лаф моабет, без маски, без нищо, на затворена врата и хортуват, та пушек се вдига. Идвам аз, че кат ги строих в две редици, викам веднага всички слагайте маските, на носа и на устата, вратата отворена, напръсках със спирт. А те, ама ние не сме болни, нищо ни няма, това са лъжи, мангалите що пара извлачиха с таз корона да ги пишат болни. Викам отде знаете, че не сте болни, бе?! Ами не сме!!! И баам на другия ден колежката с положителен пср. А, де!!! На клиентите нищо им нямало, ама на колежката и имало, а нямаше и помен от симптом или неразположение. Слава Богу, карат го леко с мъжа си и скоро ще е на линия, ама те може да го карат леко, но друг може да няма такъв късмет. Затова смятам, че всеки трябва да положи усилия и да прояви отговорност към себе си и другите.

# 939
  • Агент под прикритие
А мои познати силно пазещи се ги откри короната.
Маската пази околните от носещия я, не носещия я от вируса. Колко и силно да се пазят.... Simple Smile

# 940
Гледам, че са поизтрили, въпреки че за проблемите с нервите трябва да се говори, а не да се замитат под килима Wink
Положението явно е наложително, затова ще помогна и аз, с каквото мога.

Банановия кораб, весела песен.

# 941
Какво са трили, Джеймс?! Не съм разбрала, ама аз съм си завеяна по принцип, та...

# 942
Май моите музикални поздрави най-вече.
Trollface
Така че цъкайте докато е време.
Simple Smile

# 943
Утре e понеделник! Лягайте си!
Лека нощ от мен!

# 944
  • над кукувичето гнездо
Не знам кой ги е нарекъл почивни дни, ама е излъгал яко.
Действия много, а резултатът почти невидим.

Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт