Картички за децата от домовете

• 32 945
  • 495
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте. Аз бих могла да изпратя още картички. Първите изпратих вчера.

Здравейте, Nedinka, много благодаря! Изпратила съм Ви на лично още една партида с имена на дечица.

Мерси.

# 481
  • София
Изпратени са имена и на viara-iv
Много благодаря за участието!

Има още дечица, така че, очаквам и други дами да се включат!

# 482
Изпратени са имена и на viara-iv
Много благодаря за участието!

Има още дечица, така че, очаквам и други дами да се включат!

Аз мога да изпратя още картички. Ще чакам да ми изпратите данни и контакти.

# 483
  • София
И аз мога да се включа с още картички.

# 484
Момичета, аз изпратих двете мои партиди картички. Бързах вчера да свърша с втората, че следващата седмица има три дни национална стачка в Белгия и от три седмици ни плашат как нищо няма да работи. За транспорта е сигурно, ме ще бъде трудно, но вероятно и пощите ще бъдат засегнати.

# 485
Здравейте!
И аз имам възможност да изпратя още картички.

Усмихнат ден!

# 486
  • В страната на бурите
Привет, аз също мога да изпратя още картички.
Днес избирам и надписвам тези за първите дечица, които ми бяха пратени Simple Smile.

# 487
  • София
Здравейте момичета, много благодаря.  Довечера ще пратя на всички нови имена HugHeartHug

Изпратени нови имена на:
Лорелай, zloster, СГГ и Wonder woman

Благодаря за големите сърца, момичета.

Лорелай, моля Ви да обърнете внимание, че в първото съобщение от втората група деца адресът не е коректния. Много се надявам да съм успяла навреме да реагирам, и да не сте изпратили вече картичките. Ако са пратени, моля да ми напишете, за да се разбера с директорката да го препрати към правилното място. Отново се извинявам за грешката и тук.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:24 от Mimi75

# 488
  • Разпиляна във въображението
Ако има още имена и аз мога да взема.

# 489
  • София
Ако има още имена и аз мога да взема.
Здравейте, да има още дечица. Пратих Ви на лични допълнителна бройка.
Много благодаря! Gift Heart

# 490
Здравейте,
Изпратете ми още дечица.
Имам още картички
Подготвила съм първата партида и мислех да ги пускам утре, но ще ги задържа и ще допълня с втората партида.

# 491
  • София
Здравейте,
Изпратете ми още дечица.
Имам още картички
Подготвила съм първата партида и мислех да ги пускам утре, но ще ги задържа и ще допълня с втората партида.

Много благодаря! Пратила съм Ви на лични още имена на дечица.

Остана само още един Дом с 15 дечица, за които нямаме Дядо Коледа Simple Smile Надявам се, че ще се намерят дарители с добро сърце.

# 492
Здравейте,
Изпратете ми още дечица.
Имам още картички

Много благодаря! Пратила съм Ви на лични още имена на дечица.

Остана само още един Дом с 15 дечица, за които нямаме Дядо Коледа Simple Smile Надявам се, че ще се намерят дарители с добро сърце.

Аз бих взела, но се опасявам, че няма да пристигнат навреме. От друга страна, дори да пристигнат през януари, по-добре през януари, отколкото никога. Така че можете да ми ги дадете.

# 493
  • София
Аз бих взела, но се опасявам, че няма да пристигнат навреме. От друга страна, дори да пристигнат през януари, по-добре през януари, отколкото никога. Така че можете да ми ги дадете.

Благодаря Gift Heart много за желанието, но не е редно да оставяме деца без картичка за Коледа. Надявам се, че ще се намери друг дарител до следващата седмица. Ако не - ще организирам в офиса да изпратим картичките.

# 494
Ще пратя още картички с удоволствие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт