💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 459
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна/Лондон
И сега какво, утре ако загубят пак, Ваня и Тодор ще гледаме. Хубаво, дано има пъзел на елиминацонната битка, и ще гръмна шампанско за изпроводяк на Тодор.

# 961
  • Пловдив
Според мен ги е страх да номинират Тодор, защото не искат да влизат в конфликт с него. Единствено на Ваня не и пука.

# 962
Вайс поне си казва нещата такива каквито са за разлика от Джералдин, която гледа като препикано мушкато.

То Вайс само на приказки го бива.
А нещата, че беше пълна скръб в играта що не ги казва.

# 963
  • София
Не гледах промото ама ако се е върнала Симона както пишеш, то дано играе и пак паднат, защото ще я номинират, а на Ваня срещу нея ще и е по-лесно.

# 964
Големи Мишкари са тези Жътвари. Искам утре пак да паднат, и Ваня да бие противника си!

# 965
Писна ми и от глупавите оригинални Жътвари, писна ми и от тъпите сестрински драми. Ако Ваня напусне преди всички тия лигльовци, ще му тегля една майна на предаването. Много ги мразя тия неща и в живота- разни мишки да определят съдбата на по-кадърните. Сега се надявам и стискам палци Ваня да срита задника на другия номиниран.

# 966
  • Испания
Жътварите са пълни скатавки.

# 967
Големи Мишкари са тези Жътвари. Искам утре пак да паднат, и Ваня да бие противника си!
А дано!

# 968
  • Варна/Лондон
По -добре рибарите да бяха прибрали Ваня. :/ въобще не харесвам Жътвари от самото начало,  толкова подмолни , нагли , ужасни хора.... оффф.. никой не искам да виждам от тях на финала. Дано Ваня стигне до обединеното племе.
Определено вместо Лазаринов трябваше да вземат Ваня.

# 969
Логично е Ваня да е по-добър избор за запазване на племето срещу Екатерина или Николай от Тодор. Ваня ще победи според мен леко и Екатерина и Николай и Симона.
Най-вероятен съперник ми се струва да е Екатерина от Рибарите или Симона от Жътварите. Но ако се придържам към идеята за сестрински дуел бих заложил също и за битка Ваня-Николай в петък.

# 970
  • София
Нямаше как вземат Ваня вместо Лазаринов, защото Ваня бе първия избор на Жътварите.
А сега я гонят. Логика нулева.

# 971
Най-близкото до фотофиниш, което успях да скрийншотна. Кракът на Любо е малко по-високо от този на Чудомир. (чак сега ги качиха във Вбокс, а ТВ нямам)

# 972
Ако утре Рибарите паднат, Ловците ще чистят Рибар и най-вероятно или Катя, или Николай ще е на пангара.

# 973
Нямаше как вземат Ваня вместо Лазаринов, защото Ваня бе първия избор на Жътварите.
Според мен Влади даде обяснение на логиката зад това групово решение.
Екатерина - Тодор, пъзел, остават шестима Жътварите.
Ваня е много по-комплексен играч от Тодор,Екатерина,Николай и Симона. Идеята им е да се запазят седем, а не да загубят един човек на дуела в петък.
Но изглежда зле погледнато отстрани, като скрити мишлета зад полата на мама малко е работата.

# 974
  • Варна/Лондон
Вярно, изтървах го този момент. 😊Логика и Жътвари не в едно изречение, правилно. 😁

Общи условия

Активация на акаунт