Звездни компромати - Ноември'20

• 228 373
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 845
Новата на Джери не ми харесва. Най добре си беше с Морган. Много се дразнех и на Мадалина Генея.
Аднан Бийтс и на мен ми харесва донякъде. Старае се момчето.

# 1 846
Ама известен ли е>? Аз сефте го чувам, хем северняшко момче. Много мило ми стана от един коментар, явно на майка му - Аднанчо е незаменим и много ни радва, няма втори като него. напълно в стила на моята майка като ми коментира нещата във фейса Simple Smile)))

# 1 847
Предполагам, че в неговата област да, но като цяло не. Понякога се появява и в ютуб - набиращи популярност. Понякога поглеждам там за нещо ново. Не знам дали има участия или го прави само, защото му е хоби. Ако се свърже с някоя компания може и да се ошлайфа още. Напомня ми на Мero, Şanışer и др.

# 1 848
Гледах някакво съвместно с Денис Теофиков, а той май е Пайнер, той по Слънчев бряг имаше участия. Малко да отслабне и да не си епилира веждите и ще се получат нещата Simple Smile Нали ти казвам - на Малума стила приличал Simple Smile))

# 1 849
Не мисля, че има нещо общо с Малума. Писах на кой ми напомня стила му. Личи си, че иска да се занимава с музика, но има много да се развива.

# 1 850
Ето намерих си занимавка, както няма какво да правя, това момче ще му намеря сума ти последователи сред азиатското общество а и не само, те умират за етник неща и gypsy не е обидно, а се асоциира с авантюризъм, свободен дух. Бях ги активизирала да съсипят една група за хейт спийч, ама после ми мина, имаме нужда от позитивизъм в тези времена.
https://www.instagram.com/p/CHytkGNj3bG/?utm_source=ig_web_copy_link Натали Портман

# 1 851
Издържах няколко секунди. Минал е само покрай Малума, и то много бързо...😂

# 1 852
Той не е циганин, турчин е. Гледай на него като на Тони Стораро в рап вариант. Smile Не знам Тонито циганин ли беше, мисля че е турчин и прилича на такъв, но децата му имат типичното друго излъчване. Може да е заради жена му.

# 1 853
  • Rock & Roll feeling ...
Истинските турци не са ли руси и синеоки като Къванч?

# 1 854
За Тони и аз не знам, за този ми каза момчето дето ми прати- турски ц* от Търговище.
Кактус, аз знам че кюрдите са тъмни, ама то е такъв микс, че няма как да се каже

# 1 855
Не, турците не са само светли, руси и синеоки. Има и по-тъмни, с кафяви очи и тъмни коси, това не ги прави цигани.

# 1 856
Е как истинските турци ще са руси и синеоки? Simple Smile
За Къванч специално има други теории за произхода му, но не е тук мястото, а и темата е щекотлива.

# 1 857
За Тони не знам, аз в Слънчев бряг ходех да си правя веждите при на един барбър жена му, богати сливенски цигани, много звезди съм виждала там, такива ромски. пиша ромски заради това, че модераторите ще го преценят за hate speech, но реално те не желаят да бъдат наричани така, казват че тия на помощите само държат да са роми. Там съм виждала Тони Стораро разни MMA бойци, за които дори не съм знаела че са от етноса. Тя даже ми се скара един път вика Е как не знаеш, бе, той е нашата гордост, за един MMA боец 🤭 жена му на Фики си е туркиня , доколкото знам.

# 1 858
Лъчо (Скандау), приятелка и дете
Скрит текст:

# 1 859
https://www.facebook.com/photo?fbid=3668098479909652&set=a.707211705998359

Кристин Илиева  - Ж ена на годината.

Общи условия

Активация на акаунт