Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 74 937
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 3 315
Това е тактика, да. Обаче гадното е като дойдат децата.
Като дойдат децата,  по твоята стратегия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мид, какво сготви?

# 3 316
Това е тактика, да. Обаче гадното е като дойдат децата.

Аз "случих" на дете...злоядо е. Не ще манджи..поне засега. Един боб и то и него май го разлюби..

Мистикова.....не е същото. Гогвя ядене. Спестявам сладки торти морти и цапането за тях. Като ми се яде сладко..вземам един кекс, парче торта...хапвам и хвърлям хартийката. Чиста работа.

# 3 317
  • София
Мунг дал,индийски боб с много протеини.
Нали сме вегетарианце у нашата 🏠.

# 3 318
Винаги започвам да се смея, като се сетя за първата ми среща с един бивш.Беше много, преди да имам дете. Изобщо не бях включвала готварската печка. Бяхме се разбрали в 20:30 да ме чака с колата пред нас, но ме помоли да му приготвя пилешки хапки.Гледам аз часа, нямам си и идея как се правят тези пилешки хапки, нито за колко време стават,но нали трябва да са топли, преди да се ядат. Започвам в 20ч да ги правя,като решавам и да им добавя някакъв готов сос (4 вида сирена), който няма да ви обяснявам как миришеше.В 20:10 мин. спирам котлона, че не мога да мириша на ядене, а срещата е в 20:30ч и влизам в банята да си взема душ, преди да сляза. Слагам тези "чудни" хапки в една чиния, взимам прибори и айде в колата. Спира човека на една бензиностанция да зарежда и решава и да опита от приготвеното от мен. Няма да ви казвам как само сложи хапката в устата и след 1 секунда отвори вратата на колата и я изплю(бяха сурови и отделно със сос с мирис на крака). Вика-такива уникални хапки никога не е ял. Обади се и на неговия приятел да му каже какви уникални хапки съм направила, но толкова били вкусни, че поради тази причина не му е оставил и той да ги опита. Е, после имахме 3 години връзка, но единствено на ресторант се хранихме. По- късно вече се научих да готвя основни неща, но определено не ми е приятно да се въртя в кухнята.

# 3 319
Мид, вие сте много спешъл във вашата къща 😊 Страх ме е да попитам за рецепта за мунга 😃
Съни, хиля се с глас 😂😂😂

# 3 320
  • Пловдив
Минг, фунг .. ко туй нящу, бе Grinning  ни съм го чУвала, ни съм го яла.
Ма може и да е убаво.

Тете, измислила си го ти Simple Smile

# 3 321
  • София
Еее Елиф,връло тайна е.

# 3 322
Мистик, като бок чой ми звучи на мен Joy

# 3 323
  • sf
Аз обичам да готвя, ама не по задължение.

# 3 324
  • София
Сиросче,нищо общо.
Вкусно е да.И перисталтиката работи,работи.

# 3 325
Офффф..ММ май е настинал. Уж бил намръзнал вчера, прахчета си разтваря...втресло го.
А утре ще гледа детето..аз чак към 18.30 ще се прибера.
Притеснено ми е да не го зарази. И да не е короната . 😩😐😐

# 3 326
Мид, знам. Шегувам се.
Тета, ай дано размине!

# 3 327
  • Пловдив
И аз обичам...и за гости тоже. И не ми тежи. Никак Simple Smile
Не мога да си представя, че мога да ям само по ресторанти...Е, ся ако ММ е ударил тая вечер джакпота от Спорт тото...шъ съ замисла Joy

# 3 328
Страх ме е да попитам за рецепта за мунга 😃
Има вкус на леща и аз го готвя като гъста леща яхния с много зеленчуци.
Весе, пуФкава ли каза? Пуфкава, моля ви се!
Украсихме смърча в шатото. Съседските котки ще се разцепят от кеф.
https://scontent.fsof8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/128835959_357844 … 4&oe=5FEA250A

# 3 329
  • Пловдив
От темата с вицове... Simple Smile
- Както си седяхме добре на балкона, без напрежение и кавги, изведнъж ми вика „Напълняла си...“ Сега, как точно е станало, за да се озове трупът му долу на плочките, нямам представа, господин съдия!

Общи условия

Активация на акаунт