Отговори
# 3 825
Ха, аз това го мога и без сняг! 😂
Доказателство под форма на синьо колянце.

Първа среща със суграшицата. Все още не се харесваме.

# 3 826
цял ден говоря, че искам да вали сняг вместо дъжд...накрая заваля Heart Eyes радвам се като малко дете... 
може да е 1,5 градуса, но чистих сняг от колата..магията ми работи..Nature Snowflake

# 3 827
  • София
Тръгвам си от работа, раздавам усмивки на ляво и на дясно, като кукувица съм днес. Simple Smile

# 3 828
значи аз всеки ден съм кукувица..Joy

# 3 829
  • Агент под прикритие
Усмивки, без да имам емоционално изражение, НЕ раздавам. Като стана холивудска звезда, тогава. Grinning

Смятам едни бутерки да метна във фурната...
И някаква бутилка вино отворих. Simple Smile
Наздраве!

# 3 830
действието "тръгвам си от работа" при хоум офиса не дава емоционално изражение значи...видиш ли ти...и радостта от края на работния ден са ви отнели....Joy

# 3 831
  • Варна
Ха! Аз целогодишно имам синка на левия крак. Не чакам паданки на сняг и лед за тая работа.

# 3 832
  • Агент под прикритие
действието "тръгвам си от работа" при хоум офиса не дава емоционално изражение значи...видиш ли ти...и радостта от края на работния ден са ви отнели....Joy
Ако всяко тръгване от работа (хоум офис или не) беше причина за усмивка, нямаше да мине много време, преди да се замисля тази работа защо всъщност я работя. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 19:31 от Phoenix Wright

# 3 833
не си взимай отпуска тогава щото много те кефи работата...няма нужда от крайности..личното време си е лично.. Simple Smile

# 3 834
  • София
Края на работното време винаги носи усмивка. Я на удовлетвореност, я на желание да се прибереш, я за среща с приятели, я да си опънеш гърба на дивана.

Питайте ме, нищо, че съм фея.

# 3 835
  • София
На ви по една усмивка и на вас 😃

# 3 836
  • Варна
Обичам си работата. В края на деня напускам офиса не радостна, не тъжна, а нормално, знам си, че идва време за други неща. За сметка на това обаче сутрин отивам с голям ентусиазъм.

# 3 837
  • Агент под прикритие
не си взимай отпуска тогава щото много те кефи работата...няма нужда от крайности..личното време си е лично.. Simple Smile
Интересни изводи правиш от постовете ми. Нищо общо, с това, което писах, но интересно. Simple Smile

# 3 838
Вън го обърна на сняг. Явно трябва да вадя дебелото яке и зимните обувки. Обичам да нося пуловер с поло яка в студените дни.

# 3 839
  • Варна
Лане, де го този сняг? Мини Венеция е тук.

Общи условия

Активация на акаунт