💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 452
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 945
  • Испания
Любомир и Владислав отдавна съм ги зачеркнала. Хайде и това ококореното, и то.

# 946
  • Sofia
Тъпи, по-тъпи, най-тъпи, как не ги е срам жътварчетата? Като махнат Ваня, кой ще им решава пъзелите на умниците?

# 947
Защо Ваня бе идиоти.... офф... май ще изгуби , защото те ако само нея пращат..... ще стане новата амелея мира...

# 948
  • IT
Добре бе, как не ги е срам да не номинират Тодор, заради който загубиха

# 949
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами Ваня то е ясно. Ох, пак се ядосах за тия Ловци🤦🏻♀
Да ми се правят сега тия Жътвари, ще си пазели племето, смешници .

# 950
  • София
Бахти нещастниците
пълни мижитурки са всичките
и после защо не викам за тях дори и когато Ваня е там.
Никой от оригиналните жътвари не заслужава финал.

# 951
  • London
А срещу кой ще се бори номинирания?
Утре след битка ще се разбере дали ще е жътвар или рибар и пак ще гласуват.

Мерси аз чакам епизода тук и ще гледам.....

Червенокоска е силна и ще бие какво сте я ожалили рано рано.

Добре де на мен и друго ми е странно как пък от най-силното племе и все печелещо баш те се разпарчатосаха? Аз гледам от Тоя момент общо взето.... Сестрите ли имат вина или просто стечение на обстоятелствата?

# 952
  • Варна
Много зле! А тази Джери ми е най-противна от всички, дори от Катя, Йоана и Ивана взети задно. Обяснява се като бавноразвиваща, и тези и обяснения тотално си противоречат с действита и! Отврад, пълен, изключително незряла ми изглежда за 18-19г. момиче.

# 953
Тъпи, по-тъпи, най-тъпи, как не ги е срам жътварчетата? Като махнат Ваня, кой ще им решава пъзелите на умниците?

Като си разпределяха ловците избраха първо нея за да има кой да им решава пъзелите, а сега са готови да я жертват. Ама това са хора, които са зле на пъзели - логиката им липсва.

# 954
Избраха Ваня, а имат за разчистване мишките, дето се скриха зад полата ѝ!

# 955
Как така се номинира толкова силен играч като Ваня за пореден път не разбирам?!????!!!!!???
Тази година от продукцията някоя от тези две гнусярки сестрите ли е избрала да спечели??? Потрес

# 956
Вайс поне си казва нещата такива каквито са за разлика от Джералдин, която гледа като препикано мушкато.

# 957
Утре май Симона ще се е върнала..

# 958
  • Испания
Оставиха ни една вечер да си починем от драмите на двете отрови, утре - пак започват.

# 959
По -добре рибарите да бяха прибрали Ваня. :/ въобще не харесвам Жътвари от самото начало,  толкова подмолни , нагли , ужасни хора.... оффф.. никой не искам да виждам от тях на финала. Дано Ваня стигне до обединеното племе.

Общи условия

Активация на акаунт