Звездни компромати - Ноември'20

• 231 098
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 890
Aко някой мъж ми се обясни в любов с думите "ти не си най-красивата", ще умра от смях и ще му покажа пътя. То пък бива, бива толкова да не се самоуважават жените...
Какво следва? "Ти не си най-красивата и теб не съм обичал най-силно, но ... такова е положението, нямам избор." Но...точно тези жени си заслужават отношението. Мъдрите са го казали - каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи....

# 1 891
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Така е. И посредствените отношения също са за този, който си ги избере

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 18:47 от Роузи

# 1 892
МегитУ на НелитУ от "Търси се".
Кого лъжат с тези филтри... ако не й пишеше името никога нямаше да я позная.
Скрит текст:

В това Сосо всички го докарват рижави и червенокоси...
а тази прилича на елф, да

Иначе за Тотьо и неговия партньор - според мен са си избирали точно такъв типаж жени, коя уверена мацка ще ги търпи?

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:13 от Like_Smoke

# 1 893
  • Rock & Roll feeling ...
Е как истинските турци ще са руси и синеоки? Simple Smile
Без майтап. Така са ми казвали турци. Аз също си мислех, че баш турците са "тъмни балкански субекти", докато един не ме поправи и ми каза, че "истинските" са светли, синеоки, руси.

Не го разбирам това с "не е най-красивата" .
Аз съм привърженик на идеята, че най-красивият е Любимият. Харесвала съм човек, който не е най-красивия, но за мен си беше най във всичко. И през акъла не ми е минавало да стигам до такива констатации, че и да му пиша някъде как не е най-хубавия, ама си го обичкам.
Но аз съм от типа хора, които в тълпата гледат за някой конкретен, а не разглеждат с какво могат да го заменят.

# 1 894
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Е, да, но мъжете не летят в облаците, повечето гледат реалистично на връзките.

Много пъти съм дискутирала начина, по който са изглеждали "големите любови" на мои приятели и повечето са ми казвали, че тези жени не са били особено красиви, но и че те не харесват жени без недостатъци, които да обикнат. Не един, а повечето така са ми казвали...

Аз направо не знам как се събираме, като сме толкова различни.

Представям си тези жени, ако знаеха, че не са особено красиви, в очите на любимия си, за когото са обаче любовта на живота

# 1 895
# 1 896
Намерих въпросното “обяснение в любов”. С последното изречение от първи абзац показва какъв е - ръб.
Скрит текст:

Страшен джентълмен. Горкото момиче.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 897
За да обичаш някой, изобщо не е нужно да е най-красивия/красивата. Има цял набор от качества, а външността е най-субективното от тях.
Лъчо, по-нормално щеше да е, ако беше написал, че и двамата не са идеални, но такива са се харесали.
Ама явно толкова си може.
Това със следния пръст е толкова тъпашко. Явно си пасват идеално.

# 1 898
много е тъп тоя, не  е истина наистина какво му е харесала на тоя дебил недорасъл.
Скрит текст:
едно време имах такъв ухажор, направо ми докарваше позиви за повръщане. буквално. брррр

# 1 899
  • Rock & Roll feeling ...
Е, да, но мъжете не летят в облаците, повечето гледат реалистично на връзките.

Много пъти съм дискутирала начина, по който са изглеждали "големите любови" на мои приятели и повечето са ми казвали, че тези жени не са били особено красиви, но и че те не харесват жени без недостатъци, които да обикнат. Не един, а повечето така са ми казвали...

Аз направо не знам как се събираме, като сме толкова различни.

Представям си тези жени, ако знаеха, че не са особено красиви, в очите на любимия си, за когото са обаче любовта на живота
Разбирам гледната ти точка. Но не мога да разбера такива мъже.
Имам приятели, които харесват г*зести жени или с широк ханш с бричове.  И в тяхните очи наистина това е апетитно, секси, възбуждащо и т.н. . Т.е. те нямат усещането, че харесват нещо не красиво. И те ме изумяват, но до някъде разбирам, че е въпрос на вкус.
Но някой да е с друг, който намира за не красив и куп други не-та... странно ми е.
Пък и дори визията да не му е важна, любовта няма да ти даде да му го плеснеш, а и навярно няма да го чувстваш така резистентно, констатирайки в стил " чек, следващия" .

Обяснението на Лъчо не е толкова лошо. Опитал се е да измъдри нещо, но пропуква.

# 1 900
  • Sofia
на тази е още по-...
Скрит текст:

# 1 901
Вероятно е от онези, които смятат, че няма нужда да правят нещо специално за жената до себе си (нямам предвид материален жест) и че любовта трябва да си я “заслужат”.
Мерси съм за такива тенекиени мъже като този и другарят му, който набра популярност, възпявайки гнусната си постъпка към едно некомерсиално и чувствително момиче.

# 1 902
Ебати идиота е половинката на скандалетките. Супер отвратителни са, пълни смотаняци, комплексари тъпи 🤮

# 1 903
обаче на Мегз много добре ѝ се получи с гърдите - добър размер, изглеждат екстра, а не абсурдни балони на мършаво тяло.

# 1 904
Скулите й обаче нещо не са съвсем на място, на снимката не личи, но във видеото е повече от очевидно

Меган Маркъл как така си е била сама вкъщи, когато е направила спонтанен аборт? Нямат ли поне 20 прислужника, охрана? Съчувствам й, на никого да не се случва

Общи условия

Активация на акаунт