Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 140 790
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 895
Рошен как известяват спечелилите, че в миналата седмица открих имена като моите, ама те са си популярни... Редактирам се, е
Видях, че публикуват и последните цифри от тел. Номер... не е моят телефон

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:23 от Vikitoo3005

# 2 896
И аз съм с ваучер от Куинс. Първо получих обаждане, после ви прочетох и се проверих в списъка и профила.

# 2 897
И от мен голямо мрън няма ме в Куйнс втора седмица. Поне вървят бързо соковете 🤣🤣🤣 бях регистрирала наще в Лидл, но ги няма, аз там няма шанс да играя, че ми е много беден асортимента на храна. От никъде нищо. А за Нутела- пълна излагация с тези пуловери. То вярно вече се чудят какви награди да измислят, ами най- лесно ще е да се запитате ,мили хора, пускащи игри, на какво бихте се зарадвали Вие. Или ако сте се изчерпали пуснете анкети. Фейри с тия престилки с продукти за 5 лв, Вие с тия пуловери. Смешно е. Не казвам да се раздават пачки с пари или скъпи неща, а използваеми все пак. С този пуловер не ми се вярва някой да излезне навън.
П.с след бойкота ми към Фереро Роше тази седмица съм спестила 20 лв от техни продукти, като не закупих обичайните продукти от листата им.

# 2 898
  • Пловдив
От Калиакра ми писаха, че ще предадат на колегите си за повтарящото се име.

# 2 899
И от мен голямо мрън няма ме в Куйнс втора седмица. Поне вървят бързо соковете 🤣🤣🤣 бях регистрирала наще в Лидл, но ги няма, аз там няма шанс да играя, че ми е много беден асортимента на храна. От никъде нищо. А за Нутела- пълна излагация с тези пуловери. То вярно вече се чудят какви награди да измислят, ами най- лесно ще е да се запитате ,мили хора, пускащи игри, на какво бихте се зарадвали Вие. Или ако сте се изчерпали пуснете анкети. Фейри с тия престилки с продукти за 5 лв, Вие с тия пуловери. Смешно е. Не казвам да се раздават пачки с пари или скъпи неща, а използваеми все пак. С този пуловер не ми се вярва някой да излезне навън.
П.с след бойкота ми към Фереро Роше тази седмица съм спестила 20 лв от техни продукти, като не закупих обичайните продукти от листата им.
Всички знаем че най - добрите награди са парите. Защото сега като наградата е 50 или 100лв ти можеш да отидеш и да си купиш каквото решиш като искаш пуловер като искаш тонколонка като искаш раница каквото си решиш.

# 2 900
  • Под Слънцето
ан тъй
cash rules everything around me

давай кеша, пък всеки  ш'си реши в кво да го вложи.

# 2 901
Пропуснала съм я
 тази игра с пуловерите,може ли линк.
Ще ги бойкотирам, но да съм информирана.
Като искам сладко, ще си купя Рошен, примерно.
Там не ме уважиха засега, но поне има доста похвалили се.

# 2 902
  • При децата ми
Здравейте!

Момичета и момчета, какво се случва със сайта на "Кока-Кола"? Може ли вече да се регистрират кодове? Колкото пъти вляза все ми излиза това:

https://mysparx.bg/auth#more-info

# 2 903
  • при късмета
Здравейте!

Момичета и момчета, какво се случва със сайта на "Кока-Кола"? Може ли вече да се регистрират кодове? Колкото пъти вляза все ми излиза това:

Няма да работи вече сайта, само мобилно приложение

# 2 904
Здравейте!

Вече няма Mysparx! Има ново приложение на Coca-cola което е Coca-cola App

# 2 905
  • Пловдив
Не, че е лош кеша, но пролетта спечелих ваучер за 300 лева за Бриколаж - 2 месеца се чудих какво да си купя, защото си харесах една люлка в сайта им, но в магазините в Пловдив я нямаше Rolling Eyes Отказаха и да ми я докарат, та накрая, буквално в последния момент, преди да изтече ваучера го оползотворих Joy От цялата работа и мъж ми намаза един огромен куфар за инструменти, защото наистина за последните 60 лева нищо друго не си харесах Joy

# 2 906
  • София
И е така, и не съвсем, относно дребните награди. Зависи от идеята на търговеца и на купувача. У нас течен шоколад се яде, не особено много, но щерката маже филия за закуска от време на време. Когато свърши буркан, купувам нов. Ако има в този момент игра, дори и за пуловер, ще се включа. Естествено, ако не купувам този продукт така или иначе, този пуловер няма да ме стимулира да го купя само заради играта. Та ако таргет групата на играта са дежурните клиенти, тогава може да подаряват пулвери, престилки и др. Ако обявят награди плейстейшъни, телефони и други апетитни и скъпи неща, тогава ще направят оборот, защото много хора ще купят продукта, само заради евентуалната награда. Но тогава шанса на дежурните клиенти намалява драстично. Така че не е ясно кое е по-добрата стратегия.
Относно приложението на подобни стоки - ние с щерката си купуваме коледни дрехи, чорапи, обличаме си ги вечер, когато сме в къщи. Сега си купихме коледни пижами. Имам коледни кухненски кърпи, коледни шаптулки за сладкиши, коледни чинии и чаши за чай, за вода. И да, ползвам ги от средата на ноември до средата на януари, после ги прибирам и си ползвам небрандираните. Но в момента всичко е извадено, а къщата украсена. Всъщност, имам и великденски такива неща. Но коледните са повече Simple Smile
За да не е само спам - няма ме в лидл, с 3 бележки. Чакам Рошен, че вчера пазарувах шоколади. Чакам и Монстър (Кауфланд) - в последния момент се включих, но там май не е ясно кога възнамеряват да обявят печелившите.

# 2 907
  • Русе
Няма ме в Лидъл, а досега съм участвала във всичките им игри и никога не съм печелила. Рошен съм с няколко бележки. Харесвам шоколадите им и имах повод да черпя избрах да купя по един шоколад. И от виза никога не съм печелила макар за удобство да пазарувам само с карта.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:22 от Мирослава Цветкова 623317

# 2 908
  • sofia
Монстер не ги чакайте, ясно е кой ще ги спечели.... бас ловя 🤪 във Фантастико играта на Монстер беше пълна подигравка

# 2 909
  • София
На Нутела играта е до 21.12. Дълбоко се съмнявам да изпратят пуловерите до 24.12. Мен лично би ме изкефил повече сет брандирани чаши за горещ шоколад и пантофи. Дори коледно одеало.
Иначе ваучерите на голяма стойност също може да са проблем. Ние в чудо се видяхме с Технополис.
Най-добре гифт-карта. Дори да е ограничена до няколко магазина поне да може да се харчи на части.

Общи условия

Активация на акаунт