Звездни компромати - Ноември'20

• 231 224
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 380
Ооооо, в Отмяна е страхотна. Личи че бая е играл скалпела, обаче е като кукла.

# 1 381
  • DE
Аз пък я гледах онзи ден в "Австралия" ужасна ми бе. Никаква мимика, личи че гледаш пластично лице, никаква игра, през цялото време бе с една и съща физиономия и направо едва я изтърпявах в сцените с Хю Джакман който играеше та пушек се вдига. Преди я харесвах, но откакто почна да се ремонтира ми е неприятна.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 17:19 от дането

# 1 382
В Отмяна на мен Кидман ми е бррр с тази опъната кожа. Излъчва нещо зловещо и леко гнусно. Не виждам човешкото в тази жена, едно такова студенокръвно излъчване...

# 1 383
Много ми харесва на мен в този сериал, а по принцип не я харесвам. Косата и е разкош, тялото също и се облича чудесно.

# 1 384
Undoing гледам и аз , плашеща е .....

Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 385
Арина Бернрдини

Скрит текст:

# 1 386
Красавица, та дрънка!
Тази хубост всичката, от природата ли й е дадена?

# 1 387
Красавица, та дрънка!

Като й гледам изпиления нос, jawline-a, подпухналата само двете страни долна устна и всичкото фотошоп, едва ли.

# 1 388
Lady Gaga
Скрит текст:

# 1 389
Красавица, та дрънка!

Наистина е хубава.
Което е пипнато е пипнато с мярка и изглежда доста добре. Резултатът е страхотен Simple Smile

# 1 390
Lady gaga на тези снимки прилича на бившата приятелка на Слави, балерината.

# 1 391
  • София
Арина Бернадини съм я гледала и в сторита и клипове и е същата... 🤷🏻

# 1 392
Преди време някой беше пускал пак нейни снимки и казаха, че е пипана. Но наистина е много, много красива Heart Eyes

Лейди Гага ми е много антипатична Close

# 1 393
  • София
Арина Бернадини съм я гледала и в сторита и клипове и е същата... 🤷🏻
Въпросът е такава ли е по рождение. Разгледах инстаграма й, много е красива. Но е тъжно, че веднага изниква въпросът дали е наистина хубава или направена. Сякаш не останаха красиви жени, ако не са преправяни (разбира се присъстващите правят изключение 🙂), а не е така - сигурна съм.

# 1 394
Има красиви жени, тя със сигурност е една от тях, но просто е съвършена-със сигурност има корекции, които са направени перфектно и с мярка. Няма лошо .

Общи условия

Активация на акаунт