💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 422
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Това със силния играч като основание за номинация е същата тъпотия като в ББ да отидел съквартирантът да си почине вкъщи, защото му липсвал домът.

# 991
  • На острова
Извинявам се, нямах много време да гледам всичко и подробно, но къде е Симона? В смисъл казаха ли къде е, защо е излязла? И тя ли се “разболя”?

# 992
  • София
Ами така е, никой не е застрахован. На Арената винаги има риск, но който спечели там придобива още по-голяма увереност и респект у другите. Така че това ще е големия тест на Ваня. Дано да успее, уф. Успех и желая.

# 993
Извинявам се, нямах много време да гледам всичко и подробно, но къде е Симона? В смисъл казаха ли къде е, защо е излязла? И тя ли се “разболя”?
Тръгна заедно с Ивана с линейката, но не се е върнала още. Когато тръгваха бяха казали, че не се чувства добре.

# 994
  • София
И какво й е на Ивана, че го пропуснах?

# 995
Вайс поне си казва нещата такива каквито са за разлика от Джералдин, която гледа като препикано мушкато.

То Вайс само на приказки го бива.
А нещата, че беше пълна скръб в играта що не ги казва.

Е, каза го, сам си призна, че не е неговата игра

# 996
И какво й е на Ивана, че го пропуснах?
Още от миналата седмица беше болна, нещо в тая посока ще да е....

# 997
Влади номинира Ваня, защото била силен играч, искал да запази племето и Тошко нямал шанс срещу Катя, която Рибарите най-вероятно щели да номинират. Така и не ми стана ясно откъде е сигурен, че Рибарите ще паднат и кого точно ще номинират. А ако решат да пратят Чудомир примерно?

Ако паднат Рибарите има голяма вероятност да повторят номнацията на Екатерина каза Влади.

Сега малко спекулации Simple Smile
Ако наистина утре Рибарите загубят за тях логиката на съвета е мааалко по-различна. Логично е да се предположи, че Жътварите са номинирали Тодор, с оглед слабите му игри. Това е възможно да ги спре от номинация на Екатерина, като прехвърлят мишената върху рекламното лице на майонеза "Краси".

# 998
Много са натоварващи двете сестри, все драми около тях. Едната била с автоимунно заболяване заради сестра си, другата пък пиела, пушела и тези три неща

# 999
А Вайс преди не беше ли срещу триото Влади-Джери-Любо? Жътварите винаги са ми били скучни и не съм им обръщала внимание, но май Вайс си беше отделно, там със Сюзън и Ивана. А сега какво се сдуши толкова с тях, големи дружки станаха и схеми мислят заедно. Много са ми неприятни такива- ама приятели били, семейство били, бла бла. Заради такива малоумни коалиции, сигурно ще отпаднат първи кадърните.

# 1 000
  • На острова
Аз Ивана я гледах, че са и правили PCR тест и имала не ковид, а друго сериозно заболяване. Според мен само гласът и беше паднал. Симона съвсем съм я пропуснала.

Аз не познавам друг “йога инструктор”, който така да се наслаждава на цигарката 🙄

# 1 001
  • Germany
Ивана е имала пневмония, затова не е можела да остане. Жълтурчетата са си лицемерни още от началото, но и играта вече е на такъв етап, че няма кой да се номинира. Трябваше да избират между Ваня и Тодор...все пак се надявам Ваня да остане, много малко жени останаха🤞

# 1 002
Симона при мисълта за реката успя да изчезне. Ваня трябва утре да не се напряга много. Този отбор не заслужава. Нека изгубят и си мисля, че ще успее да победи Симона. Жълтите няма да имат смелост да изпратят там Тодор. Скоро е нямало пъзели но тогава ще има.

# 1 003
  • Берлин
Дойде на мойта и ти. От ден 1 го определям така (с Владката де)

# 1 004
Ловците не заслужаваха да са племето, което се разпадна.
Но това е положението. Жътварите ще пращат бивши ловци на елиминации, това се каза. Рибарите са "погълнати" от бившите ловци и там принципа е обратен - на елиминация основно ще са истинските рибари.

Общи условия

Активация на акаунт