Звездни компромати - Ноември'20

• 228 014
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 025
  • софия
Снимката е от 2009.
Наталия Димитрова няма една снимка, на която да не е безобразно замазана. Беше готин миньон. Не приема, че остарява, не ми харесва руса.
https://www.instagram.com/natalia_planb/

# 2 026
А Джаки Кенеди не е ли една завършена златотърсачка? И изобщо, с какво точно е допринесла да бъде първа дама, освен, че е била женена за президент. Но тя, според мен, никога не е била в истинския смисъл Първа. Блестяла е предимно с харчовете си.

# 2 027
Бях чела, че след смъртта на Онасис, дъщеря му е предложила на Джаки 26млн. За да не предявява претенции по нататък към наследството от него. Джаки приела. Дъщерята и Джаки не се разбирали от началото.

В този смисъл, явно е търсела пари и сигурност.

# 2 028
  • София
Че как иначе Joy
Синът на Светлана май се казва Добромир
Аз не разбрах, че е била бременна даже 😃

# 2 029
Е тя вече е от хай лайфа дама и си иска прайвъси.

# 2 030
Колко е разликата между двете деца? Имам чувството, че много скоро роди първото.

# 2 031
Година и половина.

# 2 032
# 2 033
Не вярвам на слуховете, че Мелания и Тръмп ще се развеждат....
И аз мисля, че няма да се разведат. Тези двамата живеят в такива големи имоти, че спокойно може да си съжителстват дълги години в един апартамент без дори да се срещат. Grin Нюйоркския им апартамент е разположен на 3 етажа от Тръмп Тауър примерно...

Онасис...Джаки...пари и сигурност.
А самият Онасис е бил любовник на сестрата на Джаки. Джаки го "краде" и так се развалят отношенията им.
Златотърсачка от най-високо ниво.

# 2 034
Не вярвам на слуховете, че Мелания и Тръмп ще се развеждат....
И аз мисля, че няма да се разведат. Тези двамата живеят в такива големи имоти, че спокойно може да си съжителстват дълги години в един апартамент без дори да се срещат. Grin Нюйоркския им апартамент е разположен на 3 етажа от Тръмп Тауър примерно...

Онасис...Джаки...пари и сигурност.
А самият Онасис е бил любовник на сестрата на Джаки. Джаки го "краде" и так се развалят отношенията им.
Златотърсачка от най-високо ниво.

А сестра и се омъжва за европейски аристократ.Раздевил мисля се казваше, но нейното име не мога да си спомня.

https://eva.bg/article/29623-Lii-Radzivil-lebedat-v-syankata-na-Dzhaki-Kenedi

# 2 035
Dita Von Teese
Скрит текст:

# 2 036
Мяза на Конча Вурст.

# 2 037
Ice, това не го знаех (за сестрата). Четох,  чее поддържал любовни отношения с бившата си приятелка  мария Калас.

# 2 038
Хю Джакмън се разхожда в Ню Йорк.
Скрит текст:

Ирина Шейк също на разходка в Ню Йорк.
Скрит текст:

Тук двамата се разминават. Simple Smile
Скрит текст:

# 2 039
Ех, Ирина ще побърка това дете с тая количка.

Общи условия

Активация на акаунт