🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 489
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • Ню Йорк
....Дано polin_a е имала предвид сегашното му местоживеене, защото "едно село в дълбокия прованс" не се връзва с "Велико Търново" някак си...

Отговарям. Не знам къде Елвиса живее по настоещем, но родом е от едно село в Русенско, а не от Велико Търново.

Пълни глупости! Роден е във Велико Търново и от дете живее в София. Баща му е от русенско.

# 91
  • Sofia, Bulgaria
Интересно шоу и интересни дискусии тук. За първи път се включвам в темата. Първият сезон го гледах с половин око, но този го следя без пропуск. Геро добре ми стои като водещ. Симпатяга е. Рачков доста поомръзна, по едно време имах чувството, че като отворя фурната и оттам ще изскочи.
Участниците май повечето сте ги разкрили. Само за Хищницата има много различни предположения. Та искам и аз да добавя едно име, което не сте споменавали досега. Актрисата Любомира Башева. Отговаря по телосложение и на някои от уликите. Под 30 години е. "Лекува" в сериала "Откраднат живот, а и съм сигурна, че са сложили участник от него (миналата година беше Димо Алексиев). Също и носеше черни ангелски крила в един много рекламиран български филм на Мариан Вълев- "Лошо момиче".
Възможно е и да е друга актриса от сериала - Неда Спасова, но Башева повече ми се връзва.

# 92
Не я познавам тази актриса, тъй като не гледам сериала, но като потърсих виждам, че е много по-слаба от Хищницата.

# 93
Неда Спасова е много висока. Видях в нета че е 174см, като сложим платформи и маска, трябва да е  глава и половина над Зуека...
Предположението за Любомира Башева е интересно, но дали може да пее, иначе от тази роля на "лошо момиче" и "танцьорка на пилон" тя май не е излизала...

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 12:35 от Millan

# 94
  • Испания
Лигла Кацарова - в "Здравей, България".

Мнооооооого трудно ѝ било. Мноооого. Ама кой те е принудил, бе! Не стига, че никой никъде не я кани, ами се оплаква.

Не знам кой е по-противен: Екимова или Кацарова?

Два пъти повтори "Кати Пери".

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 09:20 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 95
Качен ли е последния епизод тук,аз не видях но може пък да съм пропуснала?

# 96
За Златния се колебая между 3-ма
- Ваня Джеферович. Една от първите му улики е, че често му бъркат името (за нас Ваня е женско име, а и фамилията нее лесна за запомняне) бил е в биг брадър, живял е с мн хора бивш спортист сега е в друга сфера. А и гласъ му стойката са негови. На последните улики се за слушайте в песента която му е за фон. Свързва се с футбол и неговата родина.

-Другото ми предположение е Магърдич Халваджян. И на него е възможно често да му бъркат името. Нее от най лесните Joy Странно ми е, че не се е появил още, дори като панелист. В капките няма няма и се появяваше на сцената. В уликите се говори, че е обиколил цял свят, обича топлите страни..... Нали в капките Рачков само го базикаше, че пак е под някоя палма. Сцената не му е чужда... Алъж Вериша.... И това от уликите 4 пъти не и 1 път да или нещо такова ми звучи като жури на някой формат. А той е бил жури на България търси талант.
Сега попаднах и на това като написах думите които често казвал Златния " О, аз съм глупак, Богатство е"

Цитат е от Ромео и Жулиета, но видях и друго име:
- Влади Варгала. За него знам, че обича да ходи гол, живял е с много хора в биг брадър. Казвал е "аз съм глупак" не веднъж и това открих за Алъж вериша и за спорта който му е дал много но не се занимава с него (това каза в уликите)

Майка му е получила инсулт и той се грижи за нея. Свързвам го с това, че е жива с много хора но сега му е достатъчен само един (нещо подобно каза в уликите) и нищо чудно да си сади и градинка в двора и да си произвежда еко неща и суджуци щом е постоянно вкъщи до майка си.

# 97
  • София
Кики извинявай, ама много се смях с твоя коментар. Как да се появи Маги като панелист като знае зад всяка маска кой е? 😃

# 98
От тия тримата Въргала ми е по-вероятно да ни разиграва, обаче това въобще не е неговия глас.

# 99
  • София
И частта с градинката не се връзва. Въргала живее в блок. Често ги засичам с майка му. Но и според мен гласът не пасва.

# 100
Ваня Джаферович има силен акцент, който щеше да се забележи, а и като глас не съвпада. Този глас също така не принадлежи и на Влади Въргала.

# 101
Кики извинявай, ама много се смях с твоя коментар. Как да се появи Маги като панелист като знае зад всяка маска кой е? 😃
хахаха Joy да бе вярно.... И аз сега се посмях Grinning ами полудях вече с Хищницата и Златния. Миналата година всички ги разпознах преди да свалят маските си, дори и от ден едно разпознах Рицаря а сега аа...... Немога да спя Joy

# 102
Това е защото уликите са много подхлъзващи, а повечето от разпознаваемите гласове вероятно полагат усилия да избягат от себе си, доколкото могат. Но пък така става по-интересно.
Въпреки това в голяма степен тук са разпознати повечето, само за някои имаме съмнения, но не бих се изненадала някои лица от тях да се окажат не особено популярни - общо за зрителската аудитория .

# 103
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това с Любомира Башева ми допада на първо четене и като тяло.

Скрит текст:

# 104
Не следя този сериал, но в това  предположение има логика, пък и известна прилика във фигурата, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт