💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 391
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 975
Продължавам да мрънкам, но много ме е яд в момента. Взимат Ваня, че е добра на пъзели, но не само - доказала е, че е комплексен играч. Трупа им точки, досега само добро, дори страхотно представяне при Жътварите. Една Джери се дъни напоследък, а Тошо се провали във всяка една игра. Но не - дай, Ваня ще номинираме. Тия се оказаха страшно тъпо племе.

# 976
  • Испания
Най-близкото до фотофиниш, което успях да скрийншотна. Кракът на Любо е малко по-високо от този на Чудомир. (чак сега ги качиха във Вбокс, а ТВ нямам)

Чудомир пръв докосва земята в последната битка.

Връщах го не знам колко пъти. Тук успях да хвана как се вижда левият му крак и дясното стъпало също се показва.

# 977
От както се разпаднаха племената, Ловците имат ключова роля във всички битки, правят най-яките двубои, дори един срещу друг.
Цялото шоу вече е в ръцете на Ловците. Оригиналните Жътвари се крият като мишки, оригиналните Рибари  - плюскат и пушат.
Голяма тъпотия беше да разпаднат най-добрите, само заради една загубена битка.

# 978
  • София
Ами имаме четири вариант за дуела в петък
Ваня - Ники/Катя/Симона/Тодор. Тодор го слагам като последен вариант ако Симона не се върне и Жътварите пак паднат.
Симона ако се върне ще е първа опция за гонене, а ако рибарите загубят, то Ники ми е 55% че ще го изгонят вместо Катя, 55 на 45 за Ники.

# 979
Нямаше как вземат Ваня вместо Лазаринов, защото Ваня бе първия избор на Жътварите.
А сега я гонят. Логика нулева.
Според мен Влади даде обяснение за логиката зад това групово решение.
Екатерина - Тодор, пъзел, остават шестима Жътварите.

Simple Smile

# 980
Никаква изненада с номинацията - пълна скука. Надявам се в петък Ваня да намаже ските на някой жътвар, по възможност Тодор, но може и Симона Grinning Двете сестри също ме дразнят, но просто няма да позволят все още да отпадне някоя от тях, затова поне Ванчето да разчиства тарикатите при Жътварите.

# 981
Симона се е върнала със сигурност. Simple Smile

# 982
  • София
А Влади откъде знае, че ще е Катя? Чете им мислите ли?
Всичко може да стане, да се изпокарат Рибарите, някой да се контузи. Да вземат друго решение. Ето за мен е по-вероятно да изпратят майонезата, ама не искам такъв дуел. Дано пак загубят Жътварите ама само ако Симона е там, иначе ще е тежко за Ваня.
Има най-доброто представяне сред Жътварите след обединението, взимат я като 1 избор и сега я гонят и то след като Тодор е причината да са на този хал.
То се виждаше и от съветите до тук, че няма нищо мъжко във Влади и Любо. Вайс си го знаем.

# 983
Писна ми и от глупавите оригинални Жътвари, писна ми и от тъпите сестрински драми. Ако Ваня напусне преди всички тия лигльовци, ще му тегля една майна на предаването. Много ги мразя тия неща и в живота- разни мишки да определят съдбата на по-кадърните. Сега се надявам и стискам палци Ваня да срита задника на другия номиниран.

Да, много точно казано. Такива индивиди могат единствено да стигнат до финала, само и единствено, защото се подкрепят и няма значение, че досега не са показали почти нищо -- уж се решава всичко на арената, а нямат волята да отидат да се бият. Пращат най-удобния. Мистър Панчев, Март и сие действаха по същия жалък начин, че да стигнат до финала. Иначе се напомпали, големите бойци и се бият в гърдите, че били силни. Иначе хън-мън, едва им се разбира. Жалка работа. Поне да номинираха на база игри и представяне ама ходи разбери.

# 984
# 985
Тодор и Ваня като си говориха преди номинацията, той нещо и каза за това, че е номинирана и срещу кого ли ще се изправи на елиминационния дуел.

Утре съм за рибарите, нека Ваня да изчисти някоя от мишките в жълти екипи.

# 986
Ники ако продължава така с филийките, ще извади тумбаче като на котката 😄

# 987
Ех, че се ската Симона, иначе тя щеше да бъде номинирана.

Да поясня, че жътварите взеха първо Ваня заради пъзелите /иначе им беше резерва/, защото продукцията ги прецака и оставиха Катя да избере сестра си. Тодор го оставиха втори, защото , знаеха, че рибарите така или иначе не го искат. Изборът на жътварите беше по принцип - Йоана, Тодор и Боби. Ваня я взеха заради пъзелите.
Второ, днес като си говориха Тодор и Ваня и той й каза, да видим кой ще се изправи срещу теб. Тоест или снимките са правени след съвета или всички са знели, че ще номинират Ваня.

Скрит текст:
Да се надяваме, че спойлерите са вярни и следващият изгонен ще бъде Николай /предпочитам да е Катя

Според мен след разкриване на тайната, сестрите трябваше да изхвърчат

# 988
Влади номинира Ваня, защото била силен играч, искал да запази племето и Тошко нямал шанс срещу Катя, която Рибарите най-вероятно щели да номинират. Така и не ми стана ясно откъде е сигурен, че Рибарите ще паднат и кого точно ще номинират. А ако решат да пратят Чудомир примерно?

Сложните сметки на скатавката Любо също не ми станаха ясни.

А приказките на Джералдин, която ми изглежда още по-мъжествена с тази прическа, изобщо не ги разбрах. Повтаря си там да е в хор с другите.

Вайс поне си каза, че не номинира на база игри и си имат уговорка да гонят Ловци.

# 989
Има я и вероятността в петък Ваня да отпадне...Колкото и силен да е един участник, какъвто и късмет да има, всичко може да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт