💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 715
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 120
Не знам руски, но с помощта на google translate разбрах, че в материала от Smileys Ивана е представена и като използвачка и интригантка. Защо ли не се учудвам Rolling Eyes

# 121
Ники няма нищо общо с Гастон.

+100

Гастон е Ивайло- пилотчето.

# 122
Гледах част от лайва на Пламен и Александър в ИГ.

Пламен явно е напуснал по здравословни причини.
Книгата на Александър излиза до месец и е цензурирана PG13 Grinning. Реставрира някаква 140 - годишна къща. Една от идеите е единият етаж да е къща за гости, а на другия да живее той. Нещо като в Bates motel.

# 123
Гледах част от лайва на Пламен и Александър в ИГ.

Пламен явно е напуснал по здравословни причини.
Книгата на Александър излиза до месец и е цензурирана PG13 Grinning. Реставрира някаква 140 - годишна къща. Една от идеите е единият етаж да е къща за гости, а на другия да живее той. Нещо като в Bates motel.

Колко жалко. Единствените, които евентуално биха оценили книгата му, да не могат да я четат.

# 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И 2 лв не бих дала за книгата на Александър.Ясно ми е,че е някой на някой,който пък е някой на продуцентите и така Сашко се оказва в игрите
Книгата е била написана явно преди влизането му и е оставало само той самия да се разчуе,та хората да му купуват книжните псувни.
Сещам се как лъжеше и мажеше по повод това защо се е записал.Пък беше бившата,пък после приятелите,пък никой не искал да ходи,че той затова се бил записал.Апроро,призна си,че едва дни преди да влезе в играта е гледал сезон 1,явно за да има представа за какво става дума,тоест въобще не го е вълнувало предаването преди това(но пък се записал на кастинг Wink

Харесвам Ивана на външен вид,но смятам,че тези надути устни я загрозяват.Хубава жена определено.
В анкетата гласувах за Йоанна,Катя и Ивана.Сестрите не ги търпя,а Ивана е безполезна.Симона я пощадих само заради успешната седмица.

# 125
Здравейте момичета, съвсем скоро почнах да гледам предаването от начало и вървя назад с епизодите. Имам едно малко смешно питане - каква зодия е Борислав? За всички останали има визитки, само за него и Чудомир не.

# 126
Не знам руски, но с помощта на google translate разбрах, че в материала от Smileys Ивана е представена и като използвачка и интригантка. Защо ли не се учудвам Rolling Eyes

Именно. Хванала впила се в някакъв чичка, въртяла му главата няколко месеца,  а като се усетила в свои води му рекла - гудбай чиче!

В коментарите, един казва (превеждам):
И отвън и отвътре - куха лейка с противен говор.

И на български е същата, човекът много точно го е казал.

# 127

Именно. Хванала впила се в някакъв чичка, въртяла му главата няколко месеца,  а като се усетила в свои води му рекла - гудбай чиче!

Абе не е точно така. Въпросният 35 годишен реалити герой Саша Габозов го коментират като отявлен Дон Жуан, развейпрах,  пиещ и посягащ на жените. Както и тук, и там има хора защитаващи единия или другия. Доста я съжаляват Иванка.

# 128
  • Испания
Ами тя е за съжаление. Толкова е куха.

Снощи имаше лайв. Тя дори не успяваше да прочете какво ѝ пишат! Мълчеше и се пулеше пред камерата. Хващаше някой глупав въпрос и крещеше.

# 129
  • София
Лелее, набързо ме събудихте преди кафето още, с тези снимки на Джукана Flushed

# 130
  • earth
За кулата, която редиха - на мен ми се видя, че имаше повтарящи се картинки. В такъв случй, те могат да се подредят с няколко комбинации като сигурно само една от тях прави кулата права/вертикална. Може би това е уловката, на която Сашо запецна. Някои хора не могат да мислят под напрежение.

Водещият трябваше отначало да обяви, че искат кулата да е права. Не мисля, че това е очевидно.

# 131
Скрит текст:

Именно. Хванала впила се в някакъв чичка, въртяла му главата няколко месеца,  а като се усетила в свои води му рекла - гудбай чиче!

Абе не е точно така. Въпросният 35 годишен реалити герой Саша Габозов го коментират като отявлен Дон Жуан, развейпрах,  пиещ и посягащ на жените. Както и тук, и там има хора защитаващи единия или другия. Доста я съжаляват Иванка.

Ау, той много неприятен на външен вид, този Саша. Като мишок е.

# 132
  • I want it all and I want it now.
Сестрите са ми неприятни. Мразя лицемерни хора и интриганти.

# 133
Това в петък  беше смешна игра; И двамата ми бяха неадекватни и изперкали;
Почвам да си мисля,че Катя наистина и дават някакви субстнации;
Идва ред на Симона и Ивана , а ако паднат сините май ще гледаме сестрински дуел;

# 134
Скрит текст:

Ау, той много неприятен на външен вид, този Саша. Като мишок е.

В коментарите на мишка оприличават и наш'та неземна хубавица Иванка.

Общи условия

Активация на акаунт