💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 364
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 170
Скрит текст:
играта с пъзела може да е на елиминационната 
Скрит текст:
По двама са на пъзела, значи е териториална или номинационна.

Скрит текст:
Този пъзел не го ли редиха вече, изглежда ми познат? Ивана и Любо май го редиха за Жътварите и останаха трети. Катя и Алекс бяха за Рибарите, Йоана и Милен за Ловците.

# 1 171
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Този пъзел не го ли редиха вече, изглежда ми познат? Ивана и Любо май го редиха за Жътварите и останаха трети. Катя и Алекс бяха за Рибарите, Йоана и Милен за Ловците.

Скрит текст:
Скрит текст:

Не е играна още. На пъзела са Ваня и май Любо . Целта на публикацията е да покаже , че няма да отпадне Ваня , защото гривната на ръката , която носи жената от снимката е нейна.

# 1 172
Аз ще си стискам палци за Вайс. Толкова ми е секси😍, че мога да намеря оправдание за всичките му простотии.

# 1 173
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Не е играна още. На пъзела са Ваня и май Любо . Целта на публикацията е да покаже , че няма да отпадне Ваня , защото гривната на ръката , която носи жената от снимката е нейна.
Скрит текст:
Аз съм почти сигурна, че този пъзел вече го редиха, когато все още бяха три племена. А Ваня отдавна няма червен потник.

# 1 174
Съжалявам ако преповтарям казаното от вас, но нямах възможност да изчета всички 300 коментара, които имах да наваксвам.
Не се изненадах снощи, че номинираха Ваня. Знаех от преминаването им там, че те със Симона са бушоните. Тъпи парчета са жътварите. Ваня им е в пъти по-полезна от Тодор. Те обаче искат да си се запазят четиримата и да си мишкуват по-дълго. В интерес на истината в момента най-малко ме дразни Вайс. Той си е последователен от началото и не го и крие. Другите трима са хлъзгави риби, а Джерито, която в началото успешно ме заблуди, че не плете интриги и е още наивно дете, се оказа лицемерка от класа. Какви глупости наговори снощи, само и само да не излезе черна. Много ми е неприятна вече. Не я искам на финал. Реално никой жътвар не искам на финал. Втора поредна година жълтото племе си остава най-неприятно.
Тази вечер очаквам да загубят пак жътварите и да гледаме Ваня-Симона. Така или иначе, който и да е срещу Ваня, стискам палци за нея. Много бих се изкефила да отстрани Катето, ама надали.

# 1 175
Аз ще си стискам палци за Вайс. Толкова ми е секси😍, че мога да намеря оправдание за всичките му простотии.
представи ли си го интимен с Влади?

# 1 176
Чакайте сега , харесването визуално за мен няма общо с харесването характера на участник, поне аз правя разлика де.

# 1 177
Да стискаме палци за мутри и биячи, защото били секси. Типично в Български стил.
Ех като почнете с това "Български стил" все едно ние сме измислили топлата вода.Навсякъде по света го има това нещо,  и не,  ние не сме по-различни от другите,  че да си приписваме всички лоши черти.

# 1 178
  • London
Хъх!  

17 юни  2016 г.   -  известният в подземния свят на Бургас   Тодор Желязков - Табуретката  с още 7  приятеля  пребиха двамата охранителя на Планет Клуб Бургас!  

Известният 29 годишен главорез Тошко - табуретката от бившата банда на рижите   преби с приятелите си двама от  охранителите на дискотека защото не ги пуснали с къси гащи и джапанки.

Е, нееее смея се с глас Тошо Табуретката.Sweat Smile

FBID100000174804131, подозирам, че си някъде около 15 те години..... простено ти е.Stuck Out Tongue

# 1 179
  • Испания
Казвам ви, че Тупарев не подценява, а преценява зрителите.

# 1 180
  • Sofia
Казвам ви, че Тупарев не подценява, а преценява зрителите.
Не звучи никак ласкаво, към списващи и гледащи! Гледам предаването и имам високо мнение за себе си. Пък съм и скромна. 🤭

# 1 181
  • Испания

Не звучи никак ласкаво, към списващи и гледащи! Гледам предаването и имам високо мнение за себе си. Пък съм и скромна. 🤭

Не звучи, но има мноооого доказателства.

# 1 182
Скрит текст:
Аз съм почти сигурна, че този пъзел вече го редиха, когато все още бяха три племена. А Ваня отдавна няма червен потник.
Скрит текст:
Това с червения потник, мисля че потребителят просто е направил колаж с по-стар кадър на Ваня, за да покаже, че жената, която ще реди този бъдещ пъзел е Ваня - със същата гривна е.
Относно пъзела - различни игри са с предния.
Това е от редения вече пъзел - тук е самото лого на предаването..
снимка
Скрит текст:
докато тук "Игри на волята" е отделено и цялостната картинка ще е друга.
снимка
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 20:14 от DebSs

# 1 183
  • Вестерос
Ха ха по думите на Тошето през цялото време са били рамо до рамо, само на едно копие се бил забавил...  Хъмм явно съм гледала друга битка!?
Ей, пак са ни манипулирали с монтажа.. Grinning Тц, горкият. Не може да си признае.
Хаха много се смях на това снощи.
Относно играта радвам се, че рибарите спечелиха. като цяло дори и в загубилите отделни дуели се представиха добре. Забелязах, че примерно Милен и Николай губеха, защото са с по-дълги крака и инстинктивно ги пускаха към пясъка, а не ги свиваха и така ставаха първи. Браво на Йоана! Харесва ми като играч в игрите.

ДжеритУ и Ваня дали ще карат до края на седмицата с тези нелепи плитки. На Джерито косата е като кошер...

# 1 184
  • Испания
Хубаво момче

Общи условия

Активация на акаунт