💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 369
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 050
Скрит текст:
Скрит текст:
Не е свързано с ловците , а с  гривната на Ваня . Играта с пъзел не е играна още .

# 1 051
Номинацията за Ваня беше напълно логична и едниственото възможно умно нещо, което Жътварите можеха да направят. Те са вече пред сливане на финалната група и сега е последният момент, в който численото превъзходство може до им помогне да отстранят хора, които не искат да срещат на финала. Затова номинираха Ваня, защото я смятат за по-силна от Тодор. Няма значение, кой какво е говорил на племенния съвет.

# 1 052
Скрит текст:
Скрит текст:
Не е свързано с ловците , а с  гривната на Ваня . Играта с пъзел не е играна още .
Скрит текст:
играта с пъзела може да е на елиминационната 

# 1 053
Как разбрахте,  че Симона се завръща?
От кадър в промото.
Симона се е върнала със сигурност. Simple Smile

# 1 054
Скрит текст:
[spoiler
Скрит текст:

Ваня ще победи този пред , който ще се изправи , а това е най- вероятно Симона ,Катя или Лазаринов
Скрит текст:
Този споилер е нелогичен. Ловци отдавна няма.

Очарована съм от Борислав. Видя се, че става нещо от него. Все ми е тая кой ще отпадне. Няма един нормално изявен комплексен играч, който да блести над другите. Много слаб каст тази година.

Скрит текст:
Къде пък видя ловци? Има син и жълт екип, но какво прави Ваня в синьо е въпрос

# 1 055
Боби работи с хората индивидуално, успокоява, надъхва ги, дава наставления, но с приемлив тон за отсрещната страна. Все повече ми харесва като играч.

# 1 056
  • London
Окс.

Иначе не съм съгласен, че Йоанна е най-силната жена участник. За мен е в топ 3, но най-добрата до тук е Ваня и то на дистанция пред останалите. Говоря комплексно. Всеки има силни и слаби страни, няма и непобедими хора. За това е хубаво да се гледа реално и на база всички игри играни до тук. Някой като изригне в дадена игра и изведнъж става най-добрия и се забравят предишните му несполуки.
Ваня, Йоанна и Джери определено се открояват като комплексност. Катя е малко след тях, просто чисто физически е много по-слаба. Но като се добавят и Симона, че дори и Ивана, то бих казал един много силен женски каст този сезон откъм чисто състезателен елемент.

Ваня все пак е каскадьор нали? Логично да има подготовка далеч по-добра от някаква студентка дето сигурно спортува веднъж в месеца на някоя поляна.  Та аз адмирирам хора, които не са професионални спортисти и се справят завидно добре. По-добре в доста случаи от някоя бойци и не знам какви атлети навън като Тошко нервното, което сигурно навън зоби разни анаболи да си скрива дефицитите.

# 1 057
  • Испания
Тодор в стори. Предавам дословно.

"Здравейте, приятели! Искам да ви се извиня за недоброто ми представяне в последните битки и това, че не мога да ви опровергая вашите очаквания спрямо мен. Но нека някои хора, които... така... си мислят, че са големи бойци и благодарение на една битка са спечелили с подскачане и целене, малко да слязат на земята. Ъхъ!  Да не ми говорят зааааа война и за битки, и за боец, защотоооооооо те нямат нищо общо с тази материя ииии с този вид хора".

По-добре да си беше мълчал.

# 1 058
Защо говори така - "защотооооо"?
Заплашва ли някой или просто си пелтечи.

# 1 059
  • London
Той под битки и война разбира мутращина - бухалка и ланец и давай да се почваме.

# 1 060
Тодор в стори. Предавам дословно.

"Здравейте, приятели! Искам да ви се извиня за недоброто ми представяне в последните битки и това, че не мога да ви опровергая вашите очаквания спрямо мен. Но нека някои хора, които... така... си мислят, че са големи бойци и благодарение на една битка са спечелили с подскачане и целене, малко да слязат на земята. Ъхъ!  Да не ми говорят зааааа война и за битки, и за боец, защотоооооооо те нямат нищо общо с тази материя ииии с този вид хора".

По-добре да си беше мълчал.

Тошко точно си е казал, че не може да опровергае нашите очаквания спрямо него. Защото поне моите са постоянно да се дъни и да го играе мутра.

# 1 061
  • Испания
Защо говори така - "защотооооо"?
Заплашва ли някой или просто си пелтечи.

Пелтечи. Опитах се да предам достоверно изказа му.

# 1 062
  • Sofia
Хъм, правилно го е написал Тошенцето, добре се справя с опровержението на поддръжниците си! Опровергая или оправдая - незначителна подробност от пейзажа, не е по детайлите той. 😂

# 1 063
А за кого говори Тошко? Не мога да го разбера.

# 1 064
А за кого говори Тошко? Не мога да го разбера.

За Боби. Явно наистина има таланта да потиска хората около себе си (поне един талант има), дори мъжете. Нещо чудно, че е просперирал като мутра. Милен се промени при Рибарите, сега и Боби стана по-спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт