Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 901
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 575
Беа и Южени

# 1 576

красива..

# 1 577
Не ги знам Клер и Лиам,но майката е съвършено безлична,а за детето не разбирам защо е снимано как си смуче пръста.Кое е очарователното в тази поза,не виждам.
Една идея по-хубави са ми Марта на шамандурека и дъщеря.Чертите им са доста остри,но заради бледите очи май им е простено.Дума да няма,симпатични са.
Катрин беше блестяща красавица като младоженка,сега е чаровна жена към средна възраст.Изглежда на колкото е и не се прави на тийн.Точни маниери и синхрон със съпруга си, без циркаджийски номера.Не слушам за благотворителност нито от нея,нито от който и да е друг.За да не стига за едни,значи  други са взели всичко.Благотворителността е сигнал за неработеща система,унижение и обида за нуждаещите се,докато богатите решават кой ще се лекува или яде,  и кой не.
Тембърът й е приятен,жестовете също.Бас държа,че ако ви изкарам всичките да говорите пред света,ще си глътнете езиците.Без мен,разбира се Laughing

# 1 578
  • На топло
Не ги знам Клер и Лиам,но майката е съвършено безлична,а за детето не разбирам защо е снимано как си смуче пръста.Кое е очарователното в тази поза,не виждам.

Кейт пред тази е мисис Вселена 😂

# 1 579
  • Пловдив
Катрин никога не е била красавица. Приятна и хубавка най-много.

# 1 580
Кейт минала покрай блестяща красавица но за съжаление не е закачила нищо...
Марта Луис на 40

С покойния си мъж

И с шамана

# 1 581
Катрин никога не е била красавица. Приятна и хубавка най-много.
Всичко е въпрос на вкус. За мен е.

# 1 582
  • Варна
За мен не е от значение толкова външния вид колкото поведението. Излагациите загрозяват всеки. Като въпросната с шамана или пък Максима с откаченото си на моменти изражение и разни други неща ама айде да не навлизаме там. Така че за мен Кейт е стабилна, може да не е пълна красавица, но има много други неща, които компенсират липсата на класическа красота.

# 1 583
Ех, този повърхностен свят. Явно е достатъчно чаровна и забавна, за си намери съпруг и да го задържи толкова години.  Не като други,
Които сменят според изгодата и прехраната. Красотата е до време. Може би ако взима повече пример от етърва си, ще изглежда още по-добре,  но явно и тя не е маниак на тема външна красота.

# 1 584
Кейт си е хубава според мен. Понякога я възприемам и като много красива. Зависи от снимката.😀

# 1 585
Марта с годините става все по- хубава!
Няколко рокли от Грейс. Вярно са от филмите й, но са толкова нежни и женствени! Всяка една може да се носи и в днешно време. За жалост, май скоро няма да видим подобни красоти.
В линка има клипчета, само направих скрийншотове от тях:

https://www.instagram.com/p/CIG6x8TjM4D/?igshid=tmfu37120ztq

# 1 586
  • Варна
Много са хубави. Жалко, че тази мода е отминала Simple Smile

# 1 587
  • Някъде там
Хубави Грейс и Марта.
И още една хубава русокоска по личното ми субективно мнение.
Татяна с мъжа си и майка си на път.

# 1 588
  • Майничка
Голяма част от тези дрехи са създадени от дизайнери, занимаващи се с висша мода, за конкретната актриса. Това е бил идеалният начин европейски дизайнери да се рекламират в Америка (като се има предвид масовото ходене на кино).

# 1 589
Така е gargamela.
За това написах, че роклите са от филми, а не от личните й колекции, но въпреки това са просто красиви и ми се струват актуални и днес. А и Грейс изглежда и като кукличка в тях, а на мен не ми много любимка и аз още не знам поради каква причина.
Честно казано и до днес всякакви известни личности популяризират всякакъв вид брандове и дизайнери.

Общи условия

Активация на акаунт