💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 480
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 930
Мислех си, че Симона ще се върне, но не би. Егати недостойното излизане, даже не каза защо се отказва.
Допускам, че Симона просто ще пропусне  неприятното пребиваване на реката и ще се завърне другата седмица с надеждата, че ще са в резиденцията.

Предполагам, че жълтурите ще номинират Ваня, даже не знам защо още си мислят, че Тодор е по-силният и полезен играч. Може и да ме опровергаят де, дано.

# 931
  • София
А аз по-скоро се чудя, защо правилата бяха други. Миналата година им даваха и прави да са....
Всъщност беше един път клекнали, един път прави и третия - по желание.

# 932
  • Sofia
Доста хора трябва да си тръгнат преди да дойде ред на Ванчето. На нея мястото й е на финала, а защо не и победител. Железна е, няма равна в игрите.

# 933
Симона се ската, хитрушата, защото знаеше, че ще е на пангара при загуба.
Абе не съм прав, сигурно е болна нещо, ама ме е яд, защото сега ще го отнесе Ваня сигурно, уф :/
Дано решат да номинират Тодор. Хем Ловец, хем силен играч, хем си е заслужено да го номинират, защото много провали му се натрупаха.
Едва ли те е яд повече от мен.Не искам тя да е номинирана,ама мен никой не ме пита.

# 934
  • Пловдив
Дано номинират Тодор... Адски неприятен тип

# 935
  • Варна/Лондон
Ако са умни ще изпратят Тодор, иначе ако пратят Ваня и тя не се върне, остават без човек за пъзелите.
Почти бях сигурна, че Йоана ще победи Ваня, но много ми беше смешна как се опитваше да се катери на обратно, като Джери от анимацията. 😊

# 936
Леле колко е заблуден Тошко. Както винаги.

# 937
А защо пък вината да е на Ваня?!?!?

А Вайс, Джери и Влади... ако и те бяха спечелили, щеще да е по-различно.

# 938
Ваня ме изненада много приятно с тази номинация.

# 939
  • София
Дано не се връща Симона.И са ми смешни колко надути бяха, като живееха в къщата и имаха всичко,и как се смачкаха на реката.

# 940
  • София
Любо мишкар

# 941
  • London
А срещу кой ще се бори номинирания?

# 942
  • София
Отвратителни са!

# 943
А срещу кой ще се бори номинирания?
Утре след битка ще се разбере дали ще е жътвар или рибар и пак ще гласуват.

# 944
Влади, Любо и Джери са такива лицемери.

Общи условия

Активация на акаунт