Звездни компромати - Ноември'20

• 231 203
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 455
Петъчно, една красота. Малко е навлечен, но пък хубав, хубав..Арми Хамър.
Скрит текст:

И с жената се раздели. Stuck Out Tongue Winking Eye Smile

# 1 456
Уж и Арми Хамър паднал жертва на Лили Джеймс по време на снимките на 'Ребека". После Доминик Уест. Опасно момиче. Laughing

# 1 457
Е, те станаха много маймунките на клона и Крис Евънс, че и годеник имаше тая. Уау! Същинска секс бомба. Joy

# 1 458
  • In The Middle Of Nowhere
Скоро гледах "Ребека", харесвам и Лили Джеймс и Арми Хамър, който ми е толкова красив, че чак ми нагарча😙 Но не знаех, че Лилито е такава мъжемелачка.

# 1 459
Не бих я нарекла мъжемелачка. Просто си ляга, с който я погледне.

# 1 460
На по 40- 50 години и без работа, новата Миска ни изготви психопрофил.
Как не ни е срам да я коментираме, замислих се и аз, докато си подръпвам долнището на анцуга, връз глиганския си за*ник. 😆

И като ги видя/чуя/прочета така да се превъзнасят по работохолизма... Нямала почивен ден, работела от 7 до 12 (разбирай от сутринта до полунощ). Боже боже, защо си правят труда изобщо да ни хвърлят прах в очите?! Все едно някой ще се върже!

# 1 461
На по 40- 50 години и без работа, новата Миска ни изготви психопрофил.
Как не ни е срам да я коментираме, замислих се и аз, докато си подръпвам долнището на анцуга, връз глиганския си за*ник. 😆
Егати и наглите лъжи. Дори и аз която не съм си слагала  хуалорон, знам колко е половин ампула - това е точно количеството на две от моите приятелки, и устните им нямат нищо общо с нейните... А нали виждам и разликата от нейните снимки....
И освен това е много лесно да си "амбициозен" в бизнеса, където друг е поставил основите....

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 20:04 от Vicky_P

# 1 462
Клюки са за Арми и Лили Джеймс, засега няма подробен снимков материал като при Доминик Уест. Но излязоха статии, че жената на Арми намерила горещи смс-и на телефона му, разменени с някоя си Адълайн, а така наричали безименната героиня на Лили в 'Ребека" по време на снимките. За разлика от жената на Доминик Уест, която чак писа бележки колко стабилен е бракът им и позираше за папараците, жената на Армито му събрала багажа да си ходи при Адълайн.

# 1 463
Мда, някои мъже така си развалят хубавите бракове с такива еднодневни забежки. Елизабет много ми харесва, имат прекрасни дечица с Арми.
Не съм го гледала Ребека, за утре съм го запланувала.

# 1 464
Ваня щерева млада младина
Скрит текст:

# 1 465
Леля Ванче Щ. последно я гледах на Тотю в блога с Алекс Богданска играеха ретро игра и Ваня изглеждаше като да има тройна гуша.
https://youtu.be/Au6rOZw3e3o

Екимова ако беше малко по-възпитана и блага жена, нямаше да се натрапва толкова излъчването й. Ама гадно поведение в комбинация с гаден външен вид ето това правят...

# 1 466
  • Варна
Елена Карабойчева- актриса, участва в Откраднат живот, с ужасен стайлинг.
Скрит текст:
[\spoiler]
Много ретро.
Много чалга.
Много Мъкаааа!

# 1 467
Айде и Дакота стана бизнес дама. Едната продава свещи, другата играчки. Как ги намира и Крис? Smile
http://www.cosmopolitan.bg/zvezden-bulevard/dakota-djonsun-puska … eks-igrachki.html

# 1 468
Извинете, че ще ви върна 10 страници назад, но прочетох за Десислава, че е в нова музикална компания.
Та, исках да питам, какво толкова им дават тези музикални компании? Говоря за наложените вече лица? Нито им спонсорират клиповете, нито им плащат пътните разходи, пък и процент им взимат? Предполагам, че излъчване на клипове по телевизията могат да си договорят, а участията да им урежда някой нает ПР.
И ако Пайнер поне могат да те въртят из дискотеките си, то какво ти дават Алфа, Омега, Гама и Хит мюзик?

Не че ми е жизнено важно да знам, ама замислих се над тези екзистенциални въпроси...

ЕДИТ: Никога, никога, никога не бих се ровила в профила на Моника Валериева и ви се дразня като я изтипосате тук, но... излезе ми като реклама в ФБ току що и не се сдържам. Припаднах от смях:
Моника

# 1 469

ЕДИТ: Никога, никога, никога не бих се ровила в профила на Моника Валериева и ви се дразня като я изтипосате тук, но... излезе ми като реклама в ФБ току що и не се сдържам. Припаднах от смях:
Моника
Пришълецът. Animal See No Evil

Общи условия

Активация на акаунт