Звездни компромати - Ноември'20

• 231 361
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 630
  • София
2020 MTV Europe Music Awards:
Литъл Микс
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Зара Ларсън
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Биби Рекса
Скрит текст:
Давид Гета
Скрит текст:
Сам Смит
Скрит текст:
Малума
Скрит текст:
BTS
Скрит текст:
Уинни Харлоу
Скрит текст:

# 631
Адел
Скрит текст:

Адел ми харесва.

# 632
  • София
Кейти Холмс (харесва ми на снимките)
Скрит текст:
Крис Х. ( и той ми харесва)
Скрит текст:
Фамке Янсен
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Бекъмови
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 633
  • Sofia
Леле,к’ъв стайлинг имат Бекъмови Flushed

# 634
Мис България по Нова.
Да ме извинява девойчето, но изглежда зле. Айм сори. 😏

# 635
  • София
Гледам новата Мис България в момента по Нова.
Защо, бе??? Защо, момичета, си причинявате тези устни?
Предполагам е на около 20, а ми изглежда поне на 32. Мисля, че не само устните ѝ са пипани. Май корекциите вече станаха еталон за Мис, ако едно 20 годишно момиче няма корекции не го допуснат до конкурса ли? Не помня от кога не сме имали Мис, която да ме грабне с красота от първо виждане. Май последно за Ромина Андонова се сещам, дори да е била с корекции, определено не се натрапваха.

# 636
Мда, видях я и аз новата ни Мис. Горната й устна опира в ноздрите.
По-лошото е, че има обратното на интелигентно излъчване.

# 637
На мен ми направи впечатление, че едното ѝ око беше по-затворено. Както и тоновете изкуствени мигли, включително и по долните. 😱

# 638
На мен ми направи впечатление, че едното ѝ око беше по-затворено. Както и тоновете изкуствени мигли, включително и по долните. 😱
+1
Първото, което забелязах бяха надутите устни ... никаква разлика с предната ...е, една идея по-малки, но има накъде още Sad
И второ - очите ?!! май молива/очната линия/ под едното беше поставен в движение, в автомобила ...или ?!
Изобщо отново ужасен избор !!

# 639
Криси Патрашкова изглежда страшно подмладена днес, явно е попаднала на добър специалист.

# 640
# 641
Гледам Гала,пуснали са панела в студиото. Само тя е с видео връзка-тя се начекна. Вдигнала краката,подпряла се на коленете си. Страшно поведение пред зрителя-какво като си е у тях Confounded Явно ги е страх-конкуренцията си върви

# 642

Такава история имаше в един сериал, който гледам. Там тя се консултираше с адвокатите за предбрачния договор, в който се твърдеше, че няма право на развод преди ноември 2020. Не казвам, че е вярно, разбира се, но е интересно Simple Smile

# 643
За Мелания четох, че се борела със зъби и нокти да осигури равен дял от евентуално наследство за сина си Барън. Много странен им беше брака с Тръмп, интересно ми е дали наистина ще се разведат.

За новата първа дама Джил четох, че щяла да е първата, която щяла да продължи да си работи както преди, преподавател е.

# 644
И аз си мисля, че ще се разведат след напускането на поста. Може би не точно веднага, но година.

Общи условия

Активация на акаунт