Звездни компромати - Ноември'20

• 228 379
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 830
И според мен няма. Изглежда чудесно, но ме напряга, когато я слушам-все една пренавита, превъзбудена от всичко.

# 1 831
Няма корекции и е много красива. На колко  е ?

# 1 832
Поздравявам ви с добро утро и едно 'парче', един приятел ме бъзикаше нещо вчера във фейсбук, защото твореца е от нашия край, а аз не го знам. И на мен като ми влезе някоя щуротия в главата няма излизане, оспамих де що има шотландска група за чат и фън и хората супер го харесват:)))
 Една вика- това на Малума стила, лов ит, за какво се пее?...казвам- момчето работи здраво, за да купи пош кола на любимата, в общи линии и тя- Оу, датс ловли Heart  Ми да бе, на Криско да не са по смислени. https://www.youtube.com/watch?v=JRbSyfuSYKQ&fbclid=IwAR37Vei … hannel=AdnanBeats

https://www.instagram.com/p/CH_0Y-tlsiL/?utm_source=ig_web_copy_link  Моята слабост Зейн Малик като дете с татко си (пакистанец, майка ирландка). И той и Джиджи много хубави миксове, пу пу, много искам да им видя бебчето какво е, но едва ли ще му пуснат лицето.

# 1 833
  • Rock & Roll feeling ...
Според Гугъл - на 42.

Че има характерен глас ( който мнозина дразни, но мен - не ) и понякога плямпа като пренавита са факти.
По някои гледища за майчинството също никак не я разбирам, но ... хората сме различни.

# 1 834
Точно заради възгледите за майчинството и мен не ме кефи. Иначе скоро Луиза мисля постна снимка дето гледала бебето и....ми...тя нейното си не гледала...

# 1 835
Доколкото знам, синът й е живял при баща си за някакъв период. Нито сте били там да знаете защо и как се стигнало дотам, нито е ясно какви точно са й възгледите. Аз уважавам решението на жени, решили детето да живее повечето време при бащата. Време е и бащите да гледат деца, а не само жените сами след евентуалната раздяла.

# 1 836
Може, на мен ми е като Ваня Щерева, живяло и се и така, оставя го на бащата. Може да греша, разбира се.

# 1 837
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен няма нищо по-кофти от това, някой човек да е провален родител и това много силно да личи в детето му. Ваня Щ. за мен е такава, много ми е противна заради това и се надявам все пак детето й да се оравновеси и да бъде щастливо.

Доколкото знам, синът й е живял при баща си за някакъв период. Нито сте били там да знаете защо и как се стигнало дотам, нито е ясно какви точно са й възгледите. Аз уважавам решението на жени, решили детето да живее повечето време при бащата. Време е и бащите да гледат деца, а не само жените сами след евентуалната раздяла.
Не става дума само за това, че е живало при баща си. Яна в "Търси се", ясно изкоментира темата и за мен подобни възгледи са неприемливи, когато човек е родител.

# 1 838
Може, да. Много често самите момчета предпочитат да са с баща си в тийн възраст. И т.н.

# 1 839
Да, наистина с момчетата е различно, аз защото с Ваня и Мила го свързах. Аз помагам сега на приятел дето си взе децата, но има момиче пре-тийн и си говорим много, на нея и е неудобно да го пита за превръзки и т.н. Мила не знам как го е изживяла този период, тя мащехата, доколкото знам е много готина, дано няма травма от този период, за чисто женски нещица да няма с кого да си говориш

# 1 840
Виждала съм 35 годишни с повече бръчки и увиснала кожа на лицето от нея. Изглежда много добре без грим, а и винаги си е била хубава Яна. Не ме вълнува личният й живот, никой няма да съдя за изборите, които прави или е направил. Ужасно много хора имат травми, без значение дали родителя е активно присъстващ или не.

# 1 841
Диляна Попова е на 39, също няма корекции, но изглежда в пъти по-младолика.

# 1 842
изглежда много добре за възрастта си, младее, но не е хубава в лице за мен и никога не ми е била. нещо не ѝ е наред на тази жена. диляна е бонбон.

# 1 843
Диляна има корекции. Познавам я.

# 1 844
Аз знам за гърди и устни, но леко е пипано. Добре се е получило.

Общи условия

Активация на акаунт