💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 369
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Germany
Вярно, че Влади е “светнал” и е болен. Май нещо заразно си предават, Ивана, после Симона.

# 1 036
  • Sunshine state
Няма как да подкрепям Рибарите, докато Лудото Ленче и невероятно противната й сестра са в племето. Ще викам да падат, докато ги изгонят, пък после - каквото сабя покаже.
И аз така. Иначе всички останали от отбора са ми симпатични.

# 1 037
Ако върнат Симона утре, тая седмица ще си ходи някой измежду Ваня, Симона и Катя. Много се надявам се да е Симона.

Играта ми хареса, Йоана беше на друго ниво спрямо останалите, даже и рунд не загуби. Исках с Ваня да направят друго Ел Класико, ама не се получи, за жалост.

Чистенето на жени първо не е добра племенна стратегия за мен, точно заради игри с баланс или изометрия. Пък и на пъзели жените са се доказали като по-добри до момента. Жътварите адски зле, че не номинираха Тодор.

Боби натрупа много плюсове за мен тая седмица. Показва наглед какво е да си добър лидер, прям е, добре аргументиран, повдига духа на съотборниците си, не прави впечатление да го прави, за да се покаже, че е най-най (като бай Тошо). Най-добрият капитан, който Рибарите са имали дотук. Чудомир също почва да ми става симпатичен.

# 1 038
  • София
Моля ви да скривате инфото от уикипедия. Дори да е фейк си е спойлер. Сега ако наистина
Скрит текст:
Симона
напусне поради контузия/болест ще е тъпо. Очаквам го вече. Ако излезе вярно, следващия път пак някой юзър ще изпльоска тук инфо за отпаднал участник преди чакан с интерес дуел. Има си 'таг' спойлер за тези неща. И коментарите по спойлера също се слагат в спойлер.

# 1 039
Знаех си, че това е играта на куршумчето. Браво Йоанна. Победи страха си и показа какво е здрава психика.
Много ми харесаха двубоите. Има спор за придпоследната точка,, но все тая. Беше готин епизод.
Исках да я пуснат срещу Тодор Simple Smile

# 1 040
  • Sofia
Diavolo, аз го коментирах извън скобки, защото това, според мен, не беше спойлер. Още от вчерашното промо за днешната игра си се видя, че "Симонка" се завръща.

# 1 041
  • София
Окс.

Иначе не съм съгласен, че Йоанна е най-силната жена участник. За мен е в топ 3, но най-добрата до тук е Ваня и то на дистанция пред останалите. Говоря комплексно. Всеки има силни и слаби страни, няма и непобедими хора. За това е хубаво да се гледа реално и на база всички игри играни до тук. Някой като изригне в дадена игра и изведнъж става най-добрия и се забравят предишните му несполуки.
Ваня, Йоанна и Джери определено се открояват като комплексност. Катя е малко след тях, просто чисто физически е много по-слаба. Но като се добавят и Симона, че дори и Ивана, то бих казал един много силен женски каст този сезон откъм чисто състезателен елемент.

# 1 042
Жътварите се оакаха с тая номинация. Кухи лейки всичките!
Изпратиха истинския спортист и човек дето показа чест и достойнство, а не фалшивия, подлия, наглия, тъп бияч.
Дришльовци.

Сега какви са вариантите:

1. Днес ловците падат от преяждане и пращат лудата на елиминация. Там Ванчето я върти като ключодържател на малкия си пръст и Лудата си заминава. Настава мир и спокойствие. А аз отварям шампанско.

2. Ловците бият (с метаболизъм на боинг 777) и жътвата праща тъпото "да се докаже".  Тъпото гори, а аз отварям шампанско.

# 1 043
  • София
Едва ли ще се случи, но за мен перфектното развитие на епизода днес би било - Рибарите да загубят, Екатерина да е номинирана и съответно отстранена от Ваня в петък.
От както се разпаднаха племената, Ловците имат ключова роля във всички битки, правят най-яките двубои, дори един срещу друг.
Цялото шоу вече е в ръцете на Ловците. Оригиналните Жътвари се крият като мишки, оригиналните Рибари  - плюскат и пушат.
Голяма тъпотия беше да разпаднат най-добрите, само заради една загубена битка.
Дори настоящите капитани са двама Ловци. Според мен оригиналните Рибари нямат никакъв потенциал, а Жътварите, в частност - Владислав, Вайс и Любомир, както обикновено, бягат от отговорност.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 07:55 от La Vikinga

# 1 044
  • Sofia
Ха ха, какъв е изводът: "А аз отварям шампанско". 😀
А сега сериозно - за мен Ваня е един от най-комплексните играчи, доказала се е нееднократно и е удоволствие да я гледаш в игрите. Тошко - тъпото, толкова си може (сила, сила и дотам), толкова е зле горкият, че стена с глава ще разбива, а няма да се сети да я прескочи. Вайсчо-Биячев, не иска да е пръв, че не разбал играта.. (уникална демонстрация на умствена дейност, която стига да си вържеш връзките на обувките). За Любо и Влади, не знам какво да кажа, последният, ако си мисли, че може да разчита на Вайс се е объркал жестоко. Джерката, еххх Джерката... погледът й от снимката на Смайли говори достатъчно!

# 1 045
Браво на Рибарите!  Two Hearts

Чудо и Боби стават чудесен тандем - сила. Два хърбалета - Ники и Ники. Спокойствие и разум - Милен. Йоанна с този ръст беше безапелационна и затвърждава мнението ми, че е добър спортист-ивдивидуалист. Катя - Катя си е актриса. Повече говори, в спортната част е дзен и подръпване на горнището.

За съжаление съдейки по снимката за днешната игра, Ники ще е от първите отпаднали, липсва му издръжливост. Цяла седмица беше посветена на него, изпя си майонезената песен, направо си игра "На прощаване". Очаквам загуба на Рибарите днес и негова номинация. В петък си отива.

Жътварите нормално гласуваха - дори си признаха, че без Симона нямат избор. Wink Караха се, заплашваха се, но са "отбор".

# 1 046
[spoiler
Скрит текст:

Ваня ще победи този пред , който ще се изправи , а това е най- вероятно Симона ,Катя или Лазаринов

# 1 047
Скрит текст:
[spoiler
Скрит текст:

Ваня ще победи този пред , който ще се изправи , а това е най- вероятно Симона ,Катя или Лазаринов
Скрит текст:
Този споилер е нелогичен. Ловци отдавна няма.

Очарована съм от Борислав. Видя се, че става нещо от него. Все ми е тая кой ще отпадне. Няма един нормално изявен комплексен играч, който да блести над другите. Много слаб каст тази година.

# 1 048
Как разбрахте,  че Симона се завръща?

# 1 049
Лудата показа като за учебник как не бива да се играе тази игра. Мудно, провлачва крак на където въртят, вместо да подскочи и да го прибере. Май пак я бяха назобили.

Общи условия

Активация на акаунт