Картички за децата от домовете

• 32 945
  • 495
  •   1
Отговори
# 450
И аз ще се включа отново с удоволствие.

# 451
С нетърпение чакам тазгодишното изпращане на картички. С огромно вълнение ги избирам и надписвам.

# 452
  • Разпиляна във въображението
На линия Simple Smile

# 453
Привет!
С удоволствие ще се включа отново. 🎄

# 454
# 455
  • София
И аз съм на линия😊

# 456
  • В страната на бурите
Ще се радвам да се включа отново и аз.

# 457
И аз ще се включа.Green Heart

# 458
  • София
И аз съм в готовност.

# 459
  • Пловдив
Аз също очаквам с нетърпение списъците на децата за картички!

# 460
Тук съм и аз. Чакам информация

# 461
И аз ще участвам с удоволствие от Германия.

# 462
  • Велико Търново
Аз също 🎀

# 463
Аз бих искала да участвам тази година ако може. За първа година ми е, от София, България ще изпращам Simple Smile

# 464
  • Калгари, Канада
Здравейте момичета   Gift Heart

бих искала да предам инициативата по организирането на изпращане на картичките на някоя от вас.
Моля ви помислете дали имате времето и желанието да поемете организацията на коледните картички за децата от домовете от тази година нататък.  Всяка година в началото на ноември изпращам е-мейли до "движението на българските майки", те се свързват с домовете и ми препращат списъци на децата, които аз разпределям. Ако се решите да поемете организацията ще ви изпратя подробна информация: копие на е-мейлите, които разпращам към представителите на ДБМ; адреси на домовете; всичко, което имам. Вие ще си прецените после дали да копи-пействате, кое да подобрите и ще си изградите ваш подход на комуникация. Разбирам, че е отговорност и ще отнема от времето ви, затова очаквам да го обмислете добре. Моля свържете се с мен на лично съобщение. Ако имате въпроси, насреща съм.

Много благодаря на всички записали се в темата до момента и на тези, които тепърва ще се запишат.Без вас нямаше да е възможно да зарадваме децата  .Nature SnowflakeNature SnowmanNature Snowflake
Инициативата продължава както до сега, няма нужда от паника.

Общи условия

Активация на акаунт