Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 965
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 395
Рано или късно новината да спонтанния аборт на Мегън щеше да излезе наяве в някое туберкулозно издание. Все пак тя е била в болница и са я видели много хора. Така, че по-добре, че те са я оповестили.

Интересно, че досега не се е разчуло- Пазят се прайвисито.  И сега, като реши Меган, се разприказва.

# 1 396
  • Down south
[quote Все пак тя е била в болница и са я видели много хора. Така, че по-добре, че те са я оповестили.
[/quote]

Не е задължително, много  болници тук, имат отделни крила и апартаменти за важни пациенти. Освен това "посещение" от такъв характер може да бъде обвързано със секретност и т.н.
Мисълта ми, че ако не са искали да излезе наяве, това е щяло да стане.

# 1 397
Рано или късно новината да спонтанния аборт на Мегън щеше да излезе наяве в някое туберкулозно издание. Все пак тя е била в болница и са я видели много хора. Така, че по-добре, че те са я оповестили.
От болница,в каквато се предполага,че е влязла,абсурд да излезе каквото и да било.
Дори и за най-известните им пациенти,към които тя не се числи.Нито някой я е видял,нито я е познал и да я види.
Ако решат виповете,излиза информация,която рядко има общо с истината.Болницата  не взима отношение.
Не й следя изявите,но от това,което сте качвали тук през лятото,май едва сега започва да страда.Спестен ни е и месеца на бременността.Може да е предполагала,че е бременност,но да не е било.
Все тая.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 21:33 от LilaC

# 1 398
  • На топло
Кейт е жена на бъдещ монарх.
Англичаните си ги обичат и се интересуват от живота на семейството им.
Съсекс са едни от многобройните богаташи и звезди в Америка.
Решили са, че трябва да го публикуват с подробностите, тяхна си работа. Но не могат да накарат никой да ги харесва насила.
Всеки има трудности, в момента да не говорим колко хора умират ежедневно.

# 1 399
Може би ѝ е трябвало време да го осъзнае и приеме.
Хубаво е да се говори на тази болезнена тема, а не да се мълчи, сякаш нищо не е станало...
И аз така мисля. Понякога при такива проблеми мълчанието убива. А и близките не помагат, държат се все едно не виждат големия, бял слон в стаята или казват - е, пак ще опитате. А човек има нужда да говори и излее мъката.
Хубаво е, че мислят за второ дете, пожелавам им го.

# 1 400

Чарлс с големи бузи Grinning

# 1 401
  • Варна
С момичешки обувки 🤭

# 1 402
И Елизабет с рокля палто, но с готини обувки.

# 1 403
Това за мен си е палто, защото отдолу се виждат и полата и блузата/роклята.

# 1 404
Това за мен си е палто, защото отдолу се виждат и полата и блузата/роклята.
Рокля, защото има колан, разкроява се, има и нещо като плисе.
Катрин също носи много такива, даже са и нещо като запазена марка, но не вярвам и тя да ги носи съвсем без нищо отдолу Simple Smile

# 1 405

Чарлс остарява и изглежда 100 пъти по-добре отколкото като млад.

# 1 406
Tiramisu,
Сигурна съм, че си права за термина, но аз просто не мога да ги възприема като рокли. За мен и кралицата и Кейт носят просто разкроени или не палта върху другите си дрехи.

# 1 407
  • Някъде там
Страхотна Мери... Каква класа излъчва само.
Става все по хубава с годините. ♥️

Снимката е за интервю. Утре ще го излъчват.

# 1 408

С палто и къси чорапи.

# 1 409
  • Някъде там
И още една страхотна жена.
Алесандра

Общи условия

Активация на акаунт