💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 729
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 90
Някой беше споменал, че Ивана прилича като образ на Марешка от 1-ви сезон. И се подсетих за нещо, за което отдавна се замислям-кой участник на кого от 1-ви сезон прилича. Така или иначе психолозите имат схема да вкарават типове участници... Други прилики намирам Милен - Пламен /1-ви сезон/, Христа- Радостина /1-ви сезон/, Ваня - може би е Роберта, а Симона-Венца. По тази логика Тошко е новият Юлиян /без физическа прилика за съжаление на фенките му/. Отпадналите кифлички Барби, Станимира-имаше такива, не им помня имената - Бояна и т.н. Ники напомня за инженера от траките...И сигурно всеки е ТИПАЖ, не съм ги мислила всички. Ловците са Прабългарите, Рибарите - траките, а жътварите - Славяните. Сестрите мисля, са нов образ. Като Йоана е голямо попадение за формАта.

# 91
Гласувах за Ивана, Симона, Чудумир, Лазаринов и за двете сестри.

# 92
  • Берлин
Swim,преди писах по темата, но твоите аналогии не отговарят на действителността.
Влади=Пламен например
Ники=Гастон
Йоана=Радостина
Симона=Бояна
Ваня=Роберта...

# 93
  • София
Ники няма нищо общо с Гастон.

# 94
Браво за старанието при изписването на буквите на Боян Василев, много мило писъмце.

# 95
Ваня и Роберта наистина са съпоставими образи. Уж силни жени, а пълни с комплекси и търсещи внимание по странен начин. Едната реже на Веско салата на сърчица и му пее на уше, другата пърха с мигли и иска от мъжете да се правят на гаджета.

# 96
Наистина ли мислите, че толкова му е капацитета на Александър за този пъзел точно? При положение, че нареди онзи с Мира, който беше по-сложен, доста успешно? Да речем, че се е изнервил на топчето и затова заби, но пак беше малко странно.
Не търся конспирации и исках да си ходи Александър, обаче да се твърди, че Катя нарочно се бавела, понеже знае колко я бива на пъзели, е смешно. Сестрите не са някакви гении, които никой не може да ги бие на пъзели.

# 97
На оня със Мира реди само той...

# 98
Ако не знаех, че участниците живеят в стерилна среда по време на предаването - не ядат, когато са на реката и нямат достъп до външния свят, щях смело да предположа най-логичното. Че Катя по време на играта се държа като човек, който е употребил нещо.

# 99
  • София
Аз мисля, че й дават нещо. Поне някакви успокоителни. 🙃

# 100
Липсата на баланс по гредата ,незапомняне на картинката на доминото ( два пъти се връща ), движения като от танц на бавно реге .. за мен Екатерина поне половината време игра яко "накозена", чак към края на играта я поотпусна Simple Smile

# 101
  • Берлин
Ники няма нищо общо с Гастон.

За мен пък има огромна прилика-сходна физика, от всичко разбирачи, философи, раздаващи се все в игрите (уж)... само с разликата, че Ники ми е симпатичен.

# 102
  • София
Добре де този Алекс как так нареди онази голяма шевица, а на този уж по-лесен пъзел запецна така :о Все пак кубчетата бяха малко, а той имаше огромна преднина, дори само с налучкване да беше би трябвало да успее, не са много комбинациите. Не мога да си го обясня. А Катя отиде и веднага го нареди. :о

# 103
Добре де този Алекс как так нареди онази голяма шевица, а на този уж по-лесен пъзел запецна така :о Все пак кубчетата бяха малко, а той имаше огромна преднина, дори само с налучкване да беше би трябвало да успее, не са много комбинациите. Не мога да си го обясня. А Катя отиде и веднага го нареди. :о

Реално ние не знаем онази голяма шевица точно колко я е редил. Излъчиха ни главно псувните му.

# 104
Нека който прави статистиките, или на който му се занимава, да проследи в каква част от игрите стават НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ. Според мен, само по усет, процентът е много голям. Много зарибяващ похват. Публиката се радва, обсъжда, коментира. Дали може да се получи в действителност!

Общи условия

Активация на акаунт