💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 728
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 75
  • София близо до Витоша
Николай ме развеселява доста често, непринуден и честен.
Любо - възпитан и интелигентен.
Джералдин - добро и възпитано момиче, но ми се струва глуповата. Още има да учи от живота.
Всички останали са си повярвали и това ме дразни. Фитнес инструктури, ама то като гледам то вече всеки втори е такъв.
Вчера се загледах, този Чудомир гледа като извънземен, едни изцъклени очи и говори на забавен кадър. Мускули, мускули една игличка и псссссссс. хихиххи
Покрай тази Сюзън вече много ме дразни Вайс, да си ходи

# 76
  • София
Ъъъ, за какво е това? Поздрав за рд примерно ли? Нещо не разбирам, сигурно ми е от ЕГНто. И джуките й стават все по-големи. Нещо не прилича на себе си.
К. вече няма и да я коментирам.
Много е популярно в САЩ, там риалити звезди после правят страшно много пари с това, предимно жените, де. Аз не бих си поръчала и едва ли някой би ми поръчал. По-смислено ми е от певци, примерно 100 кила е също в сайта и може да израпира нещо, да ти каже името, ако някой му е върл фен, ще го зарадва това.

# 77
  • София
Ясно, благодаря! Някои хора от всичко взеха да правят пари.

# 78
  • Испания
Да плащам на Ивана за видео!

Тя трябва да ми плаща, че я гледам между другите.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:00 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 79
  • London
А  според мен са закъсали много щом са стигнали до такива видеа да чакат на 5 толевката на някой.

# 80
  • София
Е има го и това с поздравите.
Аз не бих си поръчала никога, че дори и от Юли, който ми е любимец.
Ай сиктир.

# 81
Впрочем дупката за топчето къде била - защо ми се струва че точно тая дупка няма никакво значение тъй като и двамата би следвало да заобиколят от другата страна, където няма дупка?

# 82
  • Берлин
Да плащам на Ивана за видео!

Тя трябва да ми плаща, че я гледам между другите.
Ивана има отвратително грозни големи уши. Единственото,което харесвам у нея, е начинът, по който успешно ги прикрива.

Смайли, пак поздравления за труда. Направо си върхът!

# 83
Според мен Катя подходи стратегически. Хич не е глупава. Ясно и беше, че Сашо е до пъзела.
Е, как така ясно? Ми ако беше взел по случайност да го нареди? Великият пъзел се състоеше май от 6 или 8 кубчета, Сашо стигна до тоя пъзел преди тя изобщо да се добере до лабиринта. Нямаше никаква логика да му оставя толкова голяма преднина, няма как да си сигурен какво ще стане. Тъпо си беше това и странно за мене... Thinking

# 84
  • София
Според мен К. искаше да изглежда все едно не й пука.

# 85
Риск си беше, пъзела би бил труден ако ги нямаше картинките.

# 86
  • София
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря за прекрасно оформената тема и за целия допълнителен труд Flowers Rose
Отново благодарности и на Bengun за статистиката. Ти да видиш, Ивана на първо място в индивидуалната класация... Чак се замислих за гласуването си Thinking Но точно този търтей не заслужава да си променям вота....
Та така, гласувах за Ивана, Симона, Лазаринов и Чудомир. Последният напоследък леко дръпна, но смятам, че освен груба сила, там друго няма. А ми стига един Добрин Rage

# 87
Според мен К. искаше да изглежда все едно не й пука.

А според мен Катя искаше да си го върне на сестра си, че не и е спечелила предимство. Беше решена да падне в играта.
После явно е била скастрена от екипа и си даде малко зор. Междувременно Сандо сам се закопа и Екатерина се възползва от ситуацията.
Но премълчава, че не тя е голямата работа, а че Сандо насила и набута победата в ръцете.
Жалка работа е тая Катя, сестра и също. Лоши хора, мръсни души.

# 88
  • София
Според мен Катя подходи стратегически. Хич не е глупава. Ясно и беше, че Сашо е до пъзела.

но и продуцентите са големи гадове.
Катя - дават пъзели
Ивана - дават баланс

Е тоя пъзел точно беше елементарен. 1-2 минути за нареждане. По спомен, по два еднакви елемента от по две (три?) части, колко са възможните комбинации? Ако грам не го зацепваш, пак само с проба грешка ще го извъртиш за нула време. Просто Сашко толкова му е капацитетът. Ако наистина искаха да го забият у земята, трябваше да сложат малко по-сложен пъзел и Екатерина можеше спокойно да му даде и три часа преднина на другите елементи. Абсолютно нямам усещането, че Катя беше подпряна на тая игра.

# 89
  • Испания
Ивана има отвратително грозни големи уши. Единственото,което харесвам у нея, е начинът, по който успешно ги прикрива.

Не съм егоист, та ще споделя. Да се смее ли човек или да плаче! Ето с какво се хвали Христа.

Това ли гледат малките деца!

Общи условия

Активация на акаунт