Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 75 306
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 660
Легнах рано и вече се наспах, добро утро. Дразни ме гърлото.
Спокойна Неделя на всички и да сте здрави.

# 661
  • sf
Добро утро, и аз кукнах рано.
Ходил е на лекар баща ми, само натъртени. Ама дано се кротне, че като го знам как все търчи насам-натам.

# 662
  • Пловдив
Добро да е... и аз не спах добре, кръст ме боли...ама сервирам едно кафе в леглото Simple Smile

Станахме и бягаме, че мм ще отива да помага на кума. Има фирма за дограма. Синчето уж щеше да ходи да изкарва пари, ама се измъкна Simple Smile

# 663
Добрутро.
Кви са тия треволаци и шумки окол' кафето се чудя?
И чаршафът не си огладила...

Подпухнала се събудих. Винаги става така ако не стана когато се събудя...

# 664
  • на Мелмак
Панди, ами ти си си отговорила - ако иска да е с нея, няма да бърза и да претупва.
Янче, ще ги потърся и ще ти пратя на лични.

# 665
  • София
Здравейте!
Аз съм вече в офиса .
БНД ми писа тази сутрин с извинение за снощи и да не съм си мислела, че не иска повече да вижда детето. Ясно ми е, че ще бъде както досега. Редки, кратки и несъдържателни срещи. Аз нищо не му отговорих. Изморих се да му обяснявам и той да не разбира.

Спи ми се на мен. Дано се събудя по някое време. Ще сръбна от кафето на Мистик.

Починете си, ако не сте на работа. На работещите - лека работа. И бъдете здрави всички!

# 666
Панди, много е тъжно това, което казваш. Той не, че не разбира, така му изнася. Ако иска да е с нея по- дълго, той ще е и без ти да му казваш.
Оплаквам се от нещо много не типично за мен- нямам обоняние. Пия си кафето с канела сутрин, нито канелата усещам, нито кафето. Ако е нормален грип от 3-7 дни трябва да ми се възстанови.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 10:25 от Sunnyhobi

# 667
  • софия
Добро утро,момичета. Таман станах аз, гледам снимката с кафето на Мистик - май е време за кафе.
Съни,дано ти мине бързо. И мен нещо не ми е добре от вчера, аз си мисля,че просто съм настинала ама ще видим. Нещо и гласът ми е променен тази сутрин.

# 668
Честит имен ден на Мишето на Пийк! Да расте здрав и щастлив за радост на мама и тате!

Снощи гледах един филм и се замислих за мъдрия смисъл на изповедта.

# 669
Доста характерен за онова е този симптом. Но доста хора го карат без усложнения и леко.
ММ и той е болен. От нещо си. Да видим.

# 670
Честит  празник на малкия Мише! Да расте здрав и силен и много да слуша мама. Тортата стана ли, Пийк?
Елиф, кой е филма? 

# 671
  • Пловдив
Тето, яз чаршафи не гладя...кък съ ни сети Stuck Out Tongue Winking Eye и трохи от масата не бърша Grinning

Всички болни да оздравяват!

# 672
Честит празник на Миш! Здрав да е!

О*Рахал,  другарки! Хлапето се смили над мен и спахме до 8. Това не помня да се е случвало. И понеже вчера свърших всичко, днес ще си лешперя на дивана. Отивам за второ кафе.

# 673
Знам Мистик....праЯ се само на лошава...

# 674
  • Пловдив
Аааа, добре...абе ша ми научиш мурафетите ти Wink

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 13:39 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт