💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 212
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 795
Слава богу, че не съм единствената с лошо мнение за Борислав. И двамата с Чудото са ми неприятни още като влязоха. Не беше честно спрямо жътварите да подсилват другите отбори с резерви. Не знам защо ги наговори тия неща срещу Ваня, но не беше честно
Ваня му влезе много необмислено и остро на Боби в опита си за търсене на съюзници.
Поведението на Боби след това на един от съветите, където разказа случката беше много не джентълменско и не мъжко. Мен лично ме подразни много тогава.
Отделно аз лично имам Боби за достатъчно силен и комплексен играч във формата към момента. Точно каквато е и Ваня за мен.

# 796
Мен също много ме подразни Борислав с изказването си на онзи племенен съвет, защото беше неджентълментско просто. Каквото сте си говорили, пази си го за себе си, не го изплясквай пред всички.
Но като изключим този момент, иначе го харесвам, спокоен е, добре се справя със задачите, спортсменски играе и когато говори, има ясна и добре структурирана мисъл, което направо го намирам за огромен плюс Grinning

# 797
  • Варна
Не знам как може преяждането на Николай да е сценарий, т.е. казали са му да се наяде до пръсване ли?  Защото се беше подул като сомалийче... А каква е тайната на Вайс? Него няма ли да го видим в индивидуална игра, ще е интересно.
Според мен може преяждането да е сценарий. Да, не са яли шоколад и други глезотии, но не са били само на риба и джанки. Нито вярвам че не са им позволили да си моят зъбите толкова време.

# 798
Е, той Борислав какво да го пази за себе си, като знае, че е снимано и излъчено. Всичко си е между него, Ваня и милион зрители.

# 799
  • Бургас
Тодор не само не може да губи, а не може и да играе. Върти, суче, все гледа да заобиколи правилата и да спечели с тарикатлък. Една победа няма честно спечелена.
Борислав му беше пълна противоположност вчера. Игра с лекота, беше удоволствие да го гледаш в битката. Истински спортист.
И аз не го харесах на онзи съвет като говореше за Ваня. С течение на времето мисля, че нещо тогава изрязаха от целия разговор и излезе нещо много странно.
Доволна съм, че започваме да виждаме повече от Чудомир и Боби, така ни натрапиха някои играчи, че вече не мога да ги понасям.

# 800
  • София
Още като му видях физиономията първия път, дори преди да беше продумал, ми напомни на люлински тарикат. Моля хората от Люлин да не го приемат лично,  това е клише, също като пернишкия голф.

# 801
Имам една молба.
Моля за помощ при избор на точките за победа в индивидуален дуел, част от групова междуплеменна битка.
Победа в битка на съюзниците се оценява на 1 точка.
Често индивидуалните дуели, част от групова игра са по-тежко натоваращи физически и продължителни като време сравнени с една битка на съюзници. Затова ми е нужна помощ за оценката - 0.5 или 1 точка е по-добре да бъде. Аз лично мисля, че една точка е по-правилна оценка на усилията.

Отделете една минутка за анкетата тук. Благодаря.

# 802
  • София
След като в индивидуален дуел,част от по-голяма битка самата продукция отсъжда една точка за племето,значи и аз гласувам с една.

# 803
  • Sofia

Била рожденичка днес и си го написала, та да ѝ честитят хората.
Странен нос, като изпилен.

Силно контуриран е с грим, затова изглежда така.

# 804
  • София
1 точка, Бенгън, гласувах. Аз мисля, че писах вече.
Иначе аз имах идея да го направиш още по-всеобхващащо, ама има един голям минус. Ще се вкара субективизъм, а той няма място в чистата математика.
Иначе за мен битака на съюзниците трябва да е 0.5% защото това са най-леките битки, ама и така да остане, пак е Ок.

# 805
1 точка, Бенгън, гласувах. Аз мисля, че писах вече.
Иначе аз имах идея да го направиш още по-всеобхващащо, ама има един голям минус. Ще се вкара субективизъм, а той няма място в чистата математика.
Иначе за мен битака на съюзниците трябва да е 0.5% защото това са най-леките битки, ама и така да остане, пак е Ок.
+100
Затова ще се огранича само до индивидуалните дуели,част от групови игри. Там няма субективизъм - излизаш, печелиш дуела - получаваш точки.

# 806
# 807
Вярно е Александър Панчев.

# 808
Ма колко страници сте се отнесли за миналогодишни истории.

И в шоутата и в живота винаги има ръбати и груби мъже с много фенки.    Sad

# 809
А бе Пламен избяга на втория ден от предаването, обаче на всички купони присъства. Satisfied Учудвам се, че го помнят и канят. Мая поне мизерува седмица, че и две.

Сашо в това дистанцирано време обикаля като цветарка и той...

Общи условия

Активация на акаунт