Звездни компромати - Ноември'20

• 231 248
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Rock & Roll feeling ...
Деси Цонева нещо нее на център.
С Преслава така и не мога да свикна.
Чернева е тоталка.

# 1 246
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Гаджето на Тото е започнала да се изразява доста по-добре от последното си интервю. И аз смятам, че е красива.

А той по- зле

# 1 247
  • София
Джордж Клуни
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Брад Пит (раздава храна на нуждаещите се)
Скрит текст:
Селин Дион
Скрит текст:
Синди Кроуфорд
Скрит текст:
Джей Зи
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Камила и Шон
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:

# 1 248
  • софия
Т.нар. инфлуенсърки или тамкаквитосимислятчеса не е зле да обръщат внимание на натурията, която наднича зад анимационните им физиономии. Визирам Цонева. Детето пълзи по пода, плотът е натрупан, зад нея наднича алуминиев радиатор и има намек за неоправен креват. Не е небрежно дизайнерско сутрешно, а просто е разхвърляно.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 08:32 от zvаnchе

# 1 249
Брад какъв е симпатяга! Харизматичен, свеж и секси и на 50 + 🥰
Джей Зи, обратното - няма такъв ма*мун,
ужасен ми е.

Жената на Тото е нежна, русичка и миловидна. С подходящ грим може да мине за хубавица, но като цяло ми е суха вейка. Предполагам няма 30, а е със сериозен назолобиал. Кожата на лицето й е много тънка и няма да е дълго свежа.
Иначе, сто процента й е неприятно заради тази песен "паметник" на една друга жена, но и като цяло е неуверена в него. Сигурна съм, че има защо.

# 1 250
Тотовица е на 25...

# 1 251
Наско Колев-много ми е симпатичен. И един готин Киану.
Скрит текст:

# 1 252
Т.нар. инфлуенсърки или тамкаквитосимислятчеса не е зле да обръщат внимание на натурията, която наднича зад анимационните им физиономии. Визирам Цонева. Детето пълзи по пода, плотът е натрупан, зад нея наднича алуминиев радиатор и има намек за неоправен креват. Не е небрежно дизайнерско сутрешно, а просто е разхвърляно.

Деси Цонева е качила story от жилище, което казва, че е на майка ѝ.
Направо завидях - страхотно жилище.

# 1 253
  • София
Кайли Миноуг не се е променила, а на Селин Дион черното и отива много повече от предпочитаното бяло

# 1 254
  • Rock & Roll feeling ...
Брад какъв е симпатяга! Харизматичен, свеж и секси и на 50 + 🥰
Джей Зи, обратното - няма такъв ма*мун,
ужасен ми е.

+ 1.
Точно си мислех Джей Зи колко е противен. Не защото ми мяза на маймуна, има страхотни чернокожи мъже, но той специално... прилича на закръглена лелка.

# 1 255
..... И един готин Киану.
Скрит текст:

Киану като го видя на снимка и ми се приисква да го изкъпя. Все имам чувството, че е мърляв.

# 1 256
  • софия
Деси Цонева е качила story от жилище, което казва, че е на майка ѝ.
Направо завидях - страхотно жилище.
Жилището е точно срещу Руската църква и сигурно е невероятно, но не е нещо неочаквано предвид това, че майка ѝ беше брокер и фамилията, която носи.
Това не прави разхвърляността от снимката "аристократична". Не че фамилията е аристократична, де.

# 1 257
Е, Киану тук е сравнително чист.
Просто е небрежен. 😊

# 1 258
Е, какъв е проблемът да пълзи по пода детето на Цонева? Вашите да не би да летяха, докато прохождаха?

# 1 259
Аз пък я харесвам откакто разбрах, че съучениците й навремето са направили фб група на име "Стефани Германота (истинското й име), ти никога няма да бъдеш известна!!!!"
Баси противняците!  Сигурно сега искрено се радват на успехите й 🙄

Големичка е Стефани за тия истории, /само се чуди какво да измисли, за да стане интересна, /
тя напуска колежа в 2005, а ФБ е създаден през 2008 само за Харвардските студенти,
а и тя е от заможно семейство и е учила в хубаво частно училище ...

Общи условия

Активация на акаунт