Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 052
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 275
Ама многооо сериозен. Какви са тия филми без джиджи биджи в днешно време Joy
И аз споделям мнението за блузата. Ужасна е. А нещо в тъмносиньо щеше да е разкош.

# 1 276
  • Варна
На Меган ръката защо е на петна?

Странно, но на мен пък ми харесва всичко в Максима. Този път.

# 1 277
  • София
На мен ми харесва блузата, но за прав, стегнат панталон. И ми идват малко в повече толкова неща в този цвят, блузата горчица, аксесоарите - зеленикава горчица? 😂
Не че не ми харесва, но аз бих съчетала различно нещата. Чакам да видя етикета с цената на полата, за да си пострадам тихичко 🥺

# 1 278
Горчиченият цвят бил много модерен Аз лично не го харесвам .

# 1 279
На мен само блузата и обувките ми харесват.
Блузата особено много.
Полата ми е като чергата на баба Joy

# 1 280
  • Някъде там
На Меган ръката защо е на петна?

Странно, но на мен пък ми харесва всичко в Максима. Този път.
Рисувана с кана е.

Лана заповядай да си пострадаш.😔
https://www.lenahoschek.com/en/catalogsearch/result/?q=https%3A% … %3D%2BSkirt 

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 22:04 от daviz

# 1 281
  • София
Блузата е Natan.
Полата е Лена Хошек, австрийска дизайнерка https://www.lenahoschek.com/en/shop/classic-ribbon-skirt-sleigh-ride

# 1 282
# 1 283
Сета на Максима ми харесва само за гледане.Интересен е,а цветът горчица е много деликатен,по-скоро горчица с майонеза,абе добре е.И изглежда по-млада,вероятно заради маската.Странно защо държи да има дълга коса,къса  ще е по-здрава и оформена.
Губя надежда за ходене без маска и снимки с тиари.Апокалиптично ми е.
Аз не видях ръката на Мегън да е на петна,но лицето й е.
Грейс Кели като не заема поза за снимка,е по-красива.
Кой спечели конкурса за най-секси и красив роял?Аз харесвам Филип като млад,другите са...как да го кажа политкоректно,кон или Кен.

# 1 284
Сега попаднах на интересен пост.
Обсъждали сме преди не много нормалният крал на Тайланд. Предполагам, знаете че в Тайланд е забранено да се говори против кралското им семейство или може да им се случат лоши неща. Намерих един хаштаг #whathappeninginthailand и следния пост от него:
https://www.instagram.com/p/CGcglZ_lHi7/?igshid=19vp1bjwkxs68
Скрит текст:
"Скъпи приятели по света, ние популяризираме тези хаштагове #Saveparit #savePanusaya, защото в Тайланд въобще няма демокрация и хуманност. Властите от монархията използват своята сила за да заплашват хората.
Имаме нужда от вашето внимание. След като говоренето на истината може да ни струва живота и на онези, които са ни скъпи, имаме нужда от гражданите по света да разпространят нашите думи и помогнат нашите гласове да бъдат чути.

Тайляндските демократични активисти  Panusaya и Parit, най- вероятно ще бъдат арестувани съвсем скоро. Те са таргет на Тайландския режим, защото са водещи членове на протести, което искат политически преврат в Тайланд, включително реформи на монархията и край на военната намеса в политиката.
Кралят е бесен, че хората са си позволили да поискат реформа и е наредил на армията и правителството да пречупят протеста.
На тайландската медия е наредено от Двореца да не казва какво се случва."
Не знам, имало ли е преди такива протести там, но все пак това говори за някакво пробуждане на хората в Тайланд.

# 1 285
Снимката на Грейс Кели  много ми харесва. Няма нищо общо с жената на средна възраст, в която се превръща.

# 1 286
# 1 287
  • Пловдив
Кой спечели конкурса за най-секси и красив роял?Аз харесвам Филип като млад,другите са...как да го кажа политкоректно,кон или Кен.
С конкурса сме до никъде, имаше само един пост с предложения.

Не съм съгласна - Филип, английския, е като кон и като млад и като стар. Хубава фигура, ама до там.

Или говориш за Филип Испански?

# 1 288
  • Някъде там
Не беше само един. Даже аз качих два поста. И други предлагаха, но без снимки.

Ето готов колаж даже. И на други страници си избират секси кралски особи 😀 Даже тук има за всеки по нещо. И млади и стари.

# 1 289
  • Пловдив
Добре, значи да пускам анкета?

Общи условия

Активация на акаунт