🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 150
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
Внимание, в трети сезон се замислете по- отрано за Къцун!

# 691
Браво....бравоо..раздвижи шауто с изненада 😁😁😁

# 692
Невероятен Къци! За втора поредна година не го разпознахме и показа, че наистина е голям! Жалко, че не продължи, заслужаваше финал!

# 693
  • Испания

Не обичам, когато под маската се окаже човек, когото на харесвам.

# 694
  • Варна
Майкооооо спря ми сърцето....... ШАПКИ долу....... Уникален е Къци за втори път го доказва...... В шок съм.....

# 695
  • Варна
Преосмислям си окончателно мнението за Къци. Що така не е разгърнат този талант?

# 696
Ееее, браво, разбиващо. На никой не му мина през акъла дори. Супер. И Къци показа, че е отличен актьор.

# 697
Жалко, много жалко пак че отпадна. Абе дайте му на тоя човек да спечели веднъж. Заслужава го!

# 698
Как можаха да махнат най-обиграната маска, а онова златно нещо още да стои?

# 699
Ахахаха и какъв е смешен и сладък с тая рокличка, с къдравите гащички и без маска. Евалата, Къци, гоУем си!

Ти па, Смайли харесваш ли някого изобщо...

# 700
Защо не го харесваш? Като човек е скучноват, но като актьор е много добър Simple Smile

# 701
  • София
Е не. До последно гласа не ми приличаше на Криско, но по уликите мислех, че е той. Но Къци?!?! Майкооо браво!!!

# 702
Мнооого му е обработван гласът. Ако пееше както в момента, щяхме да го разпознаем.

# 703
  • Испания
Преосмислям си окончателно мнението за Къци. Що така не е разгърнат този талант?

Заради характера му и дребната му душица. Няма нищо случайно.

# 704
  • София
Загубих баса с детето, което беше на “един милион процента” сигурно, че не е Криско. Десет дни ще купувам суши 🍱🍱🍱
Абсолютна изненада, браво.

Общи условия

Активация на акаунт